τρόπος εμφάνισης φωτογραφιας

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

τρόπος εμφάνισης φωτογραφιας

Δημοσίευση από Banavas » 27 Φεβ 2010 01:10

parianos έγραψε:
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ...τελικά μέσα στο χάος του κώδικα δεν έβγαζα που είναι το λάθος οπότε,έκανα ένα test.html και test.php και το βρήκα...
το λα΄θος μου ήταν στο condition της if

Κώδικας: Επιλογή όλων

if($sel_item_id=true) {echo" brethike timh kai einai :$del_item_id";}
οπότε αυτό λογικά επέστρεφε μία τιμη 1 γι'αυτό έβλεπα ασέους...ενώ αλλάζοντας το
σε

Κώδικας: Επιλογή όλων

&#40;$sel_item_id<>0&#41;
όλα οκ....
Όταν βάζεις μονό = όπως εδώ if($sel_item_id=true) τότε ορίζεις το πρώτο μέρος = με το δεύτερο μέρος.
Αν θέλεις να ελέγξεις αν είναι ίσα τα δύο μέρη βάζεις διπλό = (==) δηλαδή:
if($sel_item_id==true) Τώρα η if θα εξετάσει αν ισχύει η ισότητα.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
parianos
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 17 Οκτ 2009 21:04
Επικοινωνία:

τρόπος εμφάνισης φωτογραφιας

Δημοσίευση από parianos » 27 Φεβ 2010 20:33

burNMind έγραψε:
parianos έγραψε:Και επανέχομαι με μία ερώτηση...
εφτιαξα το καλάθι μου αλλά πως θα προσθέσω στο τέλος το συνολικο άθροισμα των χρημάτων και της ποσότητας που εχει ψωνισει ο πελάτης???
Βάλε μια μεταβλητή που θα κρατάει το άθροισμα (πχ $sum = 0;) πριν από τη while που παίρνεις τα αποτελέσματα και πρόσθεσε σε αυτή κάθε ποσό ενός αντικειμένου, μέσα στη while (πχ $sum += $priceOfItem;). Αφότου τελειώσει η while, εκτύπωσέ το. Το ίδιο και για την ποσότητα.
να σαι καλά φίλε μου δούλεψε σε ευχαριστώ...!!!! :D :D :D :D


Φιλε Banavas σευχαριστώ πολύ τώρα μαθαίνω όπως έιπα κάθε επισύμανση και συμβουλή δεκτή και ευπρόσδεκτη είτε θετική μα προπάντων αρνητική για να γίνω καλύτερος,δεν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω κ πως βέβαια σενα φρεε σερβερ να το δείτε να μου πέιτε και εσεις τις παρατηρήσεις σας...για πτυχιακή πρόκειται βέβαια αλλά θέλω να μάθω...

Άβαταρ μέλους
parianos
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 17 Οκτ 2009 21:04
Επικοινωνία:

τρόπος εμφάνισης φωτογραφιας

Δημοσίευση από parianos » 27 Φεβ 2010 20:43

άλλη μία ερώτηση,πως θα κάνω κάθε φορά που κάνει κάποιος log out να αδειάζει το καλάθι του???
έχω κάνει μια php όπου μόλις πατά ολοκλήρωση παραγγελίας να αδειάζει το καλάθι και όταν πατάει ακύρωση να διαγράφει την παραγγελία εφόσον το flag της παραγγελίας είναι off ειδάλως δεν μπορεί,αλλά όταν ξελογκάρει πως θα το κάνω να αδειάσει???
σας ευχαριστώ πολύ!!!

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

τρόπος εμφάνισης φωτογραφιας

Δημοσίευση από vcore » 28 Φεβ 2010 11:39

Αφού έχεις χρησιμοποιήσει sessions τότε αφού θέλει να κάνει logout:

//remove all the variables in the session
session_unset();

// destroy the session
session_destroy();

Ελπίζω να βοήθησα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vcore την 28 Φεβ 2010 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
parianos
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 17 Οκτ 2009 21:04
Επικοινωνία:

τρόπος εμφάνισης φωτογραφιας

Δημοσίευση από parianos » 28 Φεβ 2010 19:10

vcore έγραψε:Αφού έχει χρησιμοποιήσει sessions τότε αφού θέλει να κάνει login:

//remove all the variables in the session
session_unset();

// destroy the session
session_destroy();

Ελπίζω να βοήθησα.
.

έτσι θα αδείαζει και το καλάθι φίλε μου,έστω ότι δεν έχει ολοκληρώσει την παραγγελία??

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

τρόπος εμφάνισης φωτογραφιας

Δημοσίευση από vcore » 28 Φεβ 2010 20:17

parianos έγραψε:άλλη μία ερώτηση,πως θα κάνω κάθε φορά που κάνει κάποιος log out να αδειάζει το καλάθι του???
έχω κάνει μια php όπου μόλις πατά ολοκλήρωση παραγγελίας να αδειάζει το καλάθι και όταν πατάει ακύρωση να διαγράφει την παραγγελία εφόσον το flag της παραγγελίας είναι off ειδάλως δεν μπορεί,αλλά όταν ξελογκάρει πως θα το κάνω να αδειάσει???
σας ευχαριστώ πολύ!!!
Νομίζω ότι αυτό ζήτησες η κάνω λάθος και έχω θολώσει στην τελική με τους πολλούς φάφους? :P
parianos έγραψε:αλλά όταν ξελογκάρει πως θα το κάνω να αδειάσει???
σας ευχαριστώ πολύ!!!
????
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

τρόπος εμφάνισης φωτογραφιας

Δημοσίευση από burnmind » 28 Φεβ 2010 21:22

vcore έγραψε:Νομίζω ότι αυτό ζήτησες η κάνω λάθος και έχω θολώσει στην τελική με τους πολλούς φάφους? :P
Κι εγώ αυτό κατάλαβα ότι ζητάει. Καλά είσαι ακόμα, συνέχισε! :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες