Custom Sorting php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Custom Sorting php

Δημοσίευση από vcore » 04 Μαρ 2010 20:58

fafos έγραψε:
vcore έγραψε:Το θέμα είναι ότι πρέπει να το φτιάξω το Php κομμάτι για να δουλεύει σωστά στην αρίθμηση και με τα submenus :/
8)

Α και κάτι ακόμα φαφούλι είδα το ίδιο ακριβώς παράδειγμα σε έναν bloger σε αυτόν όμως έπεζαν τα μενού θα μου πεις δεν είχε submenus. 'Αλλαξες το library του jquery ui στο latest?

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jq ... "></script>

Μήπως έπεζε καμιά bugia?
pali ta idia.. opos to exo einai to sosto.. kathe submenu ksekina apo to 1 thn taxinomhsh! den einai id pou to kathena prepei na exei monadiko arithmo.. ksekolla! :lol:

den ksero an travane zori oi palies ekdoseis tou ui.. aplos etyxe na valo auto...
Καλά ρε μην βαράς!!!! :P Θα το βάλω στην σαλάτα να το δώ και θα επανέρθω με comments!!! :pint:
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Custom Sorting php

Δημοσίευση από vcore » 25 Μαρ 2010 00:39

Δάσκαλε νομίζω κάτι έγινε :)

http://www.datalabs.ws/easycms/administrator/menu.php

Μια ερώτηση: είμαι στο fancy box και κάνοντας κλικ θέλω να γυρίσω πίσω στην σελίδα που ήμουνα με το id μιας εγγραφής. Παίζει κάτι καλό ή να κάνω με javascript redirect?

Ευχαριστώ και πάλι :)

Υ.Γ τελικά κατάφερα να χώσω μέσα στο <li></li> table για καλύτερη μορφοποίηση :)
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες