Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από vcore » 26 Φεβ 2010 14:00

Καλημέρα

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το υλοποιήσω αυτό?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
         <tr>
         <td width="36%" height="30"><h1 class="menu_title"><?=$row&#91;menu_title&#93;;?></h1></td>
                <td width="28%">&nbsp;</td>
                <td width="36%">&nbsp;</td>
              </tr>
            </table>

.....

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?          
$sql = mysql_query&#40;"SELECT * FROM neaeparxia_menu WHERE menu_id = '$_GET&#91;mid&#93;' AND menu_parent_id = '$_GET&#91;pid&#93;'",$db&#41;;													
							
while&#40;$row = mysql_fetch_array&#40;$sql&#41;&#41;
&#123;
				
?>



.... παρακάτω έχω μια φόρμα.

Το θέμα είναι ότι ή μεταβλητή <?=$row[menu_title];?> δεν τυπώνεται και λογικό είναι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να υλοποιηθεί αυτό ?

Ευχαριστώ!
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από vassilism » 26 Φεβ 2010 15:35

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? echo $row&#91;menu_title&#93;;?>

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από vcore » 26 Φεβ 2010 16:10

vassilism έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? echo $row&#91;menu_title&#93;;?>
και το <?=$row[menu_title];?> που έγραψα νομίζω το ίδιο είναι.

Αλλά αν παρατήρησες το query γίνεται παρακάτω. Ψάχνω ένα τρόπο να εμφανίσω to value του $row[menu_title] χωρίς αυτό να είναι μετά που γίνεται το query :-?

Thanks.
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από vassilism » 26 Φεβ 2010 16:29

Το $row[menu_title] απο που το παίρνεις?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από fafos » 26 Φεβ 2010 17:00

vcore έγραψε:
και το <?=$row[menu_title];?> που έγραψα νομίζω το ίδιο είναι.
etsi nomizeis.. grafe to me echo opos eipe o patridas giati mporei na vretheis pro ekplhkseos kapoia mera..

auto pou zhtas den ginetai.. prepei na kaleseis allh query prin to echo...

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από vcore » 26 Φεβ 2010 17:06

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Απλά έλεγα μπας και υπάρχει τρόπος να γλυτώσω το 2ο query.

Μιας και το έφερε ι κουβέντα το <?=$kati όπως και το <? echo $kati το ίδιο αποτέλεσμα μου φέρνουν τι μπορεί να γίνει ώστε να υπάρξει πρόβλημα.

Thanks για τις συμβουλές!!!
Εβίβα :pint:
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από fafos » 26 Φεβ 2010 17:54

vcore έγραψε: Μιας και το έφερε ι κουβέντα το <?=$kati όπως και το <? echo $kati το ίδιο αποτέλεσμα μου φέρνουν τι μπορεί να γίνει ώστε να υπάρξει πρόβλημα.

Thanks για τις συμβουλές!!!
Εβίβα :pint:
kapoioi server den kseroun ti shmainei to <?=$kati

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από korgr » 26 Φεβ 2010 22:48

fafos έγραψε:
kapoioi server den kseroun ti shmainei to <?=$kati
Ε καιρος να το μαθουν Δασκαλε. Εδω εμαθαν τα charts οι κατσικες, στους servers θα κολησουμε? :lol:

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από vcore » 26 Φεβ 2010 22:56

Χαχαχα .... γεια σου ρε νότη αλανιάρη :) 'Αντε πάμε να δούμε τα statistics :)

Υ.Γ μάλλον δεν αντιμετώπισα τόσα χρόνια πρόβλημα γιατί είμαι σε βαρβάτο hoster :P
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από fafos » 26 Φεβ 2010 23:28

korgr έγραψε:
Ε καιρος να το μαθουν Δασκαλε. Εδω εμαθαν τα charts οι κατσικες, στους servers θα κολησουμε? :lol:
ase re kontopatrioth paleua na vgalo to chart gia to gala kai mou petage error afou o makakas evaza kai ton trago sto chart na ypologisei poso gala vgazei.. :lol:

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Τρόπος για τύπωση μεταβλητής

Δημοσίευση από vassilism » 27 Φεβ 2010 01:11

Ρε σεις την παλεύετε καθόλου? :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες