Logismiko

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
boobys1990
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 24 Δεκ 2009 11:20

Logismiko

Δημοσίευση από boobys1990 » 29 Ιαν 2010 23:12

Kalispera,thelw na ftiaksw ena ptogrammatakisto opoio na eisagwntai stoixeia opws px onomata kai arithmous kai na exagei se arxeio notepad,word h kati allo tlp....Epidi eimai arketa arxarios tha ithela th bohthia sas..

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Logismiko

Δημοσίευση από virxen75 » 30 Ιαν 2010 01:38

1)γράφε στα ελληνικά
2)γράψε τον κώδικα μέχρι εκεί που μπορείς
3)στείλε τον εδώ να σε βοηθήσουμε

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Logismiko

Δημοσίευση από soteres2002 » 30 Ιαν 2010 15:30

Είχα γράψει ένα τέτοιο package σε Java με GUI frontend που έκανε και visualization + clustering σε πολυδιάστατα data 3 χρόνια πριν 100% from scatch, αλλά είσαι άτυχος γιατί ήταν closed-source, και ήδη το έδωσα αλλού. :cry:

Ψάξου λίγο με το WEKA, είναι για data mining, αλλά παίζει και για αυτό που θές. Μπορείς να κάνεις και μία δική σου κλάση που να χρησιμοποιεί το υπάρχον ΑPI και να παράγεις παπάδες in a matter of hours... Παίζει και με αρχεία αλλά και με databases αλλά και πέρα από το απλό export που θες εσύ, κάνει παρόμοια πράγματα με αυτό που έκανα εγώ (αν και αυτό έχει φυσικά μύρια περισσότερα features από το δικό μου). Είναι highly respected λογισμικό, νομίζω πρέπει να το ψάξεις... γιατί εκτός από απλές εφαρμογές συνήθως το κάνουν embed και με άλλα συστήματα τόσο σε industry οσο και σε academic research. Απλά δεν υπάρχει data miner πάνω στον πλανήτη Γη που να μην ξέρει τουλάχιστον ονομαστικά αυτό το λογισμικό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες