C++ mazi me programma

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
TheEnd
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 04 Μαρ 2010 22:14

C++ mazi me programma

Δημοσίευση από TheEnd » 06 Μαρ 2010 19:17

Iparxi tropos na sindeso ena c++ program me ena px. paixnidi(.exe) ?
An nai pos legete ayto?

Άβαταρ μέλους
jemadux
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 25 Ιαν 2010 21:57
Τοποθεσία: /home/jemadux
Επικοινωνία:

C++ mazi me programma

Δημοσίευση από jemadux » 29 Απρ 2010 21:29

εε.... για να κανεις αυτο που θες πρέπει να ξερεις τον κωδικα του παιχνιδιου
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

C++ mazi me programma

Δημοσίευση από soteres2002 » 30 Απρ 2010 16:57

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις δυναμική φόρτωση που σου επιτρέπει το win32 API, αλλά και πάλι θέλει να ξέρεις λίγα πράγματα για τη δομή του κώδικα του παιχνιδιού (πχ ρουτίνες κτλ κτλ).

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες