simvatotita php css me browser an kserete pos.....

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

simvatotita php css me browser an kserete pos.....

Δημοσίευση από NDH » 10 Μαρ 2010 17:59

Geia sas pedia tha ithela na rotisw an kserete kapoio script i esto tin onomasia tis methodou pou tha sas zitisw.
i methodos auti poy lew einai analoga ton browser kai analoga tin analusi tis othonis tou kathe xristi na prosarmozete analoga tis rythmiseis mou . (p.x. an egw ston internet explorer ena parathirw to exw width="50%" se mozilla na to kanw 60% kai to background se analisi 1024*768 na einai 800*600 kai ..............)
Euxaristw!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NDH την 10 Μαρ 2010 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

simvatotita php css me browser an kserete pos.....

Δημοσίευση από Basilakis » 10 Μαρ 2010 18:14

Πραγματικά τα greeklish είναι δύσκολο να διαβαστούν.

Απο την άλλη, η σύνταξη που γράφεις ακόνη δυσκολότερη...

Μπορείς να εντοπίζεις τον browser του χρήστη και αναλόγως να σερβίρεις ένα διαφορετικό css αρχείο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

simvatotita php css me browser an kserete pos.....

Δημοσίευση από NDH » 10 Μαρ 2010 18:19

Πως ομως?

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

simvatotita php css me browser an kserete pos.....

Δημοσίευση από Basilakis » 10 Μαρ 2010 18:55

με διάβασμα;
Αλλα οκ, δεν πειράζει, ορίστε μασημένη τροφή για ακόμη μια φορά, ποίος κάθετε να διαβάσει έ;

Κώδικας: Επιλογή όλων

          $u_agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
          if(preg_match('/MSIE/i',$u_agent))
          {
//css fie here
          }
          elseif(preg_match('/Firefox/i',$u_agent))
          {
         //css fie here
          }
          elseif(preg_match('/Safari/i',$u_agent))
          {
               //css fie here
          }
          elseif(preg_match('/Chrome/i',$u_agent))
          {

            //css fie here
          }

          elseif(preg_match('/Flock/i',$u_agent))
          {
                    //css fie here
          }

          elseif(preg_match('/Opera/i',$u_agent))
          {
                    //css fie here
          }
              //css fie here
      }

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

simvatotita php css me browser an kserete pos.....

Δημοσίευση από NDH » 10 Μαρ 2010 19:24

:o Διάβασμα εεε? :question: Φίλε διαβάζω πολύ παραπάνω από όσο νομίζεις αλλά αν δεν το γράφουν τα βιβλία και δεν ξέρεις πώς να ψάξεις οκ εντάξει θα περιμένω επιφοίτηση από τον θεό. Ας μην έδινες script ας έδινες μια ονομασία του τρόπου/μεθόδου θα τα εκτιμούσα εξίσου καλά αλλά τι να πεις καμιά φορά είναι απορίας άξιο γιατί υπάρχουν τα forum αν δεν πρέπει να κάνεις ερωτήσεις ευχαριστώ πολύ πάντως. :roll:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

simvatotita php css me browser an kserete pos.....

Δημοσίευση από Basilakis » 10 Μαρ 2010 19:58

browser detection php

για να μην αρχίσω και linkarw βιβλία σε συγκεκριμένα κεφάλαια ε; :D

ta forum υπάρχουν για να ρωτάμε, αλλά όταν μας λένε πως γίνετε
Μπορείς να εντοπίζεις τον browser του χρήστη και αναλόγως να σερβίρεις ένα διαφορετικό css αρχείο...
πρέπει να αφιερόνουμε και λίγο χρόνο για να ψάξουμε... εάν δεν το κάνουμε δεν θα μάθουμε ποτέ.

Εάν δεν βρούμε, μπορούμε να γυρίσουμε πίσω με το feedback μας και να ρωτήσουμε λέγοντας τι δεν καταλάβαμε... εάν θέλεις να μάθεις είναι ο μόνος τρόπος.

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

simvatotita php css me browser an kserete pos.....

Δημοσίευση από NDH » 10 Μαρ 2010 20:16

Ωραία καλά τα λες απλά αν μου είχες πει από την αρχή browser detection php
θα το είχα βρει πιστεύω. Επειδή με την πρώτη σου απάντηση δεν ήταν εύκολο να ψάξω τέλος πάντων ευχαριστώ και πάλι . Kαι για να συμπληρώσω την απάντηση στην ερώτηση μου για να δουν και άλλοι. Το άλλο μέρος της ερώτησης είναι πως βλέπουμε την ανάλυση της οθόνης? Δείτε :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<A HREF="javascript&#58;alert&#40;'Your resolution is '+screen.width+'x'+screen.height&#41;;">
Kane Click gia na deis tin analusi tis othonis soy twra</A>

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες