Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από loxy » 20 Φεβ 2010 01:13

Γεια χαρα και παλι σε ολους.

Εχω ετοιμασει ενα password recovery script για το site μου , το οποιο τρεχει κανονικα στον localhost server αλλα ανεβαζοντας το php αρχειο στον server, το μονο που γινεται ειναι να εμφανιζεται η φορμα.

Συνθηκες, mysql queries και γενικα οτι υπαρχει σε php μεσα στο αρχειο ,ειναι σαν να μην υπαρχει... :o
Για να προλαβω καποια ερωτηση, σε ολα τα υπολοιπα αρχεια που εχω ανεβασει, δεν εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα

Πως γκενεν αυτο ;


( :lol: )

Άβαταρ μέλους
Hermeia
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: 02 Αύγ 2004 00:14
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από Hermeia » 20 Φεβ 2010 07:51

Δικαιώματα ?
- τί συστημα τρέχει ο σέρβερ ? (τί δυνατότητες έχει να "δείξει" συνθήματα, και ποιος εχει τέτοια δικαιώματα - σιγουρα όχι το script..)
Hermeia the InfoSharer
Η Γνώση είναι Δύναμη
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
inFamous
Δημοσιεύσεις: 388
Εγγραφή: 07 Φεβ 2010 12:38
Επικοινωνία:

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από inFamous » 20 Φεβ 2010 11:28

Έκανες τις κατάλληλες αλλαγές στο mysql_connect() έτσι ώστε να συνδέεται στην βάση του server σου;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από loxy » 20 Φεβ 2010 12:16

@Hermeia Τα δικαιωματα του script ειναι "rw- r-- r-- " , οπως και ολα τα υπολοιπα που χρησιμοποιω στον ιδιο σερβερ ( που τρεχει Linux ) και δεν εχω παρομοιο προβλημα, αλλα το προβλημα ειναι οτι εμφανιζω τη σελιδα αλλα πατωντας το submit, δεν γινεται τιποτα.

@inFamous Οι αλλαγες στη συνδεση με τη ΒΔ , εγιναν κανονικα...

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από ThyClub » 20 Φεβ 2010 13:18

Η φόρμα έχει method?

Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από loxy » 20 Φεβ 2010 13:25

Ναι...
Χρησιμοποιω την "post":

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form method="post" action="recover.php" name="recoverform" id="recoverform">

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από fafos » 20 Φεβ 2010 15:04

pos pairneis tis metavlhtes otan stelneis thn forma? p.x. $_POST[val] h $val klp..

Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από loxy » 20 Φεβ 2010 17:12

Με την $_POST

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form method="post" action="recover.php" name="recoverform" id="recoverform">
   <font size='2' align='center'> Type your Email Address </font> 
    <align='center'><font size='2' >
    <input type ='text' class='bginput' name='Email' ></font>
	<input type='hidden' name='submitted' value='yes'>
	<input type="submit" class="button" name="findemail" id="findemail" value="Find Email" />  
	<?
	 
	       
	   
   if &#40;$submitted== "yes"&#41;
   &#123;
   $email=$_POST&#91;'Email'&#93;;
	  if &#40;$email!="" && isValidEmail&#40;$email&#41;&#41;
	&#123;

	$query="SELECT * FROM `users` WHERE `Email`='".$email."' " ;
	$result=mysql_query&#40;$query&#41;;
	$numquery=mysql_num_rows&#40;$result&#41;;
   
   if&#40;$numquery==1&#41;
   &#123;
       $randomchars= genPswd&#40;&#41; ;
		$password= md5&#40;$randomchars&#41;;
		$new_passq="UPDATE `users` SET `Password`='$password' where `Email`='$email'";
		$new_passquery=mysql_query&#40;$new_passq&#41;;
		
	 if&#40;$new_passquery&#41;
        &#123;
	      $body = "Your new password is '".$$randomchars."' . To login, please click on this link&#58;\n\n";
          $body .= "------";	  
		  
		  $sender="--------";
		  
		  $headers = "MIME-Version&#58; 1.0" . "\r\n";
          $headers .= "Content-type&#58; text/html; charset=iso-8859-7" . "\r\n";
          $headers .= "From&#58; $sender" . "\r\n";
          $headers .= "Reply-To&#58; <$reply>";
        
		mail&#40;'$email', 'Password Recovery', $body, $headers&#41;;
      
     	
		echo "<h1>Success</h1>";
       	echo "<p>Your password has been sent to your mail . <a href=\"index.php\">click here to login</a>.</p>";
          $email="";
		&#125;
        else
        &#123;
     		echo "<h1>Error</h1>";
        	echo "<p>Sorry, your password recovery failed. Please go <a href =\"recover.php\"> back </a> and try again.</p>";    
			unset&#40;$email&#41;;
        &#125;   
	   
   
   &#125;
   else
   &#123;
    echo "Email doesn't exist !";
   &#125;	
&#125;
else
&#123;
 echo "You must a type an email address"	;
 &#125;

 &#125;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από fafos » 20 Φεβ 2010 18:09

if ($submitted== "yes")

kaneto if ($_POST[submitted]== "yes") ...

epishs.. den vlepo pouthena thn function pou kaleis: isValidEmail($email)

ektos kai an thn exeis me kapoio include parapano..

Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από loxy » 20 Φεβ 2010 20:00

Αυτο ηταν! :)

(Αν και email δεν πηρα ακομα, 15' μετα το recovery... )

Η isValidEmail($email) ηταν δηλωμενη στο <head>

Αν και δεν μπορω να καταλαβω , γιατι να μην τρεχει online ενω στο localhost πανε ολα καλα...

SOLVED

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από korgr » 21 Φεβ 2010 09:49

loxy έγραψε:Αυτο ηταν! :)

(Αν και email δεν πηρα ακομα, 15' μετα το recovery... )

Η isValidEmail($email) ηταν δηλωμενη στο <head>

Αν και δεν μπορω να καταλαβω , γιατι να μην τρεχει online ενω στο localhost πανε ολα καλα...

SOLVED
Μηπως στο php.ini του localhost σου, ειναι η register_globals On?
Το σωστο ειναι να ειναι Off σε ενα real server γιατι αλλιως το συστημα μπαζει απο παντου :)

Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Τρεχει κανονικα σε localhost αλλα οχι στον server

Δημοσίευση από loxy » 21 Φεβ 2010 11:09

Οχι, η register_globals ειναι Off στο localhost.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης