function get_post προβληματάκι

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από stevebat » 07 Απρ 2010 14:51

Γεια σας αυτό το καιρό φτιάχνω τη σελίδα μου αλλά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι θέλω σε μια σελίδα πχ support.php να εμφανίζω από τη βάση την id 11 πως θα το κάνω αυτό?? Είχα δοκιμάσει μια function που χρησιμοποιεί το wordpress αλλά δεν ήταν και πολύ σόι

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
session_start&#40;&#41;;
$id = $_GET&#91;id&#93;
$id = intval&#40;$id&#41;;
public function get_post&#40;$id&#41; &#123;

mysql_connect&#40;"$mysql_server", "$mysql_username", "$mysql_password"&#41;or die&#40;"cannot connect"&#41;;
mysql_select_db&#40;"$mysql_database"&#41;or die&#40;"cannot select DB"&#41;;

$sql="SELECT * FROM CMS WHERE id='$id'";
$result=mysql_query&#40;$sql&#41;;

$rows=mysql_fetch_array&#40;$result&#41;;

&#125; 
?>

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php get_post&#40;11&#41;; ?>
Κάποια χαζομάρα θα έχω κάνει!!!
Ξέρετε εσείς κάτι άλλο που να κάνει την ίδια δουλειά???
Ευχαριστώ!

lon3prog
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 24 Φεβ 2010 22:59

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από lon3prog » 07 Απρ 2010 18:55

Θέλεις απλά να εμφανίσεις την εγγραφή 11 απο την Βάση με php?
Ή να το κανεις με function?

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από stevebat » 07 Απρ 2010 19:02

οχι δεν με ενδιαφέρει το function απλά σε μια σελίδα θελω να εμφανίζει την εγγραφή με id 11
ευχαριστώ!!

lon3prog
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 24 Φεβ 2010 22:59

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από lon3prog » 07 Απρ 2010 19:14

Αν και κρατώ μια επιφύλαξη μήπως και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις νομίζω οτι μπορώ να προσπαθήσω.Έστω οτι θέλεις να σου τα εμφανίζει σε έναν πίνακα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="500" border="1">
<tr>
<?php
$con=mysql_connect &#40;"$server", "$username", "$password"&#41;;
mysql_query&#40;"SET NAMES 'greek'", $con&#41;;
mysql_select_db &#40;"$database"&#41;;

$id=$_GET&#91;'id'&#93;;

$query=mysql_query&#40;"SELECT * FROM table_name WHERE id=".$id&#41;;
while&#40;$row=mysql_fetch_assoc&#40;$query&#41;&#41;&#123;

echo '<td><center>'.$row&#91;'pedio_pou_theleis_na_emfaniseis'&#93;.'</center></td>
         <td><center>'.$row&#91;'pedio_pou_theleis_na_emfaniseis'&#93;.'</center></td></tr>';
&#125;
?>

</table>
Κάτι τέτοιο θέλεις?

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από stevebat » 07 Απρ 2010 19:28

χμμ οχι δεν θέλω κατι τέτοιο!! Δεν θέλω να παίρνει την id με get θέλω να εμφανίζει μόνο την id 11!!!
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που ενδιαφέρθηκες

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από fafos » 07 Απρ 2010 19:32

bouzouste έγραψε:χμμ οχι δεν θέλω κατι τέτοιο!! Δεν θέλω να παίρνει την id με get θέλω να εμφανίζει μόνο την id 11!!!
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που ενδιαφέρθηκες
an petakseis ta
$id = $_GET[id]
$id = intval($id);

apo ton arxiko sou kodika tha doulpepsei... ypopsin oti to public function leitourgei se php 5 kai ano...

lon3prog
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 24 Φεβ 2010 22:59

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από lon3prog » 07 Απρ 2010 19:36

Αν το πρόβλημα απο το παραπανω ειναι μονο το οτι παιρνει το id με get τοτε βγαλε την γραμμη εκεινη και το ερωτημα θα γινει

Κώδικας: Επιλογή όλων


$query=mysql_query&#40;"SELECT * FROM table_name WHERE id=11"&#41;;
Αν καταλαβα καλα παντα..

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από fafos » 07 Απρ 2010 19:43

mallon tha thelei na epanalavei thn routina kai se alles selides opote kala kanei kai kalei function.. den xreiazetai na kalei to query se kathe selida.. aplos kanei include tis functions kai trexei thn function pou thelei (<?php get_post(11); ?>)

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από stevebat » 07 Απρ 2010 22:23

fafos έγραψε:
bouzouste έγραψε:χμμ οχι δεν θέλω κατι τέτοιο!! Δεν θέλω να παίρνει την id με get θέλω να εμφανίζει μόνο την id 11!!!
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που ενδιαφέρθηκες
an petakseis ta
$id = $_GET[id]
$id = intval($id);

apo ton arxiko sou kodika tha doulpepsei... ypopsin oti to public function leitourgei se php 5 kai ano...
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πάλι δεν μου δουλεύει ο server υποστηρίζει php5 και δοκίμασα να το αποθηκεύσω σε .php5 αλλά πάλι τπτ δεν ξερω τι φταίει!!!sorry

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από fafos » 07 Απρ 2010 22:29

bouzouste έγραψε: Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πάλι δεν μου δουλεύει ο server υποστηρίζει php5 και δοκίμασα να το αποθηκεύσω σε .php5 αλλά πάλι τπτ δεν ξερω τι φταίει!!!sorry
auth h function aplos trexei ena query... apo ekei kai pera prepei na pareis ta dedomena pou thes kai na ta ektyposeis.. p.x.: echo $rows[title];

an den ektyponei koitas an travas lathos to query...

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από stevebat » 07 Απρ 2010 22:33

ωχ ναι έχετε δίκιο εγώ έγραφα σκέτο echo $rows; λέω και εγώ γιατί δε δουλεύει σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

function get_post προβληματάκι

Δημοσίευση από fafos » 07 Απρ 2010 22:37

bouzouste έγραψε:ωχ ναι έχετε δίκιο εγώ έγραφα σκέτο echo $rows; λέω και εγώ γιατί δε δουλεύει σας ευχαριστώ πάρα πολύ
na kai enas neos pou sevetai ta geiratia :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης