Mple Othoni sta Win2000

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
AlexanderTheGr
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2003 04:22
Επικοινωνία:

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από AlexanderTheGr » 11 Ιούλ 2003 04:32

Opos tha katalabate apo ton titlo to problima mou einai oti ta Win2000 mou petane ana takta diastimata mple othones. To periergo einai omos oti tis othnes tis petaei mono otan eimai sto internet kai pote allote.

To systhma kokalonei gia 2-3 secs kai meta mou petaei tin mple othni othoni emfanizontas to mimima


Dumping Vitrual Memory kai kati perirgous arithmous

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από Cha0s » 11 Ιούλ 2003 04:56

Mono sto internet ? xmmm

Prosopika xrisimopoio windows 2000 edo kai 2+ xronia.

Mou exei bgalei polles fores mple othones alla oles tis fores eixe na kanei me hardware..

Ti modem exeis? Esoteriko? Mipos ekei einai i aitia ? Dokimase na to baleis se alli PCI kai na kaneis update tous drivers mipos...

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από aguila21 » 11 Ιούλ 2003 06:30

Εχω κι εγώ 2 χρόνια περίπου τα 2000 και ομως δεν εχω δει ποτέ μπλε οθόνη.Κάποια κοληματα ναι αλλά οχι μπλέ οθόνη.Μήπως τα εγκατέστησες επάνω απο windows me;Αν ναι εκεί πρέπει να ψάξεις το πρόβλημα αλλιώς είναι πρόβλημα H/W που είπε και ο cha0s

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από crackman » 11 Ιούλ 2003 09:51

Κι εγώ όταν είχα τα 2000 στην αρχή είχα κάποια προβλήματα.
Το πρόβλημα ήταν στο Conexant v.92 PCI Modem που είχα εγκαταστήσει.
Τα έβγαλα και τα ξανάβαλα (τα 2000) και τη δεύτερη φορά άλλαξα Drivers και έβαλα αυτούς που κατέβασα από το net και όχι από το CD και απο κει
και πέρα, όλα ήταν ΟΚ.

Δεν ξέρω τι Hardware έχεις, αλλά αν έχεις το ίδιο modem, κάνε ένα update :wink: .

Αν έδινες λεπτομέριες για το υλικό σου, αλλά και για το πότε στο προτοπαρουσίασε, θα ήταν ακόμη καλύτερα.
Αν το έχεις απο την αρχή της εγκατάστασης, το απέκτησες στη πορεία.... κτλ.

No Name
Δημοσιεύσεις: 127
Εγγραφή: 08 Ιουν 2003 01:32
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από No Name » 11 Ιούλ 2003 15:44

Ενας φίλος μου έχει πεί οτι με τους περίεργους αυτούς αριθμούς που σου βγάζει μπορείς να μπείς στο site της microsoft και να δείς που είναι το πρόβλημα.
Τι μνήμη έχεις στο μηχάνημα σου;

AlexanderTheGr
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2003 04:22
Επικοινωνία:

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από AlexanderTheGr » 11 Ιούλ 2003 22:25

Ti idio problima to eixa kai me ton PII pou eixa paliotera. Meta ekana anabathmisi se enan P4 2.4 me 516 RAM, Gigabute Mobo, kai GF 3 Ti,

Kratisa apo ton palio to moden (Diamond Supra) thn karta diktiou kai tin karta ixou (SB Live).

Stin arxi nomisa oti baraei kamia mnimi errors kai gia ayto mou petage tin othoni. Meta paratirisa me ta pola pola oti mono sto net mou to ekane. Ara apekleisa to thema tis mnimhs. Apo tis apantiseis sas sympereno oti pithanon na ftaei to modem. (Aporo pos den to skefika apo tin arxi). Ara mallon pao gia ena neo modem.

Thx to all

Ray
Δημοσιεύσεις: 308
Εγγραφή: 07 Μάιος 2003 03:57
Τοποθεσία: Lost Somewhere In Time

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από Ray » 12 Ιούλ 2003 06:05

Ena allos logos isos einai kai to trofodotiko sou...

An den einai arketa isxyro tote den trofodotei me reyma tis syskeyes kai eksou oi mple o8ones...


Filika,


Christos

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από aguila21 » 12 Ιούλ 2003 06:59

Alexander μήπως βγάζει μπλέ οθόνη ε κάτι άσπρα γράμματα πανω πανω;Αν ναι τοτε σιγουρα φταίει η μνήμη.Εμένα μου έβγαλε μερικές φορές τετοια επειδη είχα βάλει 2 dimmμνημη 1χ128/133,1χ512/133 και μου έβγαζε ένα σφάλμα μνήμης.Εβγαλα την 512 και ειναι μια χαρά.Πιθανόν να ειχε προβλημα η μνήμη.Και μόνη της τα ίδια έκανε.ήταν μia kingstone.Aν ε΄χεις προσθέσει μνήμη δοκίμασε να τη βγάλεις και μπορείς να δεις αποτέλεσμα.Αυτό όμως δεν εχει να κάνει με το λειτουργικό.Ελπίζω να έχεις βάλει όλα τα SP.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Mple Othoni sta Win2000

Δημοσίευση από crackman » 12 Ιούλ 2003 23:02

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα Format και να κάνεις νέα εγκτάσταση.

Κράτα ένα backup και σετάρισέ το από την αρχή.
Έτσι θα παρακολουθήσεις την πορεία του μηχανίματος και θα είσαι πιό σίγουρος.
Εγώ πάντως αυτό έκανα.
Έκανα Format και μετά αφού τα έβαλα πάλι, δούλεψαν κανονικά.

Μπορεί και να ήταν τυχαίο το ότι εγκατέστησα και καινούργοιυς drivers για το modem μου, μπορεί και να μην ήταν.
Δεν είμαι 100% σήγουρος ότι ήταν οι drivers.

Ξέρω είναι ακραίο, αλλά αν δεν σου κάνει κόπο, δοκίμασέ το.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες