Πρόβλημα στην html

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Πρόβλημα στην html

Δημοσίευση από goku_1607 » 11 Μαρ 2010 18:09

---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
<html>

<head>

<title>Administration - upload new files</title>

</head>

<body>

<h1>Upload new news files</h1>

<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method=post>

<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1000000">

Upload this file: <input name="userfile" type="file">

<input type="submit" value="Send File">

</form>

</body>

</html>

------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν κάποιος χρησιμοποιήσει αυτόν τον html κώδικα, τοτε σε browser στα ελληνικά θα υπάρχει ένα κουμπί που θα λέει αναζήτηση... ενώ σε browser στα αγγλικά, νομίζω θα λέει browse.

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου πεί αν γίνεται και με ποιόν τρόπο να βάλω ως τιμή την δική μου λέξη ώστε να μου βγάζει αυτό που θέλω εγώ να βγάζει;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα στην html

Δημοσίευση από fafos » 11 Μαρ 2010 18:22

mporeis na antikatasthseis to button me mia eikona:

Κώδικας: Επιλογή όλων


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
<title></title>
<style type="text/css">
<!--

div.upload &#123;
	position&#58; relative;
&#125;

div.imagefile &#123;
	position&#58; absolute;
	top&#58; 0px;
	left&#58; 0px;
	z-index&#58; 1;
&#125;

input.uploadfile &#123;
	position&#58; relative;
	text-align&#58; right;
	-moz-opacity&#58;0 ;
	filter&#58;alpha&#40;opacity&#58; 0&#41;;
	opacity&#58; 0;
	z-index&#58; 2;
&#125;


-->
</style>
</head>
<body><div class="upload">
	<input type="file" name="userfile" class="uploadfile" />
	<div class="imagefile">
		<input />
		<img src="search.gif" />
	</div>
</div>
 </body>
</html>

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Πρόβλημα στην html

Δημοσίευση από goku_1607 » 11 Μαρ 2010 18:25

Ωραίος. Ευχαριστώ πολύ φίλε

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες