css k php

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

css k php

Δημοσίευση από cyberfreak » 13 Φεβ 2010 18:04

εχω αυτο το κωδικα php

Κώδικας: Επιλογή όλων

	$r=mysql_query&#40;$q&#41;;	echo '<ul id="main_products">';
	while&#40;$data=mysql_fetch_array&#40;$r&#41;&#41;&#123; 
	$pics=explode&#40;',',$data&#91;'image_galley'&#93;&#41;;
		
		echo '<li>'.'<center>'.$data&#91;'products_title'&#93;.'</center>'.'<li>'.'<br>';
		echo '<center>'.'<img src="images/'.$pics&#91;0&#93;.'.jpg">'.'</center>';		
		
	&#125;echo '<ul>';
και θελω να εφραμοσω css ωστε η εικονα να ειναι κατω απο το τιτλο ακριβως εχω αυτο το css αλλα κατι δεν παει καλα τα βγαζει το ενα πανω στο αλλο

Κώδικας: Επιλογή όλων

#main_products &#123;
	width&#58;520px;
	text-decoration&#58;none;
	list-style&#58;none;
&#125;

#main_products li&#123;
	position&#58;absolute;
	width&#58;170px;
	text-decoration&#58;none; 
	list-style&#58;none;
	border&#58;#999999 solid 1px;
&#125;
αν αλλαξω το position se absolute τα βαζει το ενα πανω στο αλλο me static τα βαζει καθετα ολα στη σειρα και χωρις position χαος!!

πως θα κανω αυτο :(

Κώδικας: Επιλογή όλων

title1  title2  title3
  img1     img2       img3  

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

css k php

Δημοσίευση από fafos » 13 Φεβ 2010 21:59

Κώδικας: Επιλογή όλων

<style type="text/css">
<!--
#main_products &#123;
   width&#58;520px;
   text-decoration&#58;none;
   list-style&#58;none;
&#125;

#main_products li&#123;
   position&#58;relative;
   width&#58;170px;
   text-decoration&#58;none;
   list-style&#58;none;
   border&#58;#999999 solid 1px;
 float&#58; left;
&#125; 
-->
</style>



<ul id="main_products">



<li><center>etwetwetwetwe</center><br>
     <center><img src="images/'.$pics&#91;0&#93;.'.jpg"></center> </li>    

    <li><center>etwetwetwetwe</center><br>
      <center><img src="images/'.$pics&#91;0&#93;.'.jpg"></center>  </li>  
 
<li><center>etwetwetwetwe</center><br>
      <center><img src="images/'.$pics&#91;0&#93;.'.jpg"></center> </li>   

   
  </ul>
mhn afhneis elements ekso apo ta <li>... xrhsimopoihse float: left; kai position:relative;

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

css k php

Δημοσίευση από cyberfreak » 13 Φεβ 2010 22:35

απλα και τον τιτλο δυναμικα τον περνει

Κώδικας: Επιλογή όλων

	echo '<li>'.'<center>'.$data&#91;'products_title'&#93;.'</center>'.'<li>'.'<br>';
διαβαζει απο τη βαση και εφανιζει τιτλο και εικονα

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

css k php

Δημοσίευση από cyberfreak » 13 Φεβ 2010 22:39

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

css k php

Δημοσίευση από dimsis » 13 Φεβ 2010 23:03

το li δεν το κλείνεις; βλέπω ανοίγεις δεύτερο στον κώδικα σου.
echo '<li>'.'<center>'.$data['products_title'].'</center>'.'</li>'.'<br>';

?

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

css k php

Δημοσίευση από cyberfreak » 13 Φεβ 2010 23:14

ποοοο σωστα οταν προσπαθεις να ασχοληθεις με την εργασια σου σε ιντρνετ καφε πικρα ειναι :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης