rand() and srand()

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
vstzivaras
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 17 Μαρ 2010 01:02
Τοποθεσία: IOANNINA

rand() and srand()

Δημοσίευση από vstzivaras » 17 Μαρ 2010 01:10

Γεια σας παιδειά είμαι νέος στο forum και στην c...και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί πως δουλέυει η rand kai η srand...και αν είναι εύκολο με 1 2 παραδείγματα...με εξήγηση για κάθε εντολή..σας ευχαριστώ!! :pint: :wink:

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <time.h>
main()
{
float r;
int i;
srand(time(NULL)); *1
for(i=0; i<5; i++){
r=rand();
printf("Radom: %f\n", r);
}
system("pause");
}

exw kanei auto to programmataki alla den katalavainw oloklirwtika tin *1 row... genikotera tha ithela mia eksigisi tis rand kai poio poly tis srand() thx!

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

rand() and srand()

Δημοσίευση από virxen75 » 17 Μαρ 2010 02:35


Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες