μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Πληροφορίες σχετικές με την ASP, ASP.NET και με τις εφαρμογές που είναι γραμμένες με αυτήν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
meet-sos
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 24 Δεκ 2008 00:08

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από meet-sos » 29 Μαρ 2010 18:15

σε μια σελίδα asp εχω βάλει κάπου να κάνει update στα προϊόντα.
τα πεδία του πίνακα "προιον" είναι τα κλασσικά
Ονομασία , Τιμή , Περιγραφή , Κατηγορία . . .

Ελα όμως που όταν το κάνω update ανανεώνεται σωστά μόνον
η κατηγορία (το οποίο εξαρτάται απο dropdownlist) και τα άλλα
δεν ανανεώνονται και παραμένουν τα ίδια (τα άλλα είναι textbox)

Το stored procedure που έχω φτιάξει για το update , όταν το τρέχω
από τη βάση τρέχει μια χαρά και ανανεώνονται όλα σωστά...!!!!

ο C# κώδικας είναι ο εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

        {
            string pID = Request.QueryString["pID"];

            // το δημιούργησα για να πάει εκεί το id του προιοντος

            SqlConnection connection = new SqlConnection();
            connection.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["amazonConnString"].ConnectionString;
            connection.Open();

            SqlCommand command = new SqlCommand("update_Product", connection);
            command.CommandType = CommandType.StoredProcedure;

            command.Parameters.Add(new SqlParameter("@ID", pID));
            command.Parameters.Add(new SqlParameter("@Name", TextBox1.Text));
            command.Parameters.Add(new SqlParameter("@Description", TextBox2.Text));
            command.Parameters.Add(new SqlParameter("@Price", TextBox3.Text));
            command.Parameters.Add(new SqlParameter("@CategoryID", DropDownList1.SelectedValue.ToString()));
            
            command.ExecuteNonQuery();
            
            Response.Redirect("η σελίδα που πηγαίνει μετά κτλ κτλ");
        }
μόνον το CategoryID ανανεώνεται σωστά
:o

το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι το pID που του έφτιαξα
δεν του δίνω να το διαβάσει σωστά......

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από dva_dev » 29 Μαρ 2010 18:34

Γιατί δεν εκτυπώνεις τις μεταβλητές σου πριν εκτελέσεις το query να δεις τι τιμές έχουν;

Άβαταρ μέλους
meet-sos
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 24 Δεκ 2008 00:08

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από meet-sos » 29 Μαρ 2010 18:39

dva_dev έγραψε:Γιατί δεν εκτυπώνεις τις μεταβλητές σου πριν εκτελέσεις το query να δεις τι τιμές έχουν;
το παω με breakpoint και δεν δειχνει να μου επιστρεφει τιμες

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από dva_dev » 29 Μαρ 2010 19:13

Τη σελίδα με get δεν την καλείς; Γιατί δεν περνάς όλα τα στοιχεία με παραμέτρους όπως περνάς το pID, και μετά διάβασε τα με request.querystring

Άβαταρ μέλους
meet-sos
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 24 Δεκ 2008 00:08

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από meet-sos » 29 Μαρ 2010 19:25

μα δεν θα έπρεπε λογικά να λειτουργεί ;
όλα τα υπολοιπα ακριβώς έτσι τα εχω κάνει....
(insert κτλ....)

elorant
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 23:09

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από elorant » 29 Μαρ 2010 20:29

meet-sos έγραψε:το παω με breakpoint και δεν δειχνει να μου επιστρεφει τιμες
Τα textboxes είναι δηλωμένα στην ίδια σελίδα που κάνεις το update ή σε άλλη; Μήπως κάνεις cross-page posting?

Άβαταρ μέλους
meet-sos
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 24 Δεκ 2008 00:08

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από meet-sos » 29 Μαρ 2010 20:54

elorant έγραψε:
meet-sos έγραψε:το παω με breakpoint και δεν δειχνει να μου επιστρεφει τιμες
Τα textboxes είναι δηλωμένα στην ίδια σελίδα που κάνεις το update ή σε άλλη; Μήπως κάνεις cross-page posting?
ναι στην ίδια σελίδα είναι δηλωμένα

elorant
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 23:09

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από elorant » 29 Μαρ 2010 22:15

Κάνε ένα κόπο τότε και κάνε copy-paste το markup συν ολο τον κώδικα να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.

Άβαταρ μέλους
meet-sos
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 24 Δεκ 2008 00:08

μου συμβαίνει το εξής ψιλοκουφό...

Δημοσίευση από meet-sos » 30 Μαρ 2010 20:56

ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΡΩ ΟΛΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ PAGE_LOAD ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ

IF_ISPOSTBACK

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

Απάντηση

Επιστροφή στο “ASP, ASP.NET”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες