Internet Explorer

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 07 Απρ 2010 14:00

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,
έχω ένα προβληματάκι. Έχω φτιάξει μια σελίδα χρησιμοποιώντας php-html-css και ενώ όλα λειτουργούν πάρα πολύ καλά, στον Internet Explorer δεν υπάρχει καλή ποιότητα και τα γραφικά φαίνονται πολύ διαφορετικά (οι png εικόνες για παράδειγμα φαίνονται πολύ χάλια). Επίσης η εντολή css: cursor: url("../Images/file.cur"),pointer; δεν λειτουργεί σε όλους τους browsers.
Αν γνωρίζει κανείς κάτι και μπορεί να βοηθήσει... :lol:

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Internet Explorer

Δημοσίευση από korgr » 07 Απρ 2010 15:54

ενα link να βλεπαμε τι εννοεις χαλια?

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Internet Explorer

Δημοσίευση από stevebat » 07 Απρ 2010 16:13

korgr έγραψε:ένα link να βλέπαμε τι εννοείς χάλια?
+1
θα μπορούσες να το βάλεις να κοιτάει αν ο browser είναι internet explorer να φορτώνει διαφορετικό css από το deafult!

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 07 Απρ 2010 17:07

Δίκαιο έχετε αλλά η σελίδα δεν είναι ανεβασμένη ακόμα. Όταν το ανοίγει ο Internet Exlorer 8 μου λέει ότι αν θέλω να κάνω επιδιόρθωση της σελίδας και αφού το κάνω τότε εμφανίζεται καλά.
bouzouste δεν κατάλαβα αυτό που μου λές να κάνω, μάλλον είναι κάτι που δεν το γνωρίζω.
Όσον αφορά τον cursor μήπως γνωρίζει κανείς τιποτα...;
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας..

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Internet Explorer

Δημοσίευση από fafos » 07 Απρ 2010 19:45

goku_1607 έγραψε:Δίκαιο έχετε αλλά η σελίδα δεν είναι ανεβασμένη ακόμα. Όταν το ανοίγει ο Internet Exlorer 8 μου λέει ότι αν θέλω να κάνω επιδιόρθωση της σελίδας και αφού το κάνω τότε εμφανίζεται καλά.
bouzouste δεν κατάλαβα αυτό που μου λές να κάνω, μάλλον είναι κάτι που δεν το γνωρίζω.
Όσον αφορά τον cursor μήπως γνωρίζει κανείς τιποτα...;
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας..
ti epidiorthosh? enoeis to kitrino bar gia thn activeX?

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 21 Ιουν 2010 15:12

Παιδιά δείτε παράδειγμα αυτή τη σελίδα: www.xristidis.com
και πείτε μου (αν σας αρέσει...) και επίσης θα ήθελα να μου πείτε τι κάνω λάθος και μου βγάζει πρόβλημα ο IE νομίζω μόνο ο 7...
Ευχαριστώ πολύ!

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 21 Ιουν 2010 15:28

Το βασικό πρόβλημα τώρα πλέον είναι και η στοίχιση των βίντεο...

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Internet Explorer

Δημοσίευση από stevebat » 21 Ιουν 2010 19:52

H άποψη μου είναι ότι θυμίζει αρχαία σελίδα του 1990!!
Τώρα για την στοίχιση
αν και δεν ξέρω πολλά από css αλλά για δοκίμασε
το

Κώδικας: Επιλογή όλων

#OpacityHome {
		position : relative;
		background: url(../Images/Background/Opacity.png) repeat;
		width: 650px;
		height : 600px;
		margin-left: 200px;
		z-index : 50;
		font-family : verdana;
		font-size :12px;	
		color : #1e1e1e;
	}
να το κανεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

#OpacityHome {
		position : center;
		background: url(../Images/Background/Opacity.png) repeat;
		width: 650px;
		height : 600px;
		margin-left: 200px;
		z-index : 50;
		font-family : verdana;
		font-size :12px;	
		color : #1e1e1e;
}

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 22 Ιουν 2010 17:48

Το δοκίμασα αυτό που λες αλλά πάλι δεν λειτουργεί...
Να σας πώ επίσης ότι χρησιμοποιώ αυτές τις εντολές πάνω-πάνω:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 22 Ιουν 2010 17:53

bouzouste έγραψε:H άποψη μου είναι ότι θυμίζει αρχαία σελίδα του 1990!!
Βασικά είναι και η πρώτη μου σελίδα που γράφω με κώδικα και χωρίς joomla... Αν γίνεται να μου πείς για ποιόν λόγω δε σου αρέσει.. Δηλαδή λίγο πιo συγκεκριμένα (αν αυτό γίνεται) για να μπορώ να διορθωθώ...
Ευχαριστώ πάντος πάρα πολύ που είσαι ειλικρινής!

nbc
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 526
Εγγραφή: 05 Σεπ 2009 20:12
Επικοινωνία:

Internet Explorer

Δημοσίευση από nbc » 22 Ιουν 2010 17:55

Ξανακάνε το position:relative όπως το είχες, είναι σωστό και χρειάζεται (position:center δεν υπάρχει, ούτως ή άλλως).

Άλλαξε τα HomeVideo1-4. Ή θα βάλεις top:0;left:0 ή θα μηδενίσεις το margin και θα μεταθέσεις τα offsets στα top & left αντίστοιχα.

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 22 Ιουν 2010 18:09

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...!!!!
Να σαι καλά!!
Λειτουργεί τέλεια...

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

Internet Explorer

Δημοσίευση από stevebat » 22 Ιουν 2010 18:52

@nbc αλήθεια δεν υπάρχει?? Γιατί σε εμένα το δοκίμασα έτσι και δούλεψε(Παλαιότερα)!!

@goku_1607
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το πράσινο χρώμα του μενού!!

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 22 Ιουν 2010 18:59

@goku_1607
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το πράσινο χρώμα του μενού!!
Θα το κοιτάξω αυτό που λές...
Thnx!!

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 05 Ιούλ 2010 12:26

Καλησπέρα παιδιά,
έχω διορθώσει αρκετά τα πράγματα όσον αφορά στον Internet Explorer.. Είχα πολλά προβλήματα με τις στοιχίσεις αλλά έβγαλα άκρη...
Τώρα το μόνο που μου έμεινε είναι το μενού μου στην αρχική...
Αν δείτε το πρώτο υπομενού είναι στον IE7 λίγο πιο πάνω από τα υπόλοιπα... Έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά τίποτα...
Αν γίνεται ρίξτε μια ματια και άν έχει κανείς καμιά ιδέα ας μου πεί...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες