εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Πληροφορίες σχετικές με την ASP, ASP.NET και με τις εφαρμογές που είναι γραμμένες με αυτήν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
xakou
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2004 00:05

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από xakou » 07 Φεβ 2010 23:26

μάλλον σας μπέρδεψα,
ας το πάρουμε από την αρχή.

Λοιπόν,
σε ένα website μια εταιρίας, έχω φτιάξει μια φόρμα για αποστολή sms σε πελάτες της.
Από εκεί που έχω αγοράσει τα sms μου έχουν δώσει ένα API του στυλ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://EXAMPLE-SMS.com/MAKIS/admin_user=ADMIN&admin_pass=ADMINPASS&user=MAKIS&pass=PASSWORD&destination=TEXTBOX1&msg=TEXTBOX2
Εγώ έχω πρόσβαση στο χώρο που έχει η εταιρία το hosting.
Το example-sms.com είναι διαφορετικό domain από το domain της εταιρίας.
To admin_user + admin_pass είναι τα δικά μου από την εταιρία που έχω αγοράσει τα sms
Το user + pass είναι τα στοιχεία του χρήστη από την εταιρία που χρησιμοποιεί την σελίδα.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι εφόσον ο χρήστης συμπληρώσει το TEXTBOX1+2 και πατήσει το SEND , να μην γίνει "φανερό" response.redirect στο url γιατί δεν θέλω να δει τα στοιχεία ΜΟΥ.
Επίσης δεν θέλω να φαίνετε με προγράμματα τύπου wiredshark (πολύ διαφήμιση το έκανα!) το τί καλεί από πίσω.


Οσον αφορά τον κώδικα του elorant, τοπικά δουλεύει, στον server έχω το error : A socket operation was attempted to an unreachable host xxx.xxx.xxx.xxx


Νομίζω πως τώρα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα...

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από dimsis » 08 Φεβ 2010 00:03

Να τα στείλεις encoded δοκίμασες;
π.χ. βλέπω εδώ: http://www.c4sms.com/codeExamples.asp

Κώδικας: Επιλογή όλων

set objHttp = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP")
objHttp.open "POST", "https://api.c4sms.com/?" & strQueryString, false
objHttp.setRequestHeader "Content-type", "application/x-www-form-urlencoded"
objHttp.Send

elorant
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 23:09

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από elorant » 08 Φεβ 2010 10:59

xakou έγραψε: Οσον αφορά τον κώδικα του elorant, τοπικά δουλεύει, στον server έχω το error : A socket operation was attempted to an unreachable host xxx.xxx.xxx.xxx
Αυτό πρέπει να είναι πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του server σου. Για δοκίμασε να κατεβάσεις μια σελίδα από το amazon.com και δες αν σου βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι, τότε θα πρέπει να μιλήσεις με τον administrator.

xakou
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2004 00:05

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από xakou » 10 Φεβ 2010 16:48

dimsis έγραψε:Να τα στείλεις encoded δοκίμασες;
π.χ. βλέπω εδώ: http://www.c4sms.com/codeExamples.asp

Κώδικας: Επιλογή όλων

set objHttp = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP")
objHttp.open "POST", "https://api.c4sms.com/?" & strQueryString, false
objHttp.setRequestHeader "Content-type", "application/x-www-form-urlencoded"
objHttp.Send
Τελικά κατάφερα και έκανα την μετατροπή σε asp.net
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xakou την 11 Φεβ 2010 16:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

elorant
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 23:09

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από elorant » 10 Φεβ 2010 22:17

Αφού έχει και κώδικα σε ASP.NET (C#) στο url που δίνεις.

xakou
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2004 00:05

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από xakou » 11 Φεβ 2010 13:05

elorant έγραψε:Αφού έχει και κώδικα σε ASP.NET (C#) στο url που δίνεις.
το παράδειγμα που έχει για ASP.NET (C#) δεν είναι secure / encrypted, για αυτό θέλω βοήεια στη μετάφραση του ASP σε ASP.NET

xakou
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2004 00:05

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από xakou » 11 Φεβ 2010 14:52

[deleted]

xakou
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2004 00:05

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από xakou » 11 Φεβ 2010 16:12

elorant έγραψε:
xakou έγραψε: Οσον αφορά τον κώδικα του elorant, τοπικά δουλεύει, στον server έχω το error : A socket operation was attempted to an unreachable host xxx.xxx.xxx.xxx
Αυτό πρέπει να είναι πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του server σου. Για δοκίμασε να κατεβάσεις μια σελίδα από το amazon.com και δες αν σου βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι, τότε θα πρέπει να μιλήσεις με τον administrator.
Εδώ eloran τί εννοείς; Είναι σε sharehosting από την T*pH*st.
Πρέπει να προσέξω κάτι ή να ρυμθίσω κάτι;

elorant
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 23:09

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από elorant » 11 Φεβ 2010 17:18

Εννοώ πως αν έχεις πρόβλημα να διαβάσεις σελίδες κι από άλλα sites τότε σίγουρα είναι θέμα του provider. Τι και πως θα σε γελάσω. Αν αντιθέτως μπορείς να διαβάσεις σελίδες από άλλα domains τότε το πρόβλημα σου αφορά αποκλειστικά το πως συντάσεις το url.

Για να μεταφράσεις asp κώδικα σε asp.net υπάρχουν ειδικά εργαλεία
http://www.asp.net/downloads/archived/m ... to-aspnet/

xakou
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 27 Νοέμ 2004 00:05

εκτέλεση url χωρίς να πηγαίνει....

Δημοσίευση από xakou » 12 Φεβ 2010 14:27

Ωραία, απ' ότι είδα ο provider είχε κλειδωμένη την πόρτα 8080. Δεν ξέρω, αλλά θα βρω τρόπο να το ξεπεράσω.

Είδα πάντως, πως με τον παραπάνω κώδικα που γράφει ο dimsis (και δούλεψε τελικά), δεν φεύγουν Ελληνικά sms. Μήπως κάτι πρέπει να βάλω εκεί για να δηλώσω κωδικοποίηση;

Στον ίδιο server αν βγάλω το encoding , τότε τα SMS φεύγουν με ελληνικούς χαρακτήρες.

Αυτό πως μπορεί να λυθεί; Econded + Greek !

Απάντηση

Επιστροφή στο “ASP, ASP.NET”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης