ti lathos kanw??

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

ti lathos kanw??

Δημοσίευση από NDH » 12 Απρ 2010 23:37

hi pedia to provlima mou sto script einai se auto to digma parakatw ti kanw lathos??

Κώδικας: Επιλογή όλων

var style = "
<style type='text/css'>

p.flag
&#123;
position&#58;absolute;
top&#58;170px;
right&#58;21.5%;
&#125;
p.support
&#123;
position&#58;absolute;
top&#58;700px;
right&#58;21.5%;
&#125;

</style>
";
document.write&#40;style&#41;;
einai mia metavliti me style opou mpenei ipo kapoia sinthiki .

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

ti lathos kanw??

Δημοσίευση από ThyClub » 13 Απρ 2010 00:04

Μην αφήνεις νέες γραμμές..

Πχ το σωστό είναι:
var style = " <style type='text/css'>p.flag { position:absolute; ...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

ti lathos kanw??

Δημοσίευση από NDH » 13 Απρ 2010 00:08

thanks alla to ekana alios allazw arxeio css analoga tin sinthiki thanks pantos

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες