flash player multiple file

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
IzMbit
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 17 Ιαν 2009 16:23

flash player multiple file

Δημοσίευση από IzMbit » 10 Φεβ 2010 21:54

geia sas exw 40 video (*.avi ~150Mb t ena).
thelw na ftiaxo 2 mono kumbia o xrisths na mborei na metaferete apo to ena video sto allo me th seira pou einai arithmismena.
Skeftika na ftiaxo ena pinaka px a[40] kai na exw ena i pou tha megalonei h tha mikrainei kathe fora pou patame sto kumbi kai analogos tha pigenei sthn thesh tu pinaka kai tha ekei tha kalite to kathe video (stekei afto ? )

tha xrisimopoiiso thn loadmovie gia na kalo exoterika ta video sosta? to flash paizei avi? h prepei na ginun import kai meta export se swf kai na ta kalo etsi?

ta fota sas parakalw :)

Άβαταρ μέλους
Maradonna
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 03:19
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

flash player multiple file

Δημοσίευση από Maradonna » 10 Φεβ 2010 22:03

Καταρχας,κάνεις convert όλα σου τα βίντεο σε .flv
Μετά,φτιάχνεις μία array στο flash,η οποια θα περιέχει μέσα όλα τα βίντεο σε μορφή related link.
Επειτα στο προγραμματιστικό κωμμάτι,θα σου δώσω απλα μια γραμμη..
Μπορείς να φτιάξεις μία array,που θα περιέχει τα link των βίντεο και τον τίτλο ή το thumbnail τους αν εχεις.
Μετα απλα προσθετεις το videoPlayBack component που εχει το flash , και μέσω button events καλείς τα βίντεο,αυτό μπορεί να γίνει είτε έχοντας 2 κουμπιά μπρός-πίσω (και κάνοντας στην ουσία increment ++ ή decrement -- το index της array) είτε με μία λίστα με τα διαθέσιμα βίντεο,τα οποία όταν τα κάνεις κλίκ,να κάνει load το συγκεκριμένο βίντεο.
Εικόνα
Code is poetry

IzMbit
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 17 Ιαν 2009 16:23

flash player multiple file

Δημοσίευση από IzMbit » 10 Φεβ 2010 22:06

Maradonna έγραψε:Καταρχας,κάνεις convert όλα σου τα βίντεο σε .flv.
θα ξενικήσω απο εδώ.
Μετά,φτιάχνεις μία array στο flash,η οποια θα περιέχει μέσα όλα τα βίντεο σε μορφή related link.
Επειτα στο προγραμματιστικό κωμμάτι,θα σου δώσω απλα μια γραμμη..
Μπορείς να φτιάξεις μία array,που θα περιέχει τα link των βίντεο και τον τίτλο ή το thumbnail τους αν εχεις.
Μετα απλα προσθετεις το videoPlayBack component που εχει το flash , και μέσω button events καλείς τα βίντεο,αυτό μπορεί να γίνει είτε έχοντας 2 κουμπιά μπρός-πίσω (και κάνοντας στην ουσία increment ++ ή decrement -- το index της array) .
θα συνεχίσω εδώ και αν μπλοκάρω κάπου θα το ποστάρω. Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Maradonna
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 03:19
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

flash player multiple file

Δημοσίευση από Maradonna » 11 Φεβ 2010 01:24

Οπως καταλαβαινεις,απο ενα σημειο και μετα ειναι αδυνατον να σου γραψω εγω μια ολοκληρη εφαρμογη τετοια.Παρε την ιδέα,και δούλεψε λιγο στο προγραμματιστικό.Μπορείς να βρείς εξαιρετικά resources.
Εικόνα
Code is poetry

IzMbit
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 17 Ιαν 2009 16:23

flash player multiple file

Δημοσίευση από IzMbit » 11 Φεβ 2010 04:10

τελικα απέφυγα τον πίνακα δήλωσα στο main
var i=o;

και το έκανα έτσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

loadMovie("swf/Untitled"+ i +".swf",target );
:D [/code]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες