Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

ActionScript και Flex Προγραμματισμός

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από gergos » 04 Μαρ 2010 11:32

Καλημέρα.
Έχω 2 προβλήματα στο παρακάτω site. www.portopsakoudia.gr
Το ένα καθαρά flash πρόβλημα είναι οτι όταν κάποιος πατήσει πάνω στην σημαία. Ξεκινάει ο preloader αλλα πάει μέχρι το 20 % και παίζει κανονικά το site. Με αποτέλεσμα ο θεατής να νομίζει οτι πρέπει να περιμενει μέχρι το 100% και λογικά να βαριέται. Ο Κώδικας του preloader einai αυτός

var requestObj: URLRequest = new URLRequest ("Greek.swf");
var loaderObj:Loader = new Loader();
addChild (loaderObj);
loaderObj.load (requestObj);

loaderObj.contentLoaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS,
preloadProgress);
function preloadProgress (event:ProgressEvent):void{
var loaderPercent:int= event.bytesLoaded /event.bytesTotal*100;
dtext.text=loaderPercent + "%";
}
και το δεύτερο πρόβλημα είναι οτι αν ανοίξετε απο explorer θα δείτε οτι το κεντρικό φλασ μου το στέλνει δεξιά. Δεν γίνετε τίποτα εχει καποιος μια ιδέα??

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από gergos » 04 Μαρ 2010 11:33

gergos έγραψε:Καλημέρα.
Έχω 2 προβλήματα στο παρακάτω site. www.portopsakoudia.gr
Το ένα καθαρά flash πρόβλημα είναι οτι όταν κάποιος πατήσει πάνω στην σημαία. Ξεκινάει ο preloader αλλα πάει μέχρι το 20 % και παίζει κανονικά το site. Με αποτέλεσμα ο θεατής να νομίζει οτι πρέπει να περιμενει μέχρι το 100% και λογικά να βαριέται. Ο Κώδικας του preloader einai αυτός

var requestObj: URLRequest = new URLRequest ("Greek.swf");
var loaderObj:Loader = new Loader();
addChild (loaderObj);
loaderObj.load (requestObj);

loaderObj.contentLoaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS,
preloadProgress);
function preloadProgress (event:ProgressEvent):void{
var loaderPercent:int= event.bytesLoaded /event.bytesTotal*100;
dtext.text=loaderPercent + "%";
}
και το δεύτερο πρόβλημα είναι οτι αν ανοίξετε απο explorer θα δείτε οτι το κεντρικό φλασ μου το στέλνει δεξιά. Δεν γίνετε τίποτα εχει καποιος μια ιδέα??
Sory Aristera to stelnei.

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από paink1ller » 04 Μαρ 2010 12:15

E αφου το κανεις addchild. Οποτε, με το που ερχονται τα πρωτα visual data που μπορει να δειξει το flash τα βγαζει και επικαλυπτει το text field που εχεις για να δειχνει το %.

Bαλε ενα ακομη event που θα ακουει για το complete του loader και τοτε να το κανει addchild.
Ηobby: Shooting photons

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από gergos » 04 Μαρ 2010 12:45

Dld file mporeis na boithiseis? Meta apo auto ston idio xrono pou kanei na paei sto 20% Ston idio xrono tha pigenei sto 100 %? H apla tha ergei perissotero na anoixei?
Giati den thelw na argei ki allo.

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από paink1ller » 04 Μαρ 2010 13:06

4 φορες πιο αργο θα ειναι μεχρι να δειξει κατι στην οθονη.

Λογικο να αργει αφου το swf σου ειναι 5mb αρχειο.
Ηobby: Shooting photons

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από gergos » 04 Μαρ 2010 13:08

Yparxei kapoia entolh pou anti na blepei ta totalbytes na blepei ta grafika?? Dld otan ftanei sto 20% ayto na exei ftasei sta 100?

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από paink1ller » 04 Μαρ 2010 13:20

δεν εχω δει κατι τετοιο..

Βασικα γιατι ειναι τοσο μεγαλο? Οι φωτογραφιες στην gallery ειναι ενσωματωμενες η τις φορτωνει οταν τις πατας?
Ηobby: Shooting photons

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από gergos » 04 Μαρ 2010 13:30

Oi fwtografies einai exwterika kai tis fortwnei otan tis patas...me kompogianitiko tropo to elusa to thema giati ekana to (bytesloaded/bytestotal*100)*4 ... Giati eiani to prwto mou site se flash...den xerw an to exw sthsei swsta mesa....an exw akolouthisei swsth taktikh....ston tropo pou douleuw.....an tha mporouses na sou to steilw kai na mou peis thn gnwmh sou gia ton tropo pou doulepsa kai na mou epishmaneis kapoia lathoi tha me upoxreones..

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από paink1ller » 04 Μαρ 2010 13:49

Αν θελεις κανε upload τα source files στο rapidshare και στηλε μου pm με το λινκ και μολις βρω λιγο χρονο θα του ριξω μια ματια.
Ηobby: Shooting photons

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Πρόβλημα με Preloader Και θέση Flash Μέσα στην HTML

Δημοσίευση από gergos » 04 Μαρ 2010 15:05

το μονο μου πρόβλημα είναι οτι δεν θελω να μπορούν να το κατεβάσουν όλοι...θες να σου στείλω σε καποιο e-mail κωδικούς απο ftp η το link ttou rapid share? thes na mou peis kapoio mail

Απάντηση

Επιστροφή στο “ActionScript και Flex Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες