ASP Error...

Πληροφορίες σχετικές με την ASP, ASP.NET και με τις εφαρμογές που είναι γραμμένες με αυτήν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ASP Error...

Δημοσίευση από crackman » 10 Ιούλ 2003 01:41

Δοκίμασα να ανεβάσω ένα έτοιμο project σε ASP στη σελίδα μου, και μου βγάζει το εξής error:
ADODB.Connection.1 error '800a0bb9'

The application is using arguments that are of the wrong type, are out of acceptable range, or are in conflict with one another.

/asp/menu.asp, line 40
Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Υ.Γ. Στο menu.asp, line 40 νομίσω είναι η σύνδεση με τη βάση MDB.
Δεν καταλαβένω τι πρέπει να αλλάξω.
Επίσεις να σας πώ ότι local τρέχει κανονικότατα
(έχω winXP Pro και ο Server :arrow: Linux 2.4.19)

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ASP Error...

Δημοσίευση από Cha0s » 10 Ιούλ 2003 02:08

Linux kai ASP den eiani kai oti kalitero...
Exo akousei oti yparxoun akoma kapia problimata kai 'trypes'...

Em.. PHP man! ASP kai blakies..

xaaxaxaxxaaxaxxaxa

As pei tora kapios pou xerei apo ASP ti pezei giati den exo idea :P

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ASP Error...

Δημοσίευση από crackman » 10 Ιούλ 2003 02:11

Σαφώς η PHP είναι κλάσης ανώτερη και όλοι την προτιμούν.
Απλά είπα να δοκιμάσω τι γίνεται.
Αν κάποιος έχει ιδέα τι γίνεται, ας πεί.

Όσο για αυτό που λές, το έχω ακούσει και εγώ ότι δεν είναι καλός συνδιασμός ASP+Linux.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ASP Error...

Δημοσίευση από Cha0s » 10 Ιούλ 2003 02:14

crackman έγραψε:Σαφώς η PHP είναι κλάσης ανώτερης και όλοι την προτιμούν.
Molis arxises flame!!!
Se ayto to section einai Banned ayti i lexi... PHP!
xaaxxaxaxaaxaxaax

Pouse telxina na arxiseis!!
axaxaxaxxaaxxaaxax

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ASP Error...

Δημοσίευση από crackman » 10 Ιούλ 2003 02:18

Ρε σύ, Κακό είναι να πώ τη γνώμη μου?
Ξέρω το section ανήκει στην ASP αλλά όταν θές να τις συγκρίνεις τι λες?

Δεν νομίσω ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί... :wink:


Στο θέμα μας πάλι. Any idea?

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

ASP Error...

Δημοσίευση από Cha0s » 10 Ιούλ 2003 02:27

oxi re pros theou!

Kala kaneis kai les tin gnomi sou :)

Xavale ekana.

Epidi xero oti o telxinas einai fan tis ASP kai ego eimai tis PHP iparxi kontra metaxi mas (kaloproereta panta) kai kala gia to pia einai kaliteri :)

xexexexexexe
Fisika o dimitris den mporei na dextei tin katoterotita tis ASP alla ti na kanoume ayta exei i zoi !
AXXAAXXAAXAXXAAXAXAXXAaXXAAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

(tora skeftetai apo mesa tou... den tha ksanabrethoume se meeting? tha deis ti tha patheis palio PHPa)
AXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXXAA
XAXXAXAAXAXAXAXAXAXAX

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

ASP Error...

Δημοσίευση από telxinas » 10 Ιούλ 2003 02:47

Ekanes Dim ta recordsets kai to connection? Istera apo auto, ta ekanes Set? Telos, ta anixes?

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ASP Error...

Δημοσίευση από crackman » 10 Ιούλ 2003 02:53

EEEEE Είπαμε telxinas, δεν είμαι και κανένας expert...

Πιο λιανά?

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

ASP Error...

Δημοσίευση από telxinas » 10 Ιούλ 2003 02:56

Kane copy paste ton kodika pou vriskete mesa sto prota <%%>
Xoris fisika na valis ton kodiko tis vasis kai to dir tis.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ASP Error...

Δημοσίευση από crackman » 10 Ιούλ 2003 03:07

Sorry ρε φίλε αλλά πάλι δεν κατάλαβα.
Είναι επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο θέμα.

λες: Kane copy paste ton kodika pou vriskete mesa sto prota <%%>
Xoris fisika na valis ton kodiko tis vasis kai to dir tis.

1) Copy από που και paste πού?
2) Δεν έχω δώσει διαδρομή για τη βάση. Βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με το project. Μήπως πρέπει να ορίσω πλήρη διαδρομή?
πχ C:\www\x\xx\project\database.mdb
ή home/www/site/project/database.bdb ?

Ελπίζω να κατάλαβες τι γίνετε...

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

ASP Error...

Δημοσίευση από telxinas » 10 Ιούλ 2003 03:11

An anixis tin selida me Dreamweaver, tha dis kapio komati kodika me poli axna gramata. Autos einai o kodikas pou tha kanis copy paste. Mesa se auto to komati, iparxi auto pou egrapses kati se .mdb . Exi ena path kai enan kodiko mazi. Auta min ta simperilavis sto copy paste.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ASP Error...

Δημοσίευση από crackman » 10 Ιούλ 2003 03:19

Τώρα κατάλαβα :wink:

Οκ θα το δοκιμάσω και θα πώ αποτελέσματα.
Αν τα καταφέρω φυσικά :wink: :P

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

ASP Error...

Δημοσίευση από telxinas » 10 Ιούλ 2003 03:20

Grapsta edo na sou po gia na sou po.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

ASP Error...

Δημοσίευση από crackman » 10 Ιούλ 2003 03:29

Κώδικας: Επιλογή όλων

<%
Set conn = Server.CreateObject&#40;"ADODB.Connection"&#41;
conn.Open "Driver=&#123;Microsoft Access Driver &#40;*.mdb&#41;&#125;; DBQ=" & Server.MapPath&#40;"database.mdb"&#41;
set rs=conn.execute&#40;"SELECT DISTINCT maingroup FROM &#91;products&#93; ORDER BY maingroup"&#41;
%>
Αυτό θές?

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

ASP Error...

Δημοσίευση από telxinas » 10 Ιούλ 2003 03:34

<%
Dim conn
Dim ors
Dim oSQL

Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
Set ors = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")

Conn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _
"Dbq=" & Server.MapPath ("database.mdb;") & _
"Uid=admin;" & _
"Pwd=*********;"

oSQL = "SELECT DISTINCT maingroup FROM [products] ORDER BY maingroup"

ors.Open oSQL, Conn, adOpenDynamic , adLockOptimistic

%>

Dokimase auto

Απάντηση

Επιστροφή στο “ASP, ASP.NET”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης