Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Θέλετε την γνώμη των άλλων για την σελίδα σας; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Κλειδωμένο
ailouros
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2015 17:44

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από ailouros » 24 Ιουν 2016 13:14

Αρχίζεις και γίνεσαι ενοχλητικός. Ναι, έκανα μια συζήτηση μαζί σου όπως κάνω με τον οποιονδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σε παντρευτώ κιόλας; Κάνεις γελοίους υπαινιγμούς ότι δεν έδωσα κώδικα λες κι έχω κάνα λόγο να γράψω ψέματα. Και για να το ολοκληρώσεις μιλάς και για τη δουλειά μου γιατί βέβαια πρέπει να με μειώσεις για να αισθανθείς καλύτερα. Θες με το ζόρι να ασχοληθώ με τη γλώσσα σου ενώ σου έχω καταστήσει σαφές με δέκα διαφορετικούς τρόπους ότι δεν με ενδιαφέρει.

Συμπέρασμα. Είσαι ένα τρολ που θέλει να γίνεται το δικό του no matter what. Ούτε ο διάλογος σε ενδιαφέρει, ούτε πολύ περισσότερο σέβεσαι τις επιθυμίες τρίτων. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω να μιλώ μαζί σου. Είσαι ενοχλητικός.

Να πάρε και τον κώδικα να μη νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουμε κιόλας. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρεις να σχολιάσεις.

Κώδικας: Επιλογή όλων

        static void Main(string[] args) {
            Stopwatch timer = new Stopwatch();
            timer.Start();
            double number = 1;
            StringBuilder testString = new StringBuilder();

            while &#40;number < 10000&#41; &#123;
                if &#40;isPrime&#40;number&#41;&#41; &#123;
                    testString.AppendLine&#40;number.ToString&#40;&#41;&#41;;
                &#125;
                number++;
            &#125;
            Console.WriteLine&#40;testString.ToString&#40;&#41;&#41;;

            Console.WriteLine&#40;"\n\ntotal time elapsed&#58; &#123;0&#125;", timer.Elapsed&#41;;
            Console.ReadLine&#40;&#41;;
        &#125;

        public static bool isPrime&#40;double number&#41; &#123;
            int boundary = &#40;int&#41;Math.Floor&#40;Math.Sqrt&#40;number&#41;&#41;;

            if &#40;number == 1&#41; &#123;
                return false;
            &#125;
            if &#40;number == 2&#41; &#123;
                return true;
            &#125;

            for &#40;int i = 2; i <= boundary; ++i&#41; &#123;
                if &#40;number % i == 0&#41; &#123;
                    return false;
                &#125;
            &#125;

            return true;
        &#125;

Άβαταρ μέλους
Bugman
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2003 20:39
Τοποθεσία: Πρέβεζα
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Bugman » 24 Ιουν 2016 13:31

Ούτε καν γνωρίζω ποιος είναι ο ailouros....
Ξέρεις κανέναν να παινεύται γιατί "κέρδισε" τον άγνωστο Χ; Εγώ όχι.
Δεν μου είσαι ενοχλητικός, παρόλο που με λες δημόσια Trol. (ποιο είναι το δικό μου που θέλω να γίνεται; Το τεστ ταχύτητας δεν είναι δική μου έμπνευση, απλά συμμετέχω σε αυτό). Απλά συμμετείχες με ένα κώδικα που δεν έδωσες για να τον τρέξουν και άλλοι, ώστε να έχουν ένα κοινό μέτρο σύγκρισης. Πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις αυτό.
Τώρα το αν εργάζεσαι στον ΟΗΕ δεν με ενδιαφέρει. Θα ήταν ενδιαφέρον αν εργάζεσαι σε ανοικτού κώδικα έργα. Ακόμα και αν πουθενά δεν εργάζεσαι, δεν είναι προσβλητικό, πολλοί με την κατάσταση δεν εργάζονται, δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να λες "αυτό το βλέπω πατάτα, εμένα δεν μου κάνει". Δεν προσπάθώ να σε μειώσω αλλά να κόψεις το να χαρακτηρίζεις τους άλλους, όταν δεν τους ξέρεις επειδή είδες κάτι που εσύ δεν θα το έκανες, επειδή έτσι, δεν υπάρχει εξήγηση και ούτε μας ενδιαφέρει.

Κοίταξα το κώδικά σου και κάνεις μια και έξω την εμφάνιση ενός string, φτιαγμένο με stringbuilder. Ok. ενδιαφέρον περίπτωση. Με αυτό το τρόπο η κάθε γραμμή με αριθμό μπαίνει με κώδικα σε γλώσσα μηχανής και όχι με επανάληψη σε δομή της C#.

Άβαταρ μέλους
Bugman
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2003 20:39
Τοποθεσία: Πρέβεζα
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Bugman » 24 Ιουν 2016 13:54

Από υπολογιστή που τρέχει 7, (όχι σε Virtual Box), και έχει 3.4 Python
(σκοπός δεν είναι να φανεί η Μ2000 πιο γρήγορη, δεν "πουλάει" το θέμα ταχύτητα με την Μ2000, αλλά ότι σαν Interpreter δεν είναι μακριά από άλλους)

(προσωπικά είμαι fun των γλωσσών προγραμματισμού, είναι ένα πάθος δηλαδή και πώς δεν θα ήταν αφού καταπιάνωμε με τη συγγραφή γλωσσών από το 1985, σε έναν Acorn Electron, μετά σε ένα Atari 520STE, και μετά σε PC)
Συνημμένα
m2000python.png
Δοκιμή με το Idle και το Profiler
m2000python2.png
Αλλαγή βάσει του Stefos

ailouros
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2015 17:44

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από ailouros » 24 Ιουν 2016 14:07

Ούτε εγώ γνωρίζω ποιος είσαι εσύ. Ένας τύπος από ένα χωριό στη μέση του πουθενά που έφαγε δεκαπέντε χρόνια για να γράψει έναν wrapper για την VB6 που εκτελεί μια εργασία πέντε φορές πιο αργά από την ίδια την VB6. Φοβερό επίτευγμα.

Σε άλλο thread στο insomnia έλεγες ότι τα Projects ανοιχτού κώδικα είναι βλακεία γιατί δεν έχουν λεφτά και οι αλγόριθμοι πατεντάρονται. Τώρα λες τα ανάποδα, όποιος δουλεύει σε open source projects είναι μάγκας. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Και τι έγινε που είναι ανοιχτού κώδικα η M2000; Ασχολείται κανείς άλλος εκτός από εσένα; Δεκαπέντε χρόνια και δεν κατάφερες να βρεις ΕΝΑΝ άνθρωπο να συμμετάσχει στο project σου. Ρε φίλε, είναι πολύ αστεία η όλη κατάσταση.

Όταν κάτι είναι τρεις φορές πιο αργό από mainstream γλώσσες είναι πατάτα. Σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει. Έχεις φτιάξει μια πάναργη βλακεία και δεν λες να το παραδεχτείς, ακόμα κι όταν τα νούμερα το αποδεικνύουν περίτρανα. Είτε δουλεύω στον ΟΗΕ, είτε στο Καναλλάκι της Πρέβεζας αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Μ2000 κάνει 2,5 δευτερόλεπτα για να βρει τους πρώτους αριθμούς από το 1 έως το 10.000. Διόρθωσε το και μετά έλα να μας πουλήσεις μούρη. Αλλιώς να δέχεσαι την κριτική.

Άβαταρ μέλους
Bugman
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2003 20:39
Τοποθεσία: Πρέβεζα
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Bugman » 24 Ιουν 2016 14:17

Μα δες τις λες...
Υποστηρίζω ότι το open source είναι μια προσπάθεια αλλά ότι απέχει από κάτι το επαγγελματικό. Η γλώσσα που γράφω δεν είχε σκοπό να υλοποιηθεί με τον καλύτερο κώδικα, αλλά με κώδικα που να μπορεί να την τρέχει. Από το "μη κώδικας" στο "κώδικας που τρέχει τη γλώσσα" έχουμε μεγάλη διαφορά. Όμως από το "τρέχει" μέχρι το "τρέχει ανταγωνιστικά" έχουμε μια άλλη απόσταση, που δεν μπορώ να καλύψω, και επειδή δεν μπορώ να προσλάβω τοπ προγραμματιστές, δεν υπάρχει μια για αυτό, δεν πρόκειται να γίνει κάτι "επαγγελματικό". Η αξιοποίησή του θα γίνει μέχρι εκεί που το παίρνει. Δεν έχω αυταπάτες. Όταν δε σου παρουσιάζει κάτι κάποιος, τον ρωτάς...αυτό αντικαθιστά άλλες γλώσσες; Αν με ρώταγες θα σου έλεγα όχι, απλά με αυτήν μαθαίνεις προγραμματισμό, με απλές εντολές, αλλά αν θες συνεχίζεις για κάτι πιο σύνθετο, πάντα όμως σε επίπεδο χομπίστα- εκπαιδευόμενου. Δεν είναι η τεχνολογία της Μ2000 το ζητούμενο.
Τώρα βέβαια, τι σκοπό έχει να σου γράφω αφού δηλώνεις..ότι για να "πουλήσω μούρη" πρέπει να έχω κάτι το καλύτερο! Οκ. εσύ και εγώ έχουμε κάτι κοινό...Δεν μπορούμε να πουλήσουμε μούρη ότι έχουμε κάτι καλύτερο από την C#.
Αφού ξέρω και ξέρεις ότι και οι δύο δεν έχουμε κάτι να "πουλήσουμε" ο ένας στον άλλο, θα επιμένεις ότι "σου πουλάω μούρη" με την εργασία μου;
(στο λέω γιατί εδώ με προσβάλλεις...λίγο...δεν θέλω να πουλάω μούρη σε κανέναν. Δεν μου το επιτρέπει η ηλικία μου)

ailouros
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2015 17:44

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από ailouros » 24 Ιουν 2016 14:32

Προτιμώ να μάθει κάποιος προγραμματισμό με την Python που κι εύκολη είναι και μπορεί να συνεχίσει μετά επαγγελματικά. Μια γλώσσα που δεν έχει επαγγελματικό προσανατολισμό είναι χαμένος χρόνος. Θέλουμε παιδιά να βγαίνουν από τα σχολεία έτοιμα να μπουν στον πραγματικό στίβο, όχι ευνουχισμένα με εργαλεία που υπολειτουργούν. Υπάρχουν δεκάδες εύκολες γλώσσες, Python, JavaScript, Ruby, PHP κ.α. Η δική σου συγκριτικά με αυτές υπολείπεται σημαντικά. Επομένως δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό.

Δεν προσπαθώ να σε απαξιώσω. Σου παρουσιάζω μια πραγματικότητα. Γλώσσα προγραμματισμού με ελληνικό συντακτικό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Θα πρέπει μετά να ξεμάθει κάποιος τα ελληνικά για να μεταβεί στα αγγλικά.

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι αυτό που έχεις φτιάξει, όσο συναισθηματικό φορτίο κι αν κουβαλά, δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο.

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 24 Ιουν 2016 14:33

h python pantos einai gyro stis 6 fores poio argh apo tin c

to na sygrinome mia glose me tin python den einai kai poly ypsilo stadar an thes kalytera numera sygrine tin me erlang :p

ailouros
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2015 17:44

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από ailouros » 24 Ιουν 2016 14:52

Το ξέρω ότι η Python είναι αργή. C# γράφω. Αλλά χρησιμοποιώ ως παράδειγμα την Python γιατί είναι αρκετά διαδεδομένη.

Άβαταρ μέλους
Bugman
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2003 20:39
Τοποθεσία: Πρέβεζα
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Bugman » 24 Ιουν 2016 15:00

(το κείμενο είναι μεγάλο κάπως, αλλά νομίζω θα είναι ενδιαφέρον, έχει ένα επίλογο)

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενδιαφέρει η γλώσσα που θα συγκριθεί η Μ2000. Το θέμα της σύγκρισης δεν το έβαλα εγώ. Ήταν ένα ζήτημα για το αν μια γλώσσα είναι "αποδεκτή" ή όχι και θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να γίνει μια δοκιμή.
Οι δοκιμές δεν έγιναν σε ίδιο αλγόριθμο (στη Μ2000 ο αλγόριθμος είναι διαφορετικός). Και στην C# του ailouros έχει μπει βελτιστοποίηση! Αλλά δεν με πειράζει ακόμα και αυτή η διαφορά (θα είχε όμως σημασία για επιστημονική μέτρηση).
Όμως δείτε που έχει αξία η μέτρηση (Αυτό το είχα αφήσει για να το θίξω...κάπου στο τέλος της συζήτησης, εκτός και αν το είχε αναφέρει κανείς πιο πριν). Στις γλώσσες με interpreter το να τις εξετάζεις σε επαναλήψεις χωρίς πρόσβαση στο μέσο εξόδου, είναι πάντα εις βάρος τους, σε σχέση με μια compiled γλώσσα. Θα χάνουν πάντα. Μιλάμε για σύγκριση με γλώσσα μηχανής με κάτι που τρέχει με εντολές σε γλώσσα μηχανής, σίγουρα, αλλά με μετάφραση και εκτέλεση, άμεσα και τα δύο.
Όταν λοιπόν έχουμε χρήση της εξόδου, πχ κονσόλας εκεί ο χρόνος διεκπεραίωσης της συνάρτησης είναι εφάμιλλος της γλώσσας μηχανής. Σε ένα πρόγραμμα λοιπόν ο χρόνος εκτέλεσης μοιράζεται σε χρόνο που εκτελείται το πρόγραμμα ως βασικά στοιχεία, επαναλήψεις, μεταβλητές, και σε συναρτήσεις του "συστήματος" π.χ. η printf() ή ότι ανάλογο.
Να δώσω και κάτι μαθηματικό. Αν οι αριθμοί που θα τυπώναμε είναι περίπου 1200 και κάθε γραμμή παίρνει 25 αριθμούς και πρέπει να τους δούμε όλους, ακόμα και αν 25 αριθμοί γεμίζουν μόνο ένα καρέ, θα πρέπει ο ελάχιστος χρόνος να είναι 48 καρέ ή 48/60 (στα 60hz progressive), ή 0,8 του δευτερολέπτου.
Διαφορετικά για να πάμε πιο γρήγορα πρέπει να μην εμφανίζουμε όλα τα στοιχεία, ή να αλλάξουμε το 60hz σε κάτι παραπάνω. Αν πούμε μάλιστα ότι το μάτι μας δεν πιάνει κάτι περισσότερο από 24 frames...τότε θα δειτε ότι η ταχύτητα με εμφάνιση έχει φυσικό όριο που δεν μπορεί να κατέβει.
Που θέλω να καταλήξω: Ότι οι γλώσσες interpreted βασίζονται στο γεγονός ότι ο χρόνος για γρήγορες εργασίες γίνονται από ξεχωριστό κώδικα γραμμένο με ότι πιο γρήγορο υπάρχει και πως η χρήση του τελικού κώδικα δεν φαίνεται καθόλου αργός στο χρήστη. Π.χ. αν η Μ2000 διαβάσει ένα recordset με χρήση του ADO, ο χρόνος που θα χρειαστεί θα μοιραστεί σε αργό χρόνο και σε γρήγορο χρόνο. Ο πρώτος είναι ο χρόνος για να καλέσει η Μ2000 το ADO και ο δεύτερο ο χρόνος του ADO που σε κάθε γλώσσα είναι ίδιος (χωρίς να αλλάξουμε περιβάλλον, πχ. υπολογιστή ή και λειτουργικό).
Με την ιδέα που είδαμε εδώ για τους πρώτους αριθμούς αμέσως κατάλαβα γιατί ειπώθηκε, και που αποσκοπούσε και για το λόγο αυτό έβαλα και την εμφάνιση στην μέτρηση. Με την εμφάνιση ήρθαν κάπου κοντά. Αν πραγματικά βλέπαμε ακριβώς ίδιους αλγόριθμους και χωρίς χρήση εμφάνισης, σαφώς και η Μ2000 θα υστερούσε πολύ.
Να γιατί από την αρχή αναφέρθηκα σε χρήση ρουτινών της C. Πας κατευθείαν εκεί που τρέχει το μέγιστο δυνατό. (η c είναι ένα επίπεδο πάνω από την assembly, βάζω οποιαδήποτε HLA τύπου μέσα)

Την άποψη του ailouros την σέβομαι. Είναι μια καθαρή άποψη. Δεν μπορώ να επιβάλλω την γλώσσα για εκπαίδευση. Έχω βέβαια δείξει σε ελεύθερο χρόνο σε παιδιά που ήθελαν να ζωγραφίσουν με εντολές όπως Χάραξε, Κύκλος, Θέση, Βήμα, Πένα κ.α. Τους άρεσε!

DansGame
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 22 Ιουν 2016 14:21

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από DansGame » 24 Ιουν 2016 15:23

Και 2 κιλά καραμέλες να τους δίνεις τη μέρα θα τους αρέσει αλλά δεν το κάνεις.
...you can run, but you can't hide!

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 24 Ιουν 2016 15:28

afto akrivos elega prin gia tin ekmathish ... na minei sto na mathenoun tin logikh ....

alla oxi thn glossa ... gia afto den exei ousia na emvathinis toso ...
episeis an den ginete me mia glosa na parago ektelesimo
tote eimai sta epipeda tis qbasic
kalh gia ekmathish skeptikou alla oxi gia doulia
otan thelo na emvathino prepei na vro allh
to na doulevo me interpreter einai san na scriptaro to mirc na kanei kati otan me kanoun ban :p

thelei eggatastash tis glosas gia na trexei to prog mou

Άβαταρ μέλους
Bugman
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2003 20:39
Τοποθεσία: Πρέβεζα
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Bugman » 24 Ιουν 2016 15:42

@DansGame
Κόψε το υφάκι από το Insomnia. Εκεί μόνο αυτό παίζει.
Για τα παιδιά: Τους άρεσαν βέβαια τα γραφικά, παιδιά είναι. Δεν ήξεραν ότι υπάρχει Python και ότι επιστήμονες μπορούν να κάνουν γραφικά με αυτήν. Ούτε καν θα θυμούνται το όνομα της γλώσσας. Αλλά θα ξέρουν τι είναι μεταβλητή. Αλλιώς θα γράφουν π.χ. το 3000 συνέχεια. Έμαθαν όμως ότι το Α=3000 βοηθάει! Γιατί μετά γράφεις μόνο Α και είσαι οκ....Απλά πράγματα θέλουν τα παιδιά (μιλάμε για Τρίτης και Τετάρτης δημοτικού).
Το ότι η Μ2000 βγαίνει σε πλήρη οθόνη είναι πολύ καλό για τα νέα παιδιά. Δεν αποπροσανατολίζονται με την επιφάνεια εργασίας, και με το πώς έχουν στηθεί τα παράθυρα. Σε μερικά χρόνια θα έχουν αλλάξει αυτά, όπως θα έχουν αλλάξει και τα ποσοστά χρήσης κάθε γλώσσας. Πραγματικά το να είναι η VB6 στην 11 θέση και η VBNET στην 9η με διαφορά ένα 0,1% σε σύνολο χρήσης, είναι εκπληκτικό (ΤΟΙΒΕ δείκτης). Θα περίμενα πολύ λιγότερα στην VB6. Μακάρι η Python να πιάσει κορυφή! Απλά δεν νομίζω ότι όπως είναι, κάνει για δημοτικό. Δεν μου αρέσει η ιδέα των πολλών Imports...για να κάνεις απλά πράγματα!


@Alice_Cooper
ναι θέλει εγκατάσταση, αλλά όπως έχει γίνει η ζωή, όλα τα προγράμματα έχουν συνοδευτικές βιβλιοθήκες. Πόσα είναι όλα σε ένα; Αλλά μιλάμε τώρα για εκπαίδευση και χόμπι. Όχι για τον επαγγελματία. Εκεί υπάρχουν άλλα πράγματα.

Τώρα παίζουν δυο απόψεις. Είναι καλή η εκπαίδευση σε μια γλώσσα επαγγελματική ή όχι; Κατά τη γνώμη μου δεν είναι καλό αυτό. Γιατί οι επαγγελματικές γλώσσες είναι εργαλεία για προχωρημένους. Αν το μάθεις μικρός θα το μάθεις στραβά, λειψά. Θα μάθεις π.χ. πως κάνει επανάληψη η C αλλά δεν θα μάθεις version control, ούτε ότι άλλο σχετικό με το profile, και το unit test. Όταν θα φτάσεις στο επάγγελμα θα παίζουν άλλες γλώσσες άλλες τεχνολογίες, όπου η λίγη γνώση της C θα είναι ένα "τίποτα".
Το ότι στο σχολείο επέλεξαν την ΓΛΩΣΣΑ, μια μπαρούφα για μένα, αλλά ικανή για αυτό που την ήθελαν, δεν με παραξενεύει.
Γνωστός μου νέος πήγε στους Περιβαλλοντολόγους στο Αγρίνιο και κάνουν Fortran και μου λέει ότι τον μπερδεύουν τα .LT. και άλλα αγγλικά, γιατί έμαθε τις ελληνικές εντολές στην ΓΛΩΣΣΑ. Υπάρχει εδώ δηλαδή το πρόβλημα της γλώσσας! Fortran στο πανεπιστήμιο το 2016...(τα αγγλικά τα παραβλέπω μια αντιστοιχία είναι, αλλά Fortran......)

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 24 Ιουν 2016 15:57

ego exo enstash sto oti vgainei se pliri othonh :p
kai to ΓΛΩΣΣΑ gia mikra paidia mou fenete eksipno project

einai toso - oso

ailouros
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2015 17:44

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από ailouros » 24 Ιουν 2016 16:04

Ρε συ Alice_Cooper γράψε ελληνικά. Έλεος, στο 2016 είμαστε. Από κονσόλα της δεκαετίας του '90 είσαι;

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Γλώσσα Προγραμματισμού με Ελληνικές Εντολές Μ2000

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 24 Ιουν 2016 16:08

enas apo tous logous pou graftika edo htan to oti diaforoi grafane greeklish kai den griniazan oi aloi :p

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Θέλω την γνώμη σας για την Σελίδα μου...”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης