rename image με php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

rename image με php

Δημοσίευση από dpa » 01 Φεβ 2010 16:57

Παιδιά ξέρει κανένας πως μπορώ να κάνω rename μια εικόνα ??

Δοκίμασα την συνάρτηση rename της php και δεν έγινε.

Έκανα search στο freestuff αλλά δεν βρήκα κάτι

Θέλω αντί το όνομα της εικόνας να τοποθετείτε ο κωδικός του είδους

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

rename image με php

Δημοσίευση από fafos » 01 Φεβ 2010 17:06

h eikona dhmiourgeitai-anevenei mazi me to eidos h meta to eidos?

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

rename image με php

Δημοσίευση από dpa » 01 Φεβ 2010 17:06

Η εικόνα ανεβαίνει μαζί με το είδος

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

rename image με php

Δημοσίευση από dpa » 01 Φεβ 2010 17:11

Φίλε και κάτι άλλο

Όταν εμφανίζει όλα τα προίόντα λέω

if( ( isset( $_GET['Supplier'] ) && !empty( $_GET['Supplier'] ) ) {

echo "proionta";

} else {
echo "proionta sygkekrimenou promitheuti";
}

Apla me to isset tou lew an den yparxei ?Supplier=2
Emfanise ola ta proionta allios an yparxei efmanise tou sygkekrimenou promitheuti

Alla otan anoigo to arxeio products.php den mou ta emfanizei ola mono an patiso ston promitheuti pou thelo

katalabes

giati ??

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

rename image με php

Δημοσίευση από dpa » 01 Φεβ 2010 17:19

Mallon exw kanei lathos

etsi to exw

if( ( !isset( $_GET['Supplier'] ) && empty( $_GET['Supplier'] ) ) {

// αν δεν υπάρχει το Supplier και δεν είναι άδειο εμφάνισε όλα τα προϊοντα
echo "proionta";

} else {
// Αλλιώς εμφάνισε τα προϊόντα του συγκεκριμένου προμηθευτή
echo "proionta sygkekrimenou promitheuti";
}

Σωστό είναι ??????

Όταν ανοίγω στην αρχή του αρχείο products.php δεν μου τα εμφανίζει τα προϊόντα γιατί ???

Μόνο αν πατήσω τον συγκεκριμένο προμηθευτή.

Φίλε Fafo η γνώμη σου και η άποψη σου θα μου είναι πολύ χρήσιμη ξέρω ότι είσαι πολύ κάλος προγραμματιστής

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

rename image με php

Δημοσίευση από fafos » 01 Φεβ 2010 17:25

dpa έγραψε:Η εικόνα ανεβαίνει μαζί με το είδος
auto shmainei oti den mporei na kserei to id pou tha parei to eidos... opote kaleis ena query opou pairneis to mellontiko-epomeno id pou fysiologika tha parei to eidos pou dhmiourgeis...

katopin ksexorizeis to format apo thn eikona (.jpg, .gif klp) kai me ena copy thn anevazeis me to neo onoma:

Κώδικας: Επιλογή όλων

  	$org = $_FILES['file']['name'];//to  onoma tou arxeiou
	$ext = explode('.',$org);//pairneis to format
	$ext = end($ext);

$target_path = 'images/'.$id.'.'.$ext;//h diadromh opou tha valeis to arxeio

copy($_FILES['file']['tmp_name'], $target_path);

EDIT: eixe ena lathos to $target_path.. eleipe to dot...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fafos την 01 Φεβ 2010 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

rename image με php

Δημοσίευση από dpa » 01 Φεβ 2010 17:26

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε θα το δοκιμάσω

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

rename image με php

Δημοσίευση από fafos » 01 Φεβ 2010 17:28

dpa έγραψε:Mallon exw kanei lathos

etsi to exw

if( ( !isset( $_GET['Supplier'] ) && empty( $_GET['Supplier'] ) ) {

// αν δεν υπάρχει το Supplier και δεν είναι άδειο εμφάνισε όλα τα προϊοντα
echo "proionta";

} else {
// Αλλιώς εμφάνισε τα προϊόντα του συγκεκριμένου προμηθευτή
echo "proionta sygkekrimenou promitheuti";
}

Σωστό είναι ??????

Όταν ανοίγω στην αρχή του αρχείο products.php δεν μου τα εμφανίζει τα προϊόντα γιατί ???

Μόνο αν πατήσω τον συγκεκριμένο προμηθευτή.

Φίλε Fafo η γνώμη σου και η άποψη σου θα μου είναι πολύ χρήσιμη ξέρω ότι είσαι πολύ κάλος προγραμματιστής

Ευχαριστώ
xrhsimopoieis 2 synthikes gia to idio pragma.. h mia ftanei:

if( $_GET['Supplier'] =='')

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

rename image με php

Δημοσίευση από dpa » 01 Φεβ 2010 17:45

Ευχαριστώ φίλε

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

rename image με php

Δημοσίευση από dpa » 03 Φεβ 2010 17:12

Κώδικας: Επιλογή όλων

				$org = $_FILES['imagefile']['name'];//to  onoma tou arxeiou 
				$ext = explode('.',$org);//pairneis to format 
   				$ext = end($ext); 
				
				$target_path = $_FILES['file']['tmp_name'].$General_Code.'.'.$ext;//h diadromh opou tha valeis to arxeio 
				$NewNameImage = copy($_FILES['file']['tmp_name'], $target_path); 

				$path = $uploaddir . $NewNameImage;				
				move_uploaded_file($NewNameImage,$path);
				$name_image = $General_Code.'.'.$ext;;
Φιλε Fafo για κοίτα λίγο τα έχω κάνει μπάχαλο

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες