Φόρμα υποβολής

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Tania Vidaki
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 21 Μαρ 2009 19:46

Φόρμα υποβολής

Δημοσίευση από Tania Vidaki » 28 Φεβ 2010 16:31

Καλησπέρα!
Έχω φτιάξει ένα καλάθι για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα καιέχω κάποιο πρόβλημα στο να μεταφερώ τα δεδομένα που χρειάζομαι με το submit button. Όπως θα δείτε στο κομμάτι του κώδικα που έχω επισυνάψει, έχω φτιάξει ένα textfield από το οποίο πέρνω την ποσότητα αλλά επειδή χρειάζομαι το id του προϊόντος καθώς επίσης και το action το έχω βάλει σε ένα link.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τα δεδομένα που πέρνω από το link στο submit button;

"<form method=\"GET\" action=\"cart.php\">
<p><strong>Επιλέξτε ποσότητα: </strong>
<input type=\"text\" size=\"7\" name=\"quantity\" />
</p>
<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Προσθήκη\" />
<a href=\"cart.php?prod_id=".$prod_id."&action=add\">Προσθηκη στο καλάθι</a>
</form>";

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Φόρμα υποβολής

Δημοσίευση από fafos » 28 Φεβ 2010 16:34

me hidden field:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type=\"hidden\" size=\"7\" name=\"id\" value='".$prod_id."' /> 

Tania Vidaki
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 21 Μαρ 2009 19:46

Φόρμα υποβολής

Δημοσίευση από Tania Vidaki » 01 Μαρ 2010 13:50

Ευχαριστώ πολύ!! Δουλεύει μια χαρά! :D

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Φόρμα υποβολής

Δημοσίευση από vcore » 01 Μαρ 2010 15:20

Fafos

value='".$prod_id."' />

δεν είναι ίδιο με αυτό:

value = "<? echo $prod_id; ?>" />

?
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Φόρμα υποβολής

Δημοσίευση από fafos » 01 Μαρ 2010 15:32

vcore έγραψε:Fafos

value='".$prod_id."' />

δεν είναι ίδιο με αυτό:

value = "<? echo $prod_id; ?>" />

?
efoson typonei olh thn forma me echo, auto pou dineis petaei error.. to kalytero omos einai na mhn typonoume stoixeia ths html me php.. dhl. spame thn routina ths php molis arxizei h html kai typonoume ta stoixeia apo thn php opos to dineis esy.. gia paradeigma:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? //arxh php
$query mysql.. select mpla mpla klp klp
while&#40;kati&#41; &#123;
?> //spame thn routina

//typonoume aplh html
<div><? echo $value;?></div>

<? //arxizoume pali thn php
&#125;
?>// kleinoume thn php

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Φόρμα υποβολής

Δημοσίευση από vcore » 01 Μαρ 2010 21:26

Οκ αυτό θα έλεγα και εγώ αλλά είπα να το αφήσω να το πάρει το ποτάμι. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις το parsing της php με html tags. :)

Thanks fafouli.
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Φόρμα υποβολής

Δημοσίευση από korgr » 02 Μαρ 2010 11:40

Οταν δουλευεις με DW τοτε καταλαβαινεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν τα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo&#40;"<input type='text' value='".$value."' />"&#41;;
με το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type='text' value='<?echo&#40;$value&#41;;?>' />

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες