Internet Explorer

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
nbc
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 526
Εγγραφή: 05 Σεπ 2009 20:12
Επικοινωνία:

Internet Explorer

Δημοσίευση από nbc » 05 Ιούλ 2010 13:42

Η πιο fubar σελίδα που έχω δει στη ζωή μου :o

Παλικάρι μου, ο βασικός κορμός μιας html σελίδας είναι ο εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<doctype>
<html>
    <head>
    </head>
    <body>
    </body>
</html>
Μία φορά το <html>, μία το <head>, και μία το <body>, με τη σειρά που σου δείχνω. Εδώ έχει γίνει του Αγ. Βαρθολομαίου στον κώδικα, στο μενού κόλλησες? Δεν θυμάμαι τέτοιο χάλι στην προηγούμενη έκδοση που κοίταξα.

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και τον κ. Χρηστίδη, και κατέβασε ένα CMS να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλιώς, ξεκίνα από το Α και άσε το Ω για (πολύ) αργότερα...

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 06 Ιούλ 2010 11:22


Παλικάρι μου, ο βασικός κορμός μιας html σελίδας είναι ο εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<doctype>
<html>
    <head>
    </head>
    <body>
    </body>
</html>
Μία φορά το <html>, μία το <head>, και μία το <body>, με τη σειρά που σου δείχνω. Εδώ έχει γίνει του Αγ. Βαρθολομαίου στον κώδικα, στο μενού κόλλησες? Δεν θυμάμαι τέτοιο χάλι στην προηγούμενη έκδοση που κοίταξα.
Το πρόβλημα βασικά ήταν ότι προσπαθούσα να φτιάξω πολλά διαφορετικά αρχεία html - css ώστε να τα έχω καλά οργανωμένα και να μπορώ να τα χρησιμοποιώ με php. Όμως κάθε φορά έφτιαχνα την παραπάνω δομή που αναφέρεις με αποτέλεσμα να γίνει του Αγ. Βαρθολομαίου.
Δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι το έφτιαξα λίγο... Παντος έχεις δίκιο, γινόταν χαμός στον κώδικα.....

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 06 Ιούλ 2010 11:51

Εν τω μεταξύ διόρθωσα και το μενού.
Απλά ο IE7 ήθελε και width γιατί αλλιώς δεν δούλευε σωστά...

nbc
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 526
Εγγραφή: 05 Σεπ 2009 20:12
Επικοινωνία:

Internet Explorer

Δημοσίευση από nbc » 06 Ιούλ 2010 11:54

Ναι, το υποψιάστηκα ότι κάτι τέτοιο συνέβη :D

Συγχαρητήρια που το πάλεψες και το διόρθωσες!

(απ' ότι βλέπω, ήρθε και το μενού στον ΙΕ...)


Edit: Γράφαμε μαζί... Αναφέρομαι στο προηγούμενο post.

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 06 Ιούλ 2010 12:05

Ευχαριστώ ρε συ nbc.. Αν και στην αρχή στεναχορήθηκα πάρα πολύ αλλά έκανα πολύ κόπο για να τα παρατήσω... οπότε χθές το πάλεψα αρκετά... Thanks... Γενικά παρατήρησα ότι στον κώδικα στο Page Source φαίνονται μέχρι και τα σχόλια.... Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται..;

Άβαταρ μέλους
Khronos
Δημοσιεύσεις: 754
Εγγραφή: 11 Δεκ 2006 14:43
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Internet Explorer

Δημοσίευση από Khronos » 06 Ιούλ 2010 12:18

goku_1607 έγραψε:Γενικά παρατήρησα ότι στον κώδικα στο Page Source φαίνονται μέχρι και τα σχόλια.... Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται..;
Τα html σχόλια θα φαίνονται.
Αν χρειάζεσαι σχόλια για επεξηγήσεις και όχι για να έχεις μέσα σε αυτά κομμάτια κώδικα που δεν χρειάζεσαι,
μιας και οι σελίδες σου είναι php, μπορείς να βάλεις αυτά τα σχόλια μέσα σε php tags σαν php σχόλια.
Ετσι δεν θα φαίνονται στο page source του browser.

goku_1607
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 24 Σεπ 2009 16:35

Internet Explorer

Δημοσίευση από goku_1607 » 06 Ιούλ 2010 12:22

Σωστός!! Thanks φίλε!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες