Προβλημα με gallery (galleria)

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προβλημα με gallery (galleria)

Δημοσίευση από snik » 27 Μαρ 2010 13:33

Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα σε ενα site Που θελω να ανανεωσω.
Τοπικα ολα δουλευουν μια χαρα και η gallery λειτουργει κανονικα αλλα οταν την ανεβασα στον server δεν μου λειτουργει, φαινεται σαν να μην φορτωνει το script αλλα βλεπω στο firebug οτι το βλεπει κανονικα οταν κοιταω το head. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με gallery (galleria)

Δημοσίευση από fafos » 27 Μαρ 2010 16:53

to diko mou firebug konninhse san fanatikos gauros pantos apo ta lathi tou kodika... epishs o kodikas sou einai poly akatastatos (gia na mhn po kammia pio varia kouventa).. oso feiaxneis ton kodika etsi tha pairneis mono lathi... h lysh:

1. diorthose to gallery kato sthn html.. einai class kai oxi id:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div class="gallery">
2. to script einai etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

	<script type="text/javascript">
	
	$&#40;document&#41;.ready&#40;function&#40;&#41;&#123;
		
		$&#40;'.diamoni'&#41;.addClass&#40;'gallery'&#41;; // adds new class name to maintain degradability
		
		$&#40;'ul.gallery'&#41;.galleria&#40;&#123;
			history   &#58; true, // activates the history object for bookmarking, back-button etc.
			clickNext &#58; true, // helper for making the image clickable
			insert    &#58; '#main_image', // the containing selector for our main image
			onImage   &#58; function&#40;image,caption,thumb&#41; &#123; // let's add some image effects for demonstration purposes
				
				// fade in the image & caption
				if&#40;! &#40;$.browser.mozilla && navigator.appVersion.indexOf&#40;"Win"&#41;!=-1&#41; &#41; &#123; // FF/Win fades large images terribly slow
					image.css&#40;'display','none'&#41;.fadeIn&#40;1000&#41;;
				&#125;
				caption.css&#40;'display','none'&#41;.fadeIn&#40;1000&#41;;
				
				// fetch the thumbnail container
				var _li = thumb.parents&#40;'li'&#41;;
				
				// fade out inactive thumbnail
				_li.siblings&#40;&#41;.children&#40;'img.selected'&#41;.fadeTo&#40;500,0.3&#41;;
				
				// fade in active thumbnail
				thumb.fadeTo&#40;'fast',1&#41;.addClass&#40;'selected'&#41;;
				
				// add a title for the clickable image
				image.attr&#40;'title','Next image >>'&#41;;
			&#125;,
			onThumb &#58; function&#40;thumb&#41; &#123; // thumbnail effects goes here
				
				// fetch the thumbnail container
				var _li = thumb.parents&#40;'li'&#41;;
				
				// if thumbnail is active, fade all the way.
				var _fadeTo = _li.is&#40;'.active'&#41; ? '1' &#58; '0.3';
				
				// fade in the thumbnail when finnished loading
				thumb.css&#40;&#123;display&#58;'none',opacity&#58;_fadeTo&#125;&#41;.fadeIn&#40;1500&#41;;
				
				// hover effects
				thumb.hover&#40;
					function&#40;&#41; &#123; thumb.fadeTo&#40;'fast',1&#41;; &#125;,
					function&#40;&#41; &#123; _li.not&#40;'.active'&#41;.children&#40;'img'&#41;.fadeTo&#40;'fast',0.3&#41;; &#125; // don't fade out if the parent is active
				&#41;
			&#125;
		&#125;&#41;;
	&#125;&#41;;
	
	</script>

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προβλημα με gallery (galleria)

Δημοσίευση από snik » 27 Μαρ 2010 17:07

Ο κωδικας το ξερω οτι ειναι αρκετα ακαταστατος αλλα δεν ειναι δικος μου. Εγω απλα την ανανεωση με την gallery ανελαβα δηλαδη μονο αυτο το div. Δοκιμασα αυτο που μου ειπες αλλα το προβλημα δεν λυθηκε, τοπικα μου δουλευει αλλα οταν το ανεβαζω ειναι σαν να μην λειτουργει το script και απλα να το δειχνει σαν λιστα.
www.snik.gr My personal Portfolio!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με gallery (galleria)

Δημοσίευση από fafos » 27 Μαρ 2010 17:12

snik έγραψε:Ο κωδικας το ξερω οτι ειναι αρκετα ακαταστατος αλλα δεν ειναι δικος μου. Εγω απλα την ανανεωση με την gallery ανελαβα δηλαδη μονο αυτο το div. Δοκιμασα αυτο που μου ειπες αλλα το προβλημα δεν λυθηκε, τοπικα μου δουλευει αλλα οταν το ανεβαζω ειναι σαν να μην λειτουργει το script και απλα να το δειχνει σαν λιστα.
ego synexizo na vlepo ton idio kodika.. eisai sigouros oti anevases thn sosth selida?

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προβλημα με gallery (galleria)

Δημοσίευση από snik » 27 Μαρ 2010 17:47

Nαι δεν νομιζω να εκανα καπου λαθος στο ανεβασμα, αν δεις και με το firebug θα εχει αλλαξει και το id του div σε class. Κανονικα ετσι θα επρεπε να το εβγαζε αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν το ανεβαζω δεν λειτουργει, κοιταξα και τα paths των js και του css και μου φαινονται σωστα.
www.snik.gr My personal Portfolio!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα με gallery (galleria)

Δημοσίευση από fafos » 27 Μαρ 2010 18:15

o javascript kodikas den exei allaksei...

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προβλημα με gallery (galleria)

Δημοσίευση από snik » 28 Μαρ 2010 15:45

Σε εμενα ειχε αλλαξει αλλα αποτελεσμα δεν εβλεπα, τελικα το εκανα αλλιως εφτιαξα μια gallery τυπου lightbox και βολευτηκα ετσι... ευχαριστω παντως γιαν τον χρονο σου :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες