Πρωτόγονο Forum !!!!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από stevebat » 03 Φεβ 2010 21:58

Γεια σας έφτιαξα με την βοήθεια των tutorials ένα πολύ απλό forum το μόνο που χρειαζόσαστε να αλλάξετε είναι το config.php (βαλτε τα στοιχεία της βασης σας) για όνομα forum και λοιπά δεν έχω φτιάξει τπτ ακόμα για αυτό και θα ήθελα την βοήθεια σας, προσθέστε την πινελιά σας και βάλτε το ονοματεπώνυμο σας σε ένα txt και ανεβάστε το εδώ αν βγει καλό θα το αφιερώσουμε στο freestuff :D

"τα tables βρίσκονται μέσα στο rar"

lol!!!

Σας ευχαριστώ πολύ και υπομονή είμαι νέος στην php !!

για demo δείτε εδω: http://bouzouste.eu/forum/
Συνημμένα
forum_freest.rar
(5.27 KiB) Μεταφορτώθηκε 322 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stevebat την 06 Φεβ 2010 17:04, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από dimsis » 03 Φεβ 2010 22:08

Ωραίος ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από fafos » 03 Φεβ 2010 23:25

asfaliseto ligo giati opos tha deis sta esteila ta iframakia ....

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από stevebat » 03 Φεβ 2010 23:30

εε για αυτό το ανέβασα και εγω γιατί δεν ξέρω και πολλά το ανέβασα για να διορθωθεί και να το χρησιμοποιεί οποίος θέλει

ευχαριστώ πάντως για το suggestion

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από fafos » 03 Φεβ 2010 23:34

bouzouste έγραψε:εε για αυτό το ανέβασα και εγω γιατί δεν ξέρω και πολλά το ανέβασα για να διορθωθεί και να το χρησιμοποιεί οποίος θέλει

ευχαριστώ πάντως για το suggestion
einai se pragmatiko server omos.. an den to asfaliseis tha sto kanoun kainourio olo to site..

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από stevebat » 04 Φεβ 2010 00:28

διορθώθηκε

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από dva_dev » 04 Φεβ 2010 11:16

Κάνε μια αναζήτηση στο forum για sql injections. Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις mysqli functions που είναι πιο απλές στη χρήση παραμέτρων θα πρότεινα να το κάνεις.

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από stevebat » 05 Φεβ 2010 19:53

ευχαριστώ θα το κάνω!!! Ρε παιδιά έλεος πως κάνετε sql injection(πλάκα) lol :P ? Έψαξα στο google για να βρω πως γίνετε βρήκα κάτι αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα. Μήπως μπορεί να με μάθει κανένας??? Για μένα το θέλω να χτυπάω τις σελίδες μου, εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε!!

Ευχαριστω

Joakim
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 06 Ιουν 2004 13:48

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από Joakim » 05 Φεβ 2010 23:24

file to exo dokimasi kai to exo ftia3i opos thelo se thema emfanisis des edo : www.jliassides.host22.com/forum

mou vgazi afto
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a5789831/public_html/forum/main_forum.php on line 51

Joakim
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 06 Ιουν 2004 13:48

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από Joakim » 05 Φεβ 2010 23:27

line 51: <?php
while($rows=mysql_fetch_array($result)){ // Start looping table row
?>

Joakim
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 06 Ιουν 2004 13:48

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από Joakim » 05 Φεβ 2010 23:42

kai mia erotisi, an thelo na diagrapso ena minima pos to kano?

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από stevebat » 05 Φεβ 2010 23:48

για την δεύτερη ερώτηση προς το παρόν συνδέεσαι στη βάση και τα διαγραφεις από εκει οσο για την πρώτη ερωτηση δώσε μας τον κωδικα να τον δούμε

Joakim
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 06 Ιουν 2004 13:48

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από Joakim » 05 Φεβ 2010 23:58

ok paidia to elisa to provlima , den ixa prose3i to text file :) tha ithela tin adia tou dimiourgou gia na to xrisimopioiso sto site mou

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από stevebat » 06 Φεβ 2010 00:06

βεβαία και το ρωτάς??? τιμή μου είναι να το χρησιμοποιείς
ευχαριστω!

Joakim
Δημοσιεύσεις: 441
Εγγραφή: 06 Ιουν 2004 13:48

Πρωτόγονο Forum !!!!

Δημοσίευση από Joakim » 06 Φεβ 2010 00:43

pantos file , pole efkolo stin efarmogi stin morfopioisi kai stin diaxirisi, bravo sou :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες