χωρίς edit στα posts
Συντονιστής: Super-Moderators
χωρίς edit στα posts
Μηπως θα ήταν καλύτερα να βγει τελείως η επιλογή για edit των posts μετά απο κάποιο χρόνο ;
10-15 λεπτά είναι αρκετά.
http://freestuff.gr/forums/viewtopic.ph ... c&start=90
10-15 λεπτά είναι αρκετά.
http://freestuff.gr/forums/viewtopic.ph ... c&start=90
- Connor MacLeod
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
χωρίς edit στα posts
Για πιο λογο να γινει αυτο?
Εγω χθες εκανα edit σε ενα post που εκανα πριν 4-5 μερες για να προσθεσω μια εικονα η οποια ήταν "σπασμενη" (Φορτονε μεχρι την μεση)
Εγω χθες εκανα edit σε ενα post που εκανα πριν 4-5 μερες για να προσθεσω μια εικονα η οποια ήταν "σπασμενη" (Φορτονε μεχρι την μεση)
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)
χωρίς edit στα posts
click το λινκ για το λόγο.
χωρίς edit στα posts
Nομίζω πως το προτιμότερο θα ήταν να έμπαινε κάποιο χρονικό όριο π.χ 10 λεπτών που μπορεί κάποιος να κάνει edit το μήνυμα του για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.
χωρίς edit στα posts
Σε ένα φόρουμ που φιλοξενεί tutorials, θα ήταν η χειρότερη κίνηση να απαγορευτεί το edit. Αν υπάρχει πρόβλημα, προτείνω να βελτιωθεί το μήνυμα που λέει "Last edited by τάδε χρήστη on τάδε ημερομηνία, edited τάδε φορές in total" ώστε να είναι πιο ορατό.
χωρίς edit στα posts
Το ότι μπορεί κάποιος, αν θέλει, να σβήσει όλα τα μηνύματα του δε σε ενοχλεί ;
χωρίς edit στα posts
Μάλλον αναφέρεσαι σε αυτόν τον χρήστη(mlazopoulou)
είναι λάθος σαν επιλογή ούτες ή άλλως η ομάδα πιστεύω πως μπορεί να δει μυνήματα ακόμα και αν αυτά έχουν γίνει edit
είναι λάθος σαν επιλογή ούτες ή άλλως η ομάδα πιστεύω πως μπορεί να δει μυνήματα ακόμα και αν αυτά έχουν γίνει edit
- cordis
- Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
- Επικοινωνία:
χωρίς edit στα posts
οχι δεν μπορούμε να τα δούμε όταν έχουν γίνει edit... και ίσως αυτό θα πρέπει να γίνει.. να φαίνεται και το παλιό..
χωρίς edit στα posts
Το σκέφτηκα αυτό επειδή στο vBulletin υπάρχει αυτή η επιλογήcordis έγραψε:οχι δεν μπορούμε να τα δούμε όταν έχουν γίνει edit... και ίσως αυτό θα πρέπει να γίνει.. να φαίνεται και το παλιό..
χωρίς edit στα posts
cordis έγραψε:οχι δεν μπορούμε να τα δούμε όταν έχουν γίνει edit... και ίσως αυτό θα πρέπει να γίνει.. να φαίνεται και το παλιό..
Δεν είναι κακό αλλά νομίζω ούτε σωστό
ένα post μπορεί να γίνει edit για πολλούς διαφορετικούς λόγους.
Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να φαίνεται ότι έγινε edit, πότε έγινε edit και να γράφει κάποιος και μία αιτιολογία για το edit
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες