Δεν εμφανίζονται τα ελληνικά...

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
spak
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 17 Ιαν 2010 12:05

Δεν εμφανίζονται τα ελληνικά...

Δημοσίευση από spak » 02 Φεβ 2010 20:15

Παιδιά γειά χαρά.
Εχω βρεί ενα ωραίο flash, ειναι και free, ανοίγω το fla αλλάζω τα text των menu απο αγγλικά σε ελληνικά και τα ελληνικά ΔΕΝ τα εμφανίζει καθόλου. Δεν είναι οτι βλέπω κινέζικα, απλά δεν τα βλέπω καθόλου. Λατινικά ΟΚ. Ελληνικά πως θα γίνει ?


Παραθέτω τον κώδικα που εχει το fla (ενα κομάτι του εκει που εχει τα κείμενα για το menu).
Εχει φτιάξει εναν πίνακα, και τα φορτώνει.


/ Copyright
stop();
import mx.transitions.Tween;
import mx.transitions.easing.*;
flashmo_logo._visible = false;
flashmo_logo._y = 300;
menu_item_group.menu_item._visible = false;

var menu_label:Array = new Array("Αρχική", "Testimonials", "Support", "About Us");

// *** menu label array length must be equal to number of
// *** total frames inside "menu button bg" Movie Clip in the library.

var total:Number = menu_label.length;
var tween_duration:Number = 1.4;// in seconds
var radius:Number = 200;
var angle:Number;
var i:Number = 0;
function create_menu():Void {
angle = (i-2)*Math.PI*2/total;
position_x = Math.cos(angle)*radius;
position_y = Math.sin(angle)*radius;



Εχει ενα comment παρακάτω αλλά δεν το καταλαβαίνω.
Α! να πω πως συνοδεύεται και απο ενα js

Thnx.

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

Δεν εμφανίζονται τα ελληνικά...

Δημοσίευση από HeRu » 03 Φεβ 2010 10:27

Μήπως στο textfield που γίνονται assign δεν είναι embedded οι ελληνικοί χαρακτήρες ?

rgman
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 30 Σεπ 2006 01:07

Δεν εμφανίζονται τα ελληνικά...

Δημοσίευση από rgman » 03 Φεβ 2010 10:30

Για δες τα textinputs που εμφανίζονται τα αγγλικά κείμενα μήπως ο δημιουργός τους έχει κάνει embed μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Βασικά αυτό είναι το πιο πιθανό που μπορεί να έχει γίνει, γιατί τα κείμενα τα φορτώνει δυναμικά, άρα είναι dynamic τα textinputs και συνεπώς για λόγους αισθητικής σίγουρα θα έχει κάνει embed τους χαρακτήρες.

ούπς, με πρόλαβαν!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης