Πρόβλημα με στοίχιση

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Πρόβλημα με στοίχιση

Δημοσίευση από oikonomou » 08 Μαρ 2010 00:15

Γεια χαρά,
έχω ένα προβληματάκι με την στοίχιση ενός μπλοκ στη σελίδα μου. Συγκεκριμένα έχω ένα κείμενο και έναν κώδικα που δίνει σαν αποτέλεσμα μια εικονίτσα. Τα έχω στο ίδιο div και θέλω να είναι στην ίδια σειρά. Όμως το αποτέλεσμα του κώδικα πάει συνεχώς από κάτω.

Δοκίμασα και το tag <nobr> και πίνακα αλλά τίποτα...

Καμιά ιδέα για να πετύχω την απόλυτη στοίχιση;

Ευχαριστώ.......
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Πρόβλημα με στοίχιση

Δημοσίευση από oikonomou » 08 Μαρ 2010 14:00

Anyone?
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

sibas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1853
Εγγραφή: 21 Φεβ 2003 01:21
Τοποθεσία: Μια εδώ.. Μια εκεί.. Σήμερα είμαι εδώ!!!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με στοίχιση

Δημοσίευση από sibas » 08 Μαρ 2010 14:12

βάλε το κώδικα εδώ να δούμε για να μπορέσουμε να σου πούμε, με το internet ασχολούμαστε όχι με την μαντική :wink:

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Πρόβλημα με στοίχιση

Δημοσίευση από oikonomou » 08 Μαρ 2010 20:52

μωρέ δεν θέλω κώδικα, τον καταφέρνω.... κανέναν άλλο τρόπο θέλω
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

sibas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1853
Εγγραφή: 21 Φεβ 2003 01:21
Τοποθεσία: Μια εδώ.. Μια εκεί.. Σήμερα είμαι εδώ!!!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με στοίχιση

Δημοσίευση από sibas » 09 Μαρ 2010 01:42

δοκίμασε με float στο css μεγάλωσε το width του div δεν ξέρω τι άλλο να πω. :-?

Άβαταρ μέλους
Sermac
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Σεπ 2007 21:08

Πρόβλημα με στοίχιση

Δημοσίευση από Sermac » 11 Μαρ 2010 03:11

Οι editors (όπως π.χ. ο FCKeditor) που υπάρχουν σε πολλά cms, forum κ.λπ. συστήματα για να προσθέτουμε κώδικα στα μπλοκς, συνηθίζουν να μετατρέπουν αυτόματα τα [enter] σε ετικέτες <br />. Οπότε σβήσε τους χαρακτήρες αλλαγής γραμμής ανάμεσα στο κείμενο και στην εικόνα, αν υπάρχουν.

Κάτι άλλο που μπορεί να δοκιμάσεις είναι να αλλάξεις το προεπιλεγμένο display του div από block σε inline.
<div style="display:inline;">κείμενο<img src="" alt="" /></div>
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με στοίχιση

Δημοσίευση από EneMe » 11 Μαρ 2010 09:26

Aν αποτύχουν όλα βάλε 1 table 1 γραμμής και 2 στηλών μέσα στο div. :P

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με στοίχιση

Δημοσίευση από korgr » 11 Μαρ 2010 10:18

EneMe έγραψε:Aν αποτύχουν όλα βάλε 1 table 1 γραμμής και 2 στηλών μέσα στο div. :P
:kaloe:

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες