alloo ena provlima pou sinanto proti fora $_SESSION

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

alloo ena provlima pou sinanto proti fora $_SESSION

Δημοσίευση από NDH » 27 Φεβ 2010 15:47

hi pedia exw ena login.php logout.php kai index.php kai otan kapoios logarete to $_SESSION[username] pernei timi kai lew an to $_SESSION[username] exei kapoia timi na kanei refresh kai otan kanei xanei tin timi toy to $_SESSION[username] kai ftou kai apo tin arxi .(exw kai alli selida me to idio systima kai den kanei provlima gt?)

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

alloo ena provlima pou sinanto proti fora $_SESSION

Δημοσίευση από NDH » 27 Φεβ 2010 17:16

ok to vrika diko mou lathos den eixa balei to session_start(); stin arxei tou script

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες