το Κυπριακό κράτος εύκολα (ή ευκολότερα) θα έρθει σε συμβιβασμό-συμφωνία με το Ελληνικό κράτος για άνοιγμα λογαριασμών ή αντιστοίχηση προσώπων με οφ-σορ εταιρείες, παρά το Αγγλικό κράτος ή κάποιο άλλο..
ειδικά με τον χαμό που γίνετε και "πάνε" ΟΛΟΙ στην Κύπρο, το βλέπω αρκετά πιθανό αυτό το σενάριο.
τι λες πάνω σε αυτό;
Φιλε ειμαι σε αυτη την δουλεια αρκετα χρονια και δεν εχω λογο να υποστηριξω κατι που δεν ισχυει. Εγω ειμαι αυτος που ειπα σε προηγουμενο μηνυμα πως οι Κυπριακες εταιρειες δεν ειναι καταλληλες για ολες τις χρησεις. Για συγκεκριμενες ομως χρησεις ειναι εξαιρετικες ειδικα για μειωση της φορολογιας με νομιμο τροπο. Οσο αφορα το σεναριο που λες για σπασιμο του απορρητου το βρισκω εντελως αβασιμο για 2 λογους:
1) Eιναι η βαση της Κυπριακης οικονομιας. Σε περιπτωση που σπασει σε καποια εταιρεια το απορρητο τοτε αυτοματα χανει την αξιοπιστια της η Κυπρος με επακολουθο την καταρευση της Κυπριακης οικονομιας. Καμια κυβερνηση δεν μπηκε ποτε καν σε πειρασμο να σκεφτει άυτο που λες
2) Αρκετες δυνατες προσωπικοτητες της Ελλαδας διατηρουν κυπριακες η of shore εταιρειες. Ειναι δυνατον να πανε εναντια στα συμφεροντα τους