Πρόβλημα με file upload

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με file upload

Δημοσίευση από fafos » 26 Μαρ 2010 18:02

dtravlos έγραψε: Επισήμανση: Το αρχείο ανεβαίνει επιτυχώς ΜΟΝΟ όταν ο τύπος αρχείου που ανεβάζουμε είναι ίδιος με την κατάληξη που πάει στο server(*.doc) άσχετα με το άν στη μεταβλητή έχω δηλώσει και docx και pdf. Ακόμα δεν το έχω βρεί πώς να το κάνω να τα παίρνει και τα 3.... :lol: :lol: :lol:

Κώδικας: Επιλογή όλων

  $upload_name="thema".$pk.".".$extension; 

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με file upload

Δημοσίευση από dtravlos » 26 Μαρ 2010 19:27

Το δοκίμασα!! Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί δε λειτουργεί... Ανεβάζει το αρχειο σαν thema55 σκετο χωρίς κατάληξη...

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με file upload

Δημοσίευση από fafos » 26 Μαρ 2010 19:54

Κώδικας: Επιλογή όλων

$upload_name='thema'.$pk.'.'.$extension;

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με file upload

Δημοσίευση από dtravlos » 26 Μαρ 2010 20:09

σωστό κι αυτό... φίλε fafo ευχαριστώ για τη βοήθεια... με τέτοιο πήξιμο που έφαγα σήμερα δεν είχα καθόλου καθαρό μυαλό για να το προσέξω... δεν έβαλα την τελεία ανάμεσα στις μεταβλητές! :cry: :cry: :hammer: :hammer: :hammer:

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με file upload

Δημοσίευση από dtravlos » 26 Μαρ 2010 22:16

αγαπητέ fafo το δοκίμασα και πάλι δε λειτουργεί! μου βγάζει σαν κατάληξη .1 γιατί άραγε;;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Πρόβλημα με file upload

Δημοσίευση από fafos » 26 Μαρ 2010 22:59

dtravlos έγραψε:αγαπητέ fafo το δοκίμασα και πάλι δε λειτουργεί! μου βγάζει σαν κατάληξη .1 γιατί άραγε;;
kane thn epalhteush tou extension me ton kodika pou sou eixa steilei sthn arxh...

dtravlos
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 15:03
Τοποθεσία: Keratsini
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με file upload

Δημοσίευση από dtravlos » 26 Μαρ 2010 23:35

παιδιά είχα κάνει εγώ βλακεία.... έβαλα μέσα στη μεταβλητή $estension το or... λογικά είναι να βάλει σαν κατάληξη το 1 αφού βγαίνει true.. Απλά το σωστό είναι να μπει:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$extension = substr($_FILES["upload"]["name"],strlen($_FILES["upload"]["name"])-3,3);

if ($extension == "doc" || $extension == "pdf" || $extension == "docx") 
    {  
             mpla mpla mpla mpla 
    }
:lol: :lol: :lol: :pint: :pint:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης