PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Μια περιοχή όπου τα μέλη μας μπορούν να βάζουν τα PHP scripts που έχουν φτιάξει και θέλουν να τα μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από fafos » 11 Φεβ 2010 16:52

Opos isos tha eidate, exo prosthesei kai sxolia gia tis fotografies.. den einai apolytos etoimo (koitao gia tyxon trypes asfaleias) gia na to doso, alla mporeite na paiksete mazi tou :lol:

http://www.istopoli.com/tuts/gallery/photo.php?id=40

ZeroGravityLG
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 13 Φεβ 2010 15:55

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από ZeroGravityLG » 13 Φεβ 2010 16:03

Hi se olous sas paides.
Bravo Gia tin apsogi douleia Fafos..
Prospa8isa na ftiaksw ena new post gia na anevasw to Galleria, mia photo gallery jquery tin opoia tin epeksergastika ligaki kai tin ekana dynamiki me php&mysql alla den me afine.
Opote tin ekana upload se rapidshare na tin katevasi opoios 8elei.
Exei mesa kai tin vasi tin opoia kante to file import sto phpmyadmin.

Ftiakste mia Vasi mallon kai kante import to arxeio.
Mesa ston fakelo Admin exei ena file to connectiondb.php na valete ta aparetita stoixeia tou server sas..

http://rapidshare.com/files/350072833/G ... l.rar.html

Regards to all

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από deninho » 17 Φεβ 2010 14:32

Ωραίος fafos!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να μπορέσω να "μελετήσω" τι έχεις κάνει, για να καταλάβω και πως λειτουργεί :) Και φυσικά ευχαριστούμε που το μοιράστηκες!

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από manolism » 17 Φεβ 2010 20:56

Εξαιρετικό!!!

Σε joomla πως το βάζω; :D :P :) :lol:

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από fafos » 17 Φεβ 2010 21:17

manolism έγραψε:Εξαιρετικό!!!

Σε joomla πως το βάζω; :D :P :) :lol:
mhn to valeis.. exo enan io kai mia korh mesa pou katatroei ta splaxna ton joomloeidon... :lol:

hinata
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 06 Φεβ 2010 02:32

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από hinata » 22 Φεβ 2010 07:37

Μια απορία...τι είναι το chmod και από που το αλλάζω για να το κάνω 777 που λέει ότι πρέπει να γίνει για τους 3 φακελους στο πρώτο post???

ps.μαλλον είναι χαζή ερώτηση αλλά είμαι καινούργια!!!! :-p

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από fafos » 22 Φεβ 2010 15:51

hinata έγραψε:Μια απορία...τι είναι το chmod και από που το αλλάζω για να το κάνω 777 που λέει ότι πρέπει να γίνει για τους 3 φακελους στο πρώτο post???

ps.μαλλον είναι χαζή ερώτηση αλλά είμαι καινούργια!!!! :-p
auto isxyei gia servers me unix.. an to dokimazeis se windows sto pc sou den xreiazetai na kaneis kati...

an to exeis se pragmatiko server me unix prepei na pas me to programma ftp pou xrhsimopoieis kai na kaneis deksi klik epano ston fakello pou thes na allakseis ta permitions - chmod...

ekei tsekareis ola ta koutakia gia to 777 h grafeis 777 mesa se kapoio pedio pou dinei to programma.. kathe ftp programma exei ton diko tou titlo gia to chmod.. allou tha to deis san Permissions allou san Attributes klp.. mporeis na diavaseis perissotera edo:

http://www.stadtaus.com/en/tutorials/ch ... ssions.php

hinata
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 06 Φεβ 2010 02:32

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από hinata » 23 Φεβ 2010 07:01

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

DimitriS_N
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 29 Αύγ 2010 15:15

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από DimitriS_N » 29 Αύγ 2010 15:38

Πολύ ωραίος και εξαιρετικά χρήσιμος οδηγός! Είμαι νέος στην PHP και μου έδωσες τροφή για μελέτη! Ένα θέμα που προσπαθώ να κάνω αλλά δε βγάζω και πολύ άκρη ακόμη είναι να προσθέσω link που να οδηγεί στην επόμενη και στην προηγούμενη φωτογραφία της κάθε ξεχωριστής κατηγορίας... Έχει κάποιος κάποια ιδέα πως μπορεί να γίνει αυτό? Επίσης κάτι άλλο που αντιμετώπισα είναι ότι όταν διαγράφω μία εικόνα, δημιουργείται ένα χάσμα ανάμεσα στα id των φωτογραφιών και δε δείχνουν χρήσιμα τα id++ kai id-- για την επόμενη και προηγούμενη φωτογραφία αντίστοιχα... Το ψάχνω αλλά δεν ξέρω αν θα το καταφέρω μιας και καινούριος, γι'αυτό η όποια βοήθεια θα είναι πολύτιμη... Ευχαριστώ!!!! :wink:

axelan
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 28 Μάιος 2009 01:31

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από axelan » 27 Ιαν 2011 03:59

Δεν έχω λόγια
είναι καταπληκτικό, αν και με βασάνισε λίγο είναι η αλήθεια.

τώρα το πρόβλημα μου είναι οτι κατι μου λεει για gd library
και
supplied argurment is not a valid image resource

λειτουργω με dreamweaver και cpanel (νομιζω cPanel Pro 1.0 (RC1)) και εχω linux hosting. έκανα και 777 τους φακέλους των εικόνων.

τι άλλο θέλει πια στις 4 τα χαράματα??!!!! :oops:

:question: κάποιος??? κανείς???? :question:

ΟΚ, άκυρο πλεον! η άκρη βρέθηκε! thanx again!

scor
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 19 Ιουν 2010 02:10

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από scor » 17 Φεβ 2011 16:43

έχει πολύ διάβασμα η υπόθεση .. ευχαριστούμε και πάλι για την προσφορά σου..

CMS Fafos :)
: - )

pit_zavra
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2011 12:21

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από pit_zavra » 12 Νοέμ 2011 12:29

Γεία σας πολύ ωραίο το gallery. Απλά θα ηθελα να μάθω αν γίνετε να μην μπενει watermark στα thumbnail οπως στο gallery δείγμα που είχε ανεβάσει ο fafos http://www.istopoli.com/tuts/gallery/photo.php?id=40.

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από fafos » 12 Νοέμ 2011 16:34

pit_zavra έγραψε:Γεία σας πολύ ωραίο το gallery. Απλά θα ηθελα να μάθω αν γίνετε να μην μπενει watermark στα thumbnail οπως στο gallery δείγμα που είχε ανεβάσει ο fafos http://www.istopoli.com/tuts/gallery/photo.php?id=40.

Ευχαριστώ
antikathistas to watermark me mia eikona blank png transparent 1X1 pixel
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

pit_zavra
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2011 12:21

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από pit_zavra » 12 Νοέμ 2011 18:44

fafos σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου αλλά δεν εννοούσα να το βγάλω εντελώς απλά να μην μπαίνει στα thumbnail συγκεκριμένα. Στην μεσαία και στην κανονική photo θέλω να μπαίνει.

Λογικά το function που βάζει το watermark πρέπει να εφαρμόζετε αφού γίνει το crop και μετά.
Βέβαια ξέρω πολύ λίγα πράγματα από php και πιθανόν να είπα μπαρούφα. Απλά έτσι πιστεύω πώς θα καταλάβαινες καλύτερα τι θέλω να κάνω.

Ο λόγος που στο λέω αυτό είναι γιατί άμα κάνεις crop ενώ υπάρχει ήδη το watermark, αναλόγως με το crop που θα κάνεις, υπάρχει περίπτωση το watermark να κοπεί η και να μην φαίνεται καν σε μερικά thumbnails.

Ευχαριστώ και πάλι ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no2- Photo Gallery

Δημοσίευση από fafos » 12 Νοέμ 2011 18:53

h mesaia kai h kanonikh photo exagontai me to anevasma kai tautoxrona pairnoun kai to watermark.. to thumbnail exagetai apo thn mesaia photo opote einai adynato na mhn exei watermark.. h monh lysh einai na exageis kai mia trith (klono ths mesaias) xoris watermark kai apo auth na kaneis to crop gia to thumbnail..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP τα δικά μας scripts”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης