Youtube-Mediabox

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
manos2010grr
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007 18:13
Επικοινωνία:

Youtube-Mediabox

Δημοσίευση από manos2010grr » 09 Ιαν 2010 05:53

Καλημέρα σας....Αυτή την βδομάδα είχα πολλές απορίες....

Η σημερινή μου είναι η εξής:

Ετοιμάζω ενα script που θα δίνω το λινκ από το Youtube σε μία φόρμα και αυτό θα μου το εμφανίζει σαν gallery_videos με το Mediabox.Ο κώδικας που έχω μέχρι τώρα είναι:

<form>
youtube video: <input type="text" name="link" size="80">
Εικόνα: <input type="file" name="file" size="40">
</form>

και το php είναι:

$oldFileExt = "jpeg";
$randFilename ="useruploads/video/img1";
$newFilename = $randFilename.".".$oldFileExt;
if(move_uploaded_file($_FILES['file1']['tmp_name'], $newFilename))......με μήνυμα λάθους.....

$name = $_POST["link"];

echo '<a href="'. $name1 .'" rel="lightbox[social 480 380]" title="www.youtube.com"> <img src="'.$newFilename.'" width="100" height="100"/></a>';


Δουλεύει κανονικά.Το πρόβλημα μου είναι στην εμβέλεια των μεταβλητών μου καθώς χάνονται αν ξανατρέξω την ίδια σελίδα.......Και εγώ θέλω να εμφανίζεται σαν gallery σε μια σελίδα χωρίς να χάνετε.....Τι προτείνετε???????????

Ευχαριστώ.................

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Youtube-Mediabox

Δημοσίευση από korgr » 09 Ιαν 2010 09:17

Τα στοιχεια της φορμας δεν βλεπω να αποθηκευονται σε καποια βαση δεδομενων. Επομενο ειναι να χανονται...
Ξερεις απο mysql?

Άβαταρ μέλους
manos2010grr
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007 18:13
Επικοινωνία:

Youtube-Mediabox

Δημοσίευση από manos2010grr » 09 Ιαν 2010 14:31

ξέρω αλλά θα ήθελα να δώ αν γίνεται και με άλλον τρόπο με διαχείρηση σε τεχτ αρχείου ας πούμε...παίρνω ιδέες απλα...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Youtube-Mediabox

Δημοσίευση από NDH » 17 Ιαν 2010 22:51

ginete kai apo arxeio alla afou ksereis Mysql giati na to kaneis mono an thes na asxolitheis perisotero me arxeia esu.
An to kaneis me arxeio apla prepei na ftiakseis ena scriptaki pou tha apothikeuei tis plirofories sou kai ystera tha tis "diavazei" an ksereis pos na kaneis ok allios zita help!!! :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες