Θέλω να βάλω μια distro στο λάπτοπ μου, και με τα πολ΄λά και με τα λίγα κατέβασα τις 2 που λέω στο θέμα.
Ποιο προτείνεται να βάλω; Με προβληματίζει που το ubuntu είναι 700ΜΒ ενώ το suse 4.5gb. Ισως να μην παίζει και κανένα ρόλο...
Εκτός αυτού ξερετε που μπορώ να βρώ drivers? Googlάρω και δεν πολυβρίσκω τίποτα!!
Έχω ένα Toshiba Satellite p300D αν βοηθάει.
Eυχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!
Ubuntu η OpenSuse 11.2 + drivers
Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators
• inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α. 
• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog

• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog
-
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
prin kaneis install otidipote dokimase ena live USB stick kai des poia distro sou aresei,
prosopika mou aresei to opensuse epidi to douleuo arketo diastima, auti ti stigmi eimai apo to live usb opou to katebasa kai to ebala sto usb mesa se 10 lepta
katebase kde h gnome
http://software.opensuse.org/112/en
kai diabase ti prepei na kaneis se auto
http://en.opensuse.org/Live_USB_stick
have a lot of fun
prosopika mou aresei to opensuse epidi to douleuo arketo diastima, auti ti stigmi eimai apo to live usb opou to katebasa kai to ebala sto usb mesa se 10 lepta
katebase kde h gnome
http://software.opensuse.org/112/en
kai diabase ti prepei na kaneis se auto
http://en.opensuse.org/Live_USB_stick
have a lot of fun

αν και με αρεσει η φεδορα θα σου προτεινω ubuntu
σημειωση στην εκδοση που κατεβασες του openSUSE εχει πολλα Desktop Εnviroments
ενω το ubuntu ειναι με το Gnome μονο
σημειωση στην εκδοση που κατεβασες του openSUSE εχει πολλα Desktop Εnviroments
ενω το ubuntu ειναι με το Gnome μονο

-
Θα συμφωνήσω με τον sibas κατά το ήμισυ.
Κάψε όσο πιό πολλά live cd μπορείς και δες τι σου αρέσει. Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κι άλλες διανομές. (Mint, PCLinuxOS, Mandriva). Ολες έχουν τα καλά και τα άσχημά τους οπότε θα δεις στην πορεία ποιά σου κάνει.
Επίσης όταν τριφτείς λίγο με το Linux έχει κι άλλες διανομές να κοιτάξεις. Και μάλλον θα το κάνεις.
Οσον αφορά την απορία σου, η μεγάλη διαφορά στο μέγεθος είναι γιατί προφανώς έχεις βρει το dvd που περιέχει εφαρμογές τίς οποίες με το ubuntu θα πρέπει να εγκαταστήσεις αφού κάνεις τη βασική εγκατάσταση.
Επίσης, αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει και Ubuntu με kde
Κάψε όσο πιό πολλά live cd μπορείς και δες τι σου αρέσει. Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κι άλλες διανομές. (Mint, PCLinuxOS, Mandriva). Ολες έχουν τα καλά και τα άσχημά τους οπότε θα δεις στην πορεία ποιά σου κάνει.
Επίσης όταν τριφτείς λίγο με το Linux έχει κι άλλες διανομές να κοιτάξεις. Και μάλλον θα το κάνεις.
Οσον αφορά την απορία σου, η μεγάλη διαφορά στο μέγεθος είναι γιατί προφανώς έχεις βρει το dvd που περιέχει εφαρμογές τίς οποίες με το ubuntu θα πρέπει να εγκαταστήσεις αφού κάνεις τη βασική εγκατάσταση.
Επίσης, αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει και Ubuntu με kde
Όσον αφορά την διανομή, από τις 2 στις οποίες έχεις κατασταλάξει θα σου πρότεινα opensuse.
Παρόλα αυτά, δοκίμασε τις και τις 2 από live usb (μπορείς να το φτοιάξεις πολύ ευκολά με αυτό εδώ το προγραμματάκι) για να δείς και μόνος σου ποιά σου αρέσει περισσότερο. Όσον αφορά το ubuntu υπάρχουν και τα δύο γραφικά περιβάλλοντα (KDE, Gnome)
Για το KDE
Για το Gnome
Παρόλα αυτά, δοκίμασε τις και τις 2 από live usb (μπορείς να το φτοιάξεις πολύ ευκολά με αυτό εδώ το προγραμματάκι) για να δείς και μόνος σου ποιά σου αρέσει περισσότερο. Όσον αφορά το ubuntu υπάρχουν και τα δύο γραφικά περιβάλλοντα (KDE, Gnome)
Για το KDE
Για το Gnome
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες