Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από cdhyper » 11 Φεβ 2010 17:28

Έχω ένα modal window και το πρόβλημα είναι ότι στον explorer (μόνο στον explorer 7 & 8 ) οποιοδήποτε link και να βάλω και οποιαδήποτε φόρμα και αν βάλω με button, ανοίγει συνέχεια σε νέο παράθυρο (target blank). Από όσο έχω ψάξει το αναφέρουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα. Πώς γίνεται να ανοίγει στο ίδιο παράθυρο;
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από fafos » 11 Φεβ 2010 19:19

poio modal xrhsimopoieis?

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από cdhyper » 11 Φεβ 2010 19:23

Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από fafos » 11 Φεβ 2010 19:27

den einai modal auto! :lol:

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από cdhyper » 11 Φεβ 2010 19:34

E τέλος πάντων μοιάζει γιατί ανοίγει ένα παράθυρο που επικεντρώνεσαι εκεί και δεν μπορείς να κάνεις click αλλού. Συμβαίνει αυτό που είπα. Όταν κάνω click μέσα σε αυτό το παράθυρο πάντα ανοίγει σε νέο κι ας έβαλα base target self στο head etc. Μην κοιτάς που στο παράδειγμα αναφέρει ένα alert σκέτο. Εγώ έχω βάλει κανονική σελίδα μέσα στο window. Δεν είναι modal αυτό;
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από fafos » 11 Φεβ 2010 19:41

den dineis ton kodika na katalavo ti enoeis? to modal synhthos einai ena div opou ekei mesa anoigeis oti periexomeno thes..

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από cdhyper » 11 Φεβ 2010 19:54

Λοιπόν υπάρχει αυτό το link:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="javascript&#58;void&#40;0&#41;;" onclick="chooseGallery&#40;'+i+'&#41;">Επιλογή</a>
Και στην επιλογή ανοίγει modal παράθυρο ώστε να επιλέξει ο χρήστης κάτι. Σε εκείνο το παράθυρο περιέχονται links τα οποία με καμία παναγία δεν ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο στον explorer και ανοίγουν μόνο σε blank από default.

Αν σε ενδιαφέρει το chooseGallery function που δε νομίζω ότι παίζει ρόλο είναι αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

function chooseGallery&#40;galnum&#41;
&#123;
	var input_item=document.getElementById&#40;'galleries_id_'+galnum&#41;;
	var ok_item=document.getElementById&#40;'ok_image_'+galnum&#41;;
	var type_id=document.getElementById&#40;'galleries_types_id_'+galnum&#41;;
	var type_selected=type_id.options&#91;type_id.selectedIndex&#93;.text;
	var imgSrc = showModalDialog&#40;'index.php?mod=multimedia&popup=true&area='+type_selected, '', 
      'dialogHeight&#58;600px; dialogWidth&#58;800px; resizable&#58;no; status&#58;no'&#41;;
    
    ok_item.innerHTML='';
	if&#40;imgSrc != null&#41;
	&#123;
		input_item.value=imgSrc;
		ok_item.innerHTML='<img src="images/green_tick.jpg" border="0">';
	&#125;
&#125;
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από fafos » 11 Φεβ 2010 20:12

gia vale auto ston header ths selidas sou:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<base target="_self"> 

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από cdhyper » 11 Φεβ 2010 20:13

Σου είπα παραπάνω ότι το δοκίμασα και δεν δούλεψε :D
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από ThyClub » 11 Φεβ 2010 20:21

window.opener.location = "http://example.com";

?

Λογικά έτσι θα δουλέψει στον ΙΕ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από fafos » 11 Φεβ 2010 20:36

dokimase to ekshs:

vres auto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

   var imgSrc = showModalDialog&#40;'index.php?mod=multimedia&popup=true&area='+type_selected, '',
      'dialogHeight&#58;600px; dialogWidth&#58;800px; resizable&#58;no; status&#58;no'&#41;; 
kai antikatesthse to me auto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

    if &#40;window.showModalDialog&#41; &#123;
   var imgSrc = showModalDialog&#40;'index.php?mod=multimedia&popup=true&area='+type_selected, '',
      'dialogHeight&#58;600px; dialogWidth&#58;800px; resizable&#58;no; status&#58;no'&#41;; 
    &#125; else &#123;
  var imgSrc = window.open &#40;'index.php?mod=multimedia&popup=true&area='+type_selected, '',
      'dialogHeight=600px, dialogWidth=800px, resizable=no, status=no, modal=yes'&#41;; 
    &#125;

to <base target="_self"> prepei na yparxei sto index.php pou les na sou anoiksei .

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από cdhyper » 11 Φεβ 2010 21:15

Τίποτα.

Εννοείται ότι το <base target="_self"> μπαίνει στο αρχείο που ανοίγει στο popup.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από fafos » 11 Φεβ 2010 21:20

cdhyper έγραψε:Τίποτα.

Εννοείται ότι το <base target="_self"> μπαίνει στο αρχείο που ανοίγει στο popup.
sou dinei kapoio error otan trexeis ton kodika pou sou edosa? epeidh emena trexei kanonika...

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από cdhyper » 11 Φεβ 2010 21:29

Όχι, μια χαρά τρέχει απλά πάλι ανοίγουν σε νέο παράθυρο τα links του modal window στον explorer.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα στα links μέσα σε modal window

Δημοσίευση από fafos » 11 Φεβ 2010 21:32

cdhyper έγραψε:Όχι, μια χαρά τρέχει απλά πάλι ανοίγουν σε νέο παράθυρο τα links του modal window στον explorer.
an den thes na doseis edo link steile mou pm na to do.. periergo mou fainete giati emena ta trexei kanonika se olous tous browsers...

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες