Marquee : Προγραμμα για περασμα πολλων εικονων με Links

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
leopold
Δημοσιεύσεις: 358
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2004 13:05
Τοποθεσία: Acquiring IP Address...

Marquee : Προγραμμα για περασμα πολλων εικονων με Links

Δημοσίευση από leopold » 08 Φεβ 2010 12:28

Γεια σας,

Ψαχνω να βρω ενα τροπο ωστε καποια εφαρμογη να μου λυσει τα χερια στο περασμα πολλων εικονων σε <marquee> οπου η καθε εικονα θα εχει και ξεχωριστο link. Οπως καταλαβαινεται αν τις κανω μια-μια τις εικονες (περιπου 200), μαζι με τα αντιστοιχα link τους, ολα αυτα απο κωδικα (οπως κατω) θα ειναι μια παρα πολυ επιπονη διαδικασια.

Υπαρχει κατι που να λυνει τα χερια σε αυτη την περιπτωση; ειτε js ειτε php, ειτε html.

Ευχαριστω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<marquee WIDTH="100%" BEHAVIOR="scroll" SCROLLAMOUNT="6" DIRECTION="left" ONMOUSEOVER="this.stop&#40;&#41;;" ONMOUSEOUT="this.start&#40;&#41;";BGColor="">
<a href="http&#58;//null.com"><img src=image.jpg alt="leopold" border=4 /> 
< kai ksana ... kai ksana ... kai ksana...   </marquee> 

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Marquee : Προγραμμα για περασμα πολλων εικονων με Links

Δημοσίευση από Basilakis » 08 Φεβ 2010 18:33

Μπορείς να προσθέσεις τις εικόνες σε μια βάση και να τις καλείς σε php, αλλά και πάλυ η διαδικασία δεν είναι η ίδιαα... πάλυ θα τις προσθέσεις κάπου...

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Marquee : Προγραμμα για περασμα πολλων εικονων με Links

Δημοσίευση από fafos » 08 Φεβ 2010 18:56

an travhkseis 200 fotografies me marquee h selida kshmerose :lol:

opos eipe kai o Basilakis theleis vash kai ena diaxeiristiko opou tha dineis to url gia kathe photo..

apo ekei kai pera vres ena ajaxoeidh na sou travaei MONO tis fotografies pou vlepei o xrhsths kai meta apo X xrono na travaei alles toses kai outo kathekshs..

auto allazei kathe 5 deutera alla den einai dynamiko: http://billwscott.com/carousel/carousel ... oplay.html

mporeis omos na to syndyaseis me auto: http://billwscott.com/carousel/carousel_ajax_load.html

to opoio trava dynamika tis eikones apo ena php arxeio kai mia vash.. den scrollarei, alla an to syndyaseis me to apo pano tha to kanei.. thelei kapoies gnoseis olo auto..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες