PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από fafos » 05 Μαρ 2010 18:36

Στο 1ο βοήθημα αυτής της σειράς ( http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=46741 ) είδαμε πως μπορούμε να στείλουμε δεδομένα στην βάση ή με email μέσω μίας φόρμας..

Σε αυτό το βοήθημα θα δούμε πως μπορούμε να στείλουμε διάφορες εντολές στην PHP να κάνει κάποιες ενέργειες (π.χ. να στείλει ή να ανανεώσει δεδομένα της βάσης μας) πατώντας ένα link ή μία εικόνα.

Τέτοιες ενέργειες συναντάμε συχνά σε πολλά sites με την μορφή "Πρόσθεση στα αγαπημένα", "Πρόσθεση στην λίστα", "Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει" κλπ.

Παρακάτω θα αναπτύξω τον τρόπο ώστε να εκτελούμε τέτοιες ενέργειες έτσι ώστε να μην ανανεώνεται η σελίδα και να παίρνουμε τα ανάλογα μηνύματα επιτυχίας ή αποτυχίας της ενέργειας.


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΒΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ.



Μία απλή ενέργεια...

Αν δείτε σε αυτό το παράδειγμα: http://istopoli.com/tuts/ajax/ πατώντας το link μπορούμε να καταχωρήσουμε μία ενέργεια στην βάση μας.

Το παράδειγμα μιλάει για καταχώρηση μίας σελίδας ή ενός προϊόντος ή οιανδήποτε άλλο θέλουμε στα αγαπημένα (favorites) ενός χρήστη.

Χρειαζόμαστε 2 σελίδες, την σελίδα η οποία θα περιλαμβάνει το link και ένα php αρχείο το οποίο θα εκτελεί τις ενέργειες που θα του στέλνει το link με την βοήθεια του ajax.

Στην σελίδα που θα έχουμε το link χρειαζόμαστε να καλέσουμε πρώτα την jquery βιβλιοθήκη και λίγο κώδικα javascript:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript" src="http&#58;//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"></script>

<script type='text/javascript'>
$&#40;function&#40;&#41;&#123;
	$&#40;"a.update_up"&#41;.click&#40;function&#40;&#41;&#123;
	the_id = $&#40;this&#41;.attr&#40;'id'&#41;;
	$&#40;this&#41;.parent&#40;&#41;.html&#40;"<img src='images/loader.gif'/>"&#41;;
	
	$&#40;"span#update_count"+the_id&#41;.fadeOut&#40;"fast"&#41;;
		$.ajax&#40;&#123;
			type&#58; "POST",
			data&#58; "action=1&id="+$&#40;this&#41;.attr&#40;"id"&#41;,
			url&#58; "update.php",
			success&#58; function&#40;msg&#41;
			&#123;
				$&#40;"span#update_count"+the_id&#41;.html&#40;msg&#41;;
				$&#40;"span#update_count"+the_id&#41;.fadeIn&#40;&#41;;
				$&#40;"span#update_buttons"+the_id&#41;.remove&#40;&#41;;
			&#125;
		&#125;&#41;;
	&#125;&#41;;
	
&#125;&#41;;	
</script>

To $(this).parent().html("<img src='images/loader.gif'/>"); καλεί ένα animation gif το οποίο τρέχει όσο η php προωθεί την ενέργεια που ζητήσαμε (π.χ. να βάλει την σελίδα στα αγαπημένα μας)

Από εκεί και κάτω εκτελεί εντολές για να στείλει δεδομένα στο php αρχείο μας..

Όπως βλέπετε ( data: "action=1&id="+$(this).attr("id"), ) στέλνει στο αρχείο php ( url: "update.php", ) ένα action=1 και κάποιο id.
To action=1 έχει αυτήν την τιμή διότι μπορούμε να επαναλάβουμε κάποιον παρόμοιο κώδικα ο οποίος να δίνει κάποια διαφορετική εντολή στο php αρχείο μας (π.χ. αφαίρεση από τα αγαπημένα)..

Στο body της σελίδας πρέπει να βάλουμε το link που θα στείλει την ενέργεια:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<span id="update_count1" class="update_count"></span>
<span id="update_buttons1" class="update_buttons"><a href="javascript&#58;;"  class="update_up" id="1" >Πρόσθεση στα αγαπημένα</a></span>	
Εδώ: <span id="update_count1" class="update_count"></span> θα εμφανίζει το μήνυμα επιτυχίας ή αποτυχίας της αποστολής μας.
Το id="update_count1" έχει ως σταθερό το update_count και μετά το id (1) το οποίο μπορεί να είναι για παράδειγμα το id του άρθρου ή του προϊόντος κλπ.

Παρακάτω έχουμε το link που στέλνει την αίτηση στην php. Και εδώ έχουμε το id="update_buttons1", όπου 1 το id μας και όπου id="1" πάλι το id μας.

Όλο αυτό μας επιτρέπει να έχουμε πολλαπλά links στην ίδια σελίδα και κάθε link στέλνει τα δικά του δεδομένα για διαφορετικά id. Για παράδειγμα, σε μία λιστα προϊόντων ενός e-shop όπου υπάρχουν πολλά προϊόντα μαζί πατάμε το "Αγορά" σε διαφορετικά προϊόντα και τα βάζει ένα ένα στο καλάθι αγορών μας.


Το php αρχείο...

Εδώ θα γράψουμε τον κώδικα php ο οποίος θα εκτελέσει την εντολή που του στέλνει h ajax:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
header&#40;'content-type&#58; text/html; charset=UTF-8'&#41;;
$action = &#40;int&#41;$_POST&#91;action&#93;;
$id = &#40;int&#41;$_POST&#91;id&#93;;

if&#40;$action == 1 && $id > 0&#41; &#123;

///**** EDO VAZOUME TIS ENERGEIES POU THELOUME NA KANEI H PHP &#40;INSERT, UPDATE klp&#41;****///

// an ola einai ok

	echo '<img src="'.$siteurl.'images/ok.png" border="0" align="left" />  <font color="#009900">προστέθηκε στα αγαπημένα το id '.$id.'!</font>';


&#125; else &#123;

	echo '<img src="'.$siteurl.'images/error.png" border="0" align="left" />  <font color="#cc0000">έγινε κάποιο λάθος!</font>';
&#125;


?>
όπως βλέπετε δίνει κάποια μηνύματα επιτυχούς ή ανεπιτυχούς καταχώρησης. Μπορείτε να δώσετε κώδικα ο οποίος θα δημιουργεί μία νέα εγγραφή στην βάση μας (INSERT) ή να κάνει κάποια ανανέωση (UPDATE).
Επίσης μπορείτε να προσθέσετε και άλλες ρουτίνες ελέγχου (π.χ. αν ένα μέλος έχει ήδη την σελίδα στα αγαπημένα του να του δίνει ένα μήνυμα που να τον ενημερώνει ότι η σελίδα είναι ήδη στα αγαπημένα του κλπ)

Με λίγα λόγια εδώ βάζουμε ότι θέλουμε σε php όπως θα βάζαμε και σε μία άλλη απλή σελίδα χωρίς ajax.


Μπορούμε επίσης να στείλουμε πολλά δεδομένα με ένα link:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<span id="update_count1_fafos_ψαράς" class="update_count"></span>
<span id="update_buttons1_fafos_ψαράς" class="update_buttons"><a href="javascript&#58;;"  class="update_up" id="1_fafos_ψαράς" >Στείλε πολλά δεδομένα</a></span>
όπως βλέπετε εδώ εκτός του id(1) στέλνω και άλλα δεδομένα ( fafos_ψαράς ). Η ajax θα τα στείλει χωρίς πρόβλημα στην php αλλά εμείς εκεί πρέπει να τα διαχωρίσουμε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
header&#40;'content-type&#58; text/html; charset=UTF-8'&#41;;
$action = &#40;int&#41;$_POST&#91;action&#93;;

//diaxorizoume ta dedomena pou stelnei
$id = explode&#40;'_',$_POST&#91;id&#93;&#41;;

$id1 = &#40;int&#41;$id&#91;0&#93;;
$id2 = $id&#91;1&#93;;
$id3 = $id&#91;2&#93;;
if&#40;$action == 1 && $id > 0&#41; &#123;

///**** EDO VAZOUME TIS ENERGEIES POU THELOUME NA KANEI H PHP &#40;INSERT, UPDATE klp&#41;****///

// an ola einai ok

	echo '<img src="'.$siteurl.'images/ok.png" border="0" align="left" />  <font color="#009900">καταχωρήθηκαν επιτυχώς τα  '.$id1.',   '.$id2.',  '.$id3.'!</font>';


&#125; else &#123;

	echo '<img src="'.$siteurl.'images/error.png" border="0" align="left" />  <font color="#cc0000">έγινε κάποιο λάθος!</font>';
&#125;


?>
όπως βλέπετε, διαχωρίζω τα δεδομένα με την function explode: $id = explode('_',$_POST[id]);

του λέω να πάρει ως ξεχωριστό δεδομένο ότι είναι πριν την κάτω παύλα (_). έτσι μου δίνει 3 δεδομένα: 1, fafos και ψαράς. Αυτά τα δεδομένα τα εκμεταλλεύομαι αναλόγως για να τα καταχωρήσω στην βάση μου.
Ενα παράδειγμα μπορείτε να δείτε εδώ: http://istopoli.com/tuts/ajax/test2.php

Σημείωση: εγώ χρησιμοποιώ την κάτω παύλα σαν διαχωριστικό των δεδομένων, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι άλλο το οποίο όμως πρέπει να προσέξετε να μην χαλάσει τον κώδικα (όπως τα quotes ' και " τα οποία θα δώσουν λάθος στην javascript).




Διαφορετικές ενέργειες για το ίδιο id...

Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να κάνουμε διαφορετικές ενέργειες για το ίδιο id στην ίδια σελίδα?

Για παράδειγμα, συναντάμε σε διάφορα sites το περίφημο "Μου άρεσε" - " Δεν μου άρεσε" με τα αντίστοιχα χεράκια πάνω-κάτω (π.χ. τα σχόλια στο youtube).

Εδώ θα δουλέψει αυτό που προανέφερα στην αρχή με το action:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type='text/javascript'>
$&#40;function&#40;&#41;&#123;
	$&#40;"a.vote_up"&#41;.click&#40;function&#40;&#41;&#123;
	the_id = $&#40;this&#41;.attr&#40;'id'&#41;;
	$&#40;this&#41;.parent&#40;&#41;.html&#40;"<img src='images/loader.gif'/>"&#41;;

	$&#40;"span#votes_count"+the_id&#41;.fadeOut&#40;"10000"&#41;;
		$.ajax&#40;&#123;
			type&#58; "POST",
			data&#58; "action=vote_up&id="+$&#40;this&#41;.attr&#40;"id"&#41;,
			url&#58; "update3.php",
			success&#58; function&#40;msg&#41;
			&#123;
				$&#40;"span#votes_count"+the_id&#41;.html&#40;msg&#41;;
				$&#40;"span#votes_count"+the_id&#41;.fadeIn&#40;&#41;;
				$&#40;"span#vote_buttons"+the_id&#41;.remove&#40;&#41;;
			&#125;
		&#125;&#41;;
	&#125;&#41;;
	
	$&#40;"a.vote_down"&#41;.click&#40;function&#40;&#41;&#123;

	the_id = $&#40;this&#41;.attr&#40;'id'&#41;;
	

	$&#40;this&#41;.parent&#40;&#41;.html&#40;"<img src='images/loader.gif'/>"&#41;;

		$.ajax&#40;&#123;
			type&#58; "POST",
			data&#58; "action=vote_down&id="+$&#40;this&#41;.attr&#40;"id"&#41;,
			url&#58; "update3.php",
			success&#58; function&#40;msg&#41;
			&#123;
				$&#40;"span#votes_count"+the_id&#41;.fadeOut&#40;&#41;;
				$&#40;"span#votes_count"+the_id&#41;.html&#40;msg&#41;;
				$&#40;"span#votes_count"+the_id&#41;.fadeIn&#40;&#41;;
				$&#40;"span#vote_buttons"+the_id&#41;.remove&#40;&#41;;
			&#125;
		&#125;&#41;;
	&#125;&#41;;
&#125;&#41;;	
</script>
όπως βλέπετε, εδώ χρησιμοποιώ τον κώδικα 2 φορές με μόνη διαφορά τα vote_up και vote_down. Ανάλογα με πιο link θα πατήσουμε θα στείλει και την ανάλογη εντολή στο php αρχείο μας:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<span class="votes_count" id="votes_count1"></span>
<span class="vote_buttons" id="vote_buttons1">Είναι χρήσιμο αυτό το άρθρο?&#58; 
		<a href="javascript&#58;;" class="vote_up" id="1" title="NAI">&nbsp;</a>
		<a href="javascript&#58;;" class="vote_down" id="1" title="OXI">&nbsp;</a>
	</span>	
Κατόπιν η php θα αναλάβει τα υπόλοιπα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
header&#40;'content-type&#58; text/html; charset=UTF-8'&#41;;
$action = $_POST&#91;action&#93;;
$id = $_POST&#91;id&#93;;

//kataxorhsh thetikhs pshfou
if&#40;$action == 'vote_up' && $id > 0&#41; &#123;

///**** EDO VAZOUME TIS ENERGEIES POU THELOUME NA KANEI H PHP &#40;INSERT, UPDATE klp&#41;****///

// an ola einai ok

	echo '<img src="'.$siteurl.'images/ok.png" border="0" align="left" />  <font color="#009900">Ευχαριστούμε για την ψήφο σας &#40;θετική&#41;!</font>';


&#125; 


//kataxorhsh arnhtikhs pshfou
elseif&#40;$action == 'vote_down' && $id > 0&#41; &#123;

///**** EDO VAZOUME TIS ENERGEIES POU THELOUME NA KANEI H PHP &#40;INSERT, UPDATE klp&#41;****///

// an ola einai ok

	echo '<img src="'.$siteurl.'images/ok.png" border="0" align="left" />  <font color="#009900">Ευχαριστούμε για την ψήφο σας &#40;αρνητική&#41;!</font>';

&#125;else &#123;
	echo '<img src="'.$siteurl.'images/error.png" border="0" align="left" />  <font color="#cc0000">έγινε κάποιο λάθος!</font>';
&#125;


?>
Σημείωση: Χρειάζεται και λίγο css αυτό το παράδειγμα για να δείξει τα εικονίδια:

Κώδικας: Επιλογή όλων

a.vote_up, a.vote_down &#123;
	display&#58;inline-block;
	background-repeat&#58;no-repeat;
	background-position&#58;center;
	height&#58;32px;
	width&#58;32px;
	margin-left&#58;4px;
	text-indent&#58;-900%;
&#125;

a.vote_up &#123;
	background&#58;url&#40;"images/up.png"&#41;;
	font-size&#58;12px;
&#125;

a.vote_down &#123;
	background&#58;url&#40;"images/down.png"&#41;;
	font-size&#58;12px;	
&#125;
Ένα παράδειγμα μπορείτε δείτε εδώ: http://istopoli.com/tuts/ajax/test3.php

Απο κει και πέρα θα πρέπει να δημιουργήσετε ρουτίνες ελέγχου στην php για το αν το μέλος έχει ήδη ψηφίσει, πόσες αρνητικές και ποσες θετικές ψήφους έχει πάρει κλπ...
Συνημμένα
ajax.zip
Αρχεία Παραδειγμάτων
(13.22 KiB) Μεταφορτώθηκε 396 φορές

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από vcore » 05 Μαρ 2010 19:07

Ωραιότατο και πολύ κατατοπηστικότατο!!!!

+1

Υ.Γ τα βελάκια που λές vote_up , vote_down θα μπορούσε να υλοποιηθεί το custom sort σε εγγραφές ενός πίνακα έ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jk
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από fafos » 05 Μαρ 2010 19:09

vcore έγραψε:Ωραιότατο και πολύ κατατοπηστικότατο!!!!

+1

Υ.Γ τα βελάκια που λές vote_up , vote_down θα μπορούσε να υλοποιηθεί το custom sort σε εγγραφές ενός πίνακα έ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jk
kammia sxesh

nbc
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 526
Εγγραφή: 05 Σεπ 2009 20:12
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από nbc » 05 Μαρ 2010 20:02

Άλλος φάφος έγραψε το 1ο κι άλλος το 3ο μήνυμα?

Έχω μπερδευτεί ρε γμτ με αυτόν τον άνθρωπο...

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από fafos » 05 Μαρ 2010 20:11

nbc έγραψε:Άλλος φάφος έγραψε το 1ο κι άλλος το 3ο μήνυμα?

Έχω μπερδευτεί ρε γμτ με αυτόν τον άνθρωπο...
what do you mean? :lol:

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από vassilism » 05 Μαρ 2010 23:00

Πατρίδα έχει παραξενευτεί (και με το δίκιο του ο άνθρωπος) επειδή στην αρχή έγραφες στα Ελληνικά :lol:

Για ακόμη μια φορά εξαιρετικό βοήθημα :clap:
Γιατί δεν γράφεις ένα βιβλίο ρε πατρίδα?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από fafos » 05 Μαρ 2010 23:33

vassilism έγραψε: Γιατί δεν γράφεις ένα βιβλίο ρε πατρίδα?
to etoimazo: "Kodikopoiontas me thn Julia" :lol:

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από vassilism » 06 Μαρ 2010 00:30

Πατρίδα εγώ σαν φίλος το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω είναι το εξώφυλλο του νέου σου βιβλίου και να σου ευχηθώ, καλές πωλήσεις! :lol:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από fafos » 06 Μαρ 2010 00:36

den mou aresei.. kryvei thn ousia... :lol:

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από vassilism » 06 Μαρ 2010 00:51

Αχ ρε πατρίδα άσε το marketing σε εμένα γιατί εσύ δεν ξέρεις.
Μαζί με το βιβλίο θα δίνουμε δώρο και ένα dvd, εκεί να δεις ουσία :lol: :kaloe:

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από vcore » 06 Μαρ 2010 10:58

fafos έγραψε:den mou aresei.. kryvei thn ousia... :lol:
Βάλε και ένα μπουκάλι σαμπάνια για να ολοκληρωθεί το εξώφυλλο.

Τόσος ντόρος έγινε και εγώ δεν τρελάθηκα. Σιγα ρε ενα μπουκαλάκι εβάλε και το κάναμε θέμα!!! :lol: :lol: :lol:
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
manos2010grr
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007 18:13
Επικοινωνία:

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από manos2010grr » 17 Φεβ 2011 15:25

Fafo τελικά ποιό είναι πιο γρήγορος και ασφαλής τρόπος αναζήτησης εικόνας στον server.
Αναζήτηση μέσω directory για εμφάνιση φωτόγραφείων του φακέλου
ή αποθήκευση σε μια βάση των link..???

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από fafos » 17 Φεβ 2011 16:19

manos2010grr έγραψε:Fafo τελικά ποιό είναι πιο γρήγορος και ασφαλής τρόπος αναζήτησης εικόνας στον server.
Αναζήτηση μέσω directory για εμφάνιση φωτόγραφείων του φακέλου
ή αποθήκευση σε μια βάση των link..???
an kai den katalava pou kollaei h aporia sou sto paron thema, h gnomh mou einai yper ths vashs...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

scor
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 19 Ιουν 2010 02:10

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από scor » 17 Φεβ 2011 16:24

νούμερο 2 βοήθημα δεν υπάρχει .. ; από το 1ο στο 3ο πήγαμε ; :)
: - )

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

PHP+JQUERY+MYSQL no3- Ενέργειες με links, images klp

Δημοσίευση από fafos » 17 Φεβ 2011 16:28

scor έγραψε:νούμερο 2 βοήθημα δεν υπάρχει .. ; από το 1ο στο 3ο πήγαμε ; :)
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=47863
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες