Php & textarea

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Php & textarea

Δημοσίευση από vcore » 24 Μαρ 2010 12:41

Καλημέρα.

Υπάρχει ένα textarea που τα δεδομένα του αποθηκεύονται σε ένα πεδίο στην βάση menu_description.

'Οταν κάνω output τα δεδομένα του έτσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo str_replace&#40;"<br />", "", $row&#91;menu_description&#93;&#41;;
τα εμφανίζει μια χαρά.

Αν όμως κάποιος γράψει στο textarea κάτι χωρίς να βάλει κενό ανάμεσα στις λέξεις τότε στην σελίδα που κάνω το πεδίο Output μου χαλάει το Layout και το εμφανίζει σερί. Προφανώς το str_replace που έχω δεν με καλύπτει για αυτή την περίπτωση.

Τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ ταμάλα! :pint:
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Php & textarea

Δημοσίευση από korgr » 24 Μαρ 2010 15:10

κανε το output σε καποιο div συγκεκριμενου πλατους με overflow="hidden" για να εισαι καλυμενος πως δεν θα σου σπασει το layout σε καμια περιπτωση

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Php & textarea

Δημοσίευση από fafos » 24 Μαρ 2010 16:09

Κώδικας: Επιλογή όλων

$row&#91;menu_description&#93; = strrev&#40;chunk_split &#40;strrev&#40;$row&#91;menu_description&#93;&#41;, 20,' '&#41;&#41;;

opou 20, kathe posous xarakthres na vazei ena keno (apo to telos pros thn arxh)..

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Php & textarea

Δημοσίευση από korgr » 24 Μαρ 2010 16:35

fafos έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$row&#91;menu_description&#93; = strrev&#40;chunk_split &#40;strrev&#40;$row&#91;menu_description&#93;&#41;, 20,' '&#41;&#41;;

opou 20, kathe posous xarakthres na vazei ena keno (apo to telos pros thn arxh)..
Αυτο θα του καταστρεφει και κανονικες λεξεις δασκαλε 8)

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Php & textarea

Δημοσίευση από fafos » 24 Μαρ 2010 18:08

korgr έγραψε:
fafos έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$row&#91;menu_description&#93; = strrev&#40;chunk_split &#40;strrev&#40;$row&#91;menu_description&#93;&#41;, 20,' '&#41;&#41;;

opou 20, kathe posous xarakthres na vazei ena keno (apo to telos pros thn arxh)..
Αυτο θα του καταστρεφει και κανονικες λεξεις δασκαλε 8)
auto douleuei me synthikh..

kaneis to keimeno array xorizontas sta kena (p.x. explode) kai me ena for elenxeis to mhkos ths kathe lekshs kai opoia leksh thn vrei pano apo X xarakthres thn spaei me to keno..

p.x.:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$var = "safas  fasf  sfasfdsgsdgsdgsdgsdgsdgdsgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdgsdggsd saf sff sf sf fasf   as asf asfasfasf f asf safassfsafsafasfsfasfsfasfa";

$var = trim&#40;$var&#41;;
$var = explode&#40;' ', $var&#41;;
foreach &#40;$var as &$value&#41; &#123;
if&#40;strlen&#40;$value&#41; > 20&#41; &#123;
 $value = strrev&#40;chunk_split &#40;strrev&#40;$value&#41;, 20,' '&#41;&#41;;
&#125; else &#123; $value = $value.' ';&#125;
echo $value;
&#125;

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Php & textarea

Δημοσίευση από vcore » 24 Μαρ 2010 19:20

korgr έγραψε:κανε το output σε καποιο div συγκεκριμενου πλατους με overflow="hidden" για να εισαι καλυμενος πως δεν θα σου σπασει το layout σε καμια περιπτωση
Ευχαριστώ νότη!
Κάλο το overflow αλλά το υπόλοιπο κείμενο το έφαγε η μαρμάγκα.

Fafos ευχαριστώ για την βοήθεια. Δείχνει να δουλεύει. Εϊτε ο άλλος γράψει με κενά στο textarea είτε όχι.


Ορίστε το αποτέλεσμα:
http://www.datalabs.ws/easycms/administrator/menu.php

Merci Bien! :wink:
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Php & textarea

Δημοσίευση από Basilakis » 27 Μαρ 2010 23:42

Μου αρέσει πολύ το Interface (εκτός απο το logo :P)

μοιιάζει με το νέο μου παιχνιδάκι, το pyrocms!

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Php & textarea

Δημοσίευση από vcore » 27 Μαρ 2010 23:48

Thanks billy :)

Το εικονίδιο το βρήκα κάπου στον δίσκο μου και είπα να το χρησιμοποιήσω να μην κάθεται.

'Εχεις κανα demo του pyrocms ?
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.


Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Php & textarea

Δημοσίευση από vcore » 28 Μαρ 2010 00:32

Miles ahead. 'Εχει πέσει τρελό coding ha? I like it ;) Good.
Το δικό μου δεν έχει πολλά πολλά έχει το δικό του target group . News and files nothing more.

'Ισως στο μέλλον αν βρω χρόνο να το ξεντόσω!! ::)
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης