Πως να βάζω τα banners σε πλαίσιο

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
electrofunny
Δημοσιεύσεις: 115
Εγγραφή: 27 Ιαν 2009 23:28

Πως να βάζω τα banners σε πλαίσιο

Δημοσίευση από electrofunny » 30 Μαρ 2010 15:10

πως μπορώ να βάζω τα φλας μπάνερς σε ένα γκρί πλαίσιο σαν αυτό

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πως να βάζω τα banners σε πλαίσιο

Δημοσίευση από Basilakis » 31 Μαρ 2010 01:57

bάλε ένα border: 50px; στο banner class που έχεις

Άβαταρ μέλους
electrofunny
Δημοσιεύσεις: 115
Εγγραφή: 27 Ιαν 2009 23:28

Πως να βάζω τα banners σε πλαίσιο

Δημοσίευση από electrofunny » 31 Μαρ 2010 03:22

και αν είναι σε javascript ? πως το βάζω

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Πως να βάζω τα banners σε πλαίσιο

Δημοσίευση από korgr » 31 Μαρ 2010 09:37

Βαζεις την javascript (που παραγει το banner) μεσα σε ενα div με styles οπως σου ειπε ο Basilakis. Για ακομα καλυτερο ελεγχο θα μπορουσες να δωσεις το εξης style:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div style="display&#58;inline-block; border-style&#58;solid; border-width&#58;20px 50px 20px 50px; border-color&#58;#CCC">
// εδω η javascript...
</div>
Στο border-width: 20px 50px 20px 50px οι αριθμοι κατα σειρα αντιπροσωπευουν το πανω, το δεξια, το κατω και το αριστερο πλατος του border
Στο border-color: #CCC οριζεις το χρωμα του πλαισιου

Φυσικα ειναι καλυτερα ολο αυτο να το κανεις μια css class και να την εφαρμοσεις στο div


Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες