Hit Counter...

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Hit Counter...

Δημοσίευση από crackman » 13 Ιούλ 2003 19:43

Ξέρει κανείς που θα βρώ έναν απλό Hit Counter?

Ενοώ χωρίς να παραπέμπει σε άλλες σελίδες και να πέρνει τιμές από κει
δηλ. και όταν είσαι off-line να μπορεί να μετράει...

Βασικά θέλω κάτι πολύ μικρό ας πούμε.
Κανένα Hit Counter που να μπένει σε κάποιο σημείο της σελίδας και αυτό να είναι όλο.
Χωρίς να απαιτεί πρόσθετα αρχεία κτλ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Hit Counter...

Δημοσίευση από Cha0s » 13 Ιούλ 2003 19:53

www.bravenet.com

Parexei free tetious eidous ipiresies prosthetontas apla kapio kodika javascript stin selida sou...

Tsekare to...

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Hit Counter...

Δημοσίευση από crackman » 13 Ιούλ 2003 20:14

Μ΄αρέσει που το τόνισα κιόλας...
crackman έγραψε: Ενοώ χωρίς να παραπέμπει σε άλλες σελίδες και να πέρνει τιμές από κει
δηλ. και όταν είσαι off-line να μπορεί να μετράει...
Αυτό εμένα δεν μου μοιάζει για κάτι τέτοιο..

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <!-- Start Bravenet.com Service Code -->
<div align="center">
<div style="width&#58;128; padding&#58;2px; border&#58;1px solid #000000; background-color&#58;#f9f9f9; color&#58;#000000; font&#58;normal normal bold 11px verdana; text-decoration&#58;none">
Visitors&#58;
<!-- DO NOT MODIFY -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http&#58;//pub21.bravenet.com/counter/code.php?id=357850&usernum=1720426138&cpv=2&bc=000000&bw=1"></script>
<!-- END DO NOT MODIFY -->
</div></div>
<!-- End Bravenet.com Service Code -->
Κάτι που να μπορεί να μετράει και off-line ρε παιδιά...? :hammer:

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27617
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Hit Counter...

Δημοσίευση από cordis » 13 Ιούλ 2003 20:24

crackman έγραψε:Κάτι που να μπορεί να μετράει και off-line ρε παιδιά...? :hammer:
μηπως θελεις να πεις σε local server που δεν ειναι connected στο internet?
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Hit Counter...

Δημοσίευση από Cha0s » 13 Ιούλ 2003 20:26

crackman έγραψε: Ενοώ χωρίς να παραπέμπει σε άλλες σελίδες και να πέρνει τιμές από κει

Sostos.. to diavasa biastika to topic kai den to prosexa ayto...
crackman έγραψε:δηλ. και όταν είσαι off-line να μπορεί να μετράει...
Ti na eisai off-line?
Ti ennoeis?
Den exei noima ayto pou les... ti sxesi an eisai esi offline? ston server metriountai ta hits eite eisai online eite offline..

By The Way:
Χωρίς να απαιτεί πρόσθετα αρχεία κτλ
Mporei na ginei me PHP alla an den to kaneis na katagrafei ta visits se ena arxeio tha xreiasteis mia basi opou tha ta grafei... opos kai na exei kapou prepei na katagrafontai ta dedomena... allios... kati se bravenet...

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Hit Counter...

Δημοσίευση από crackman » 13 Ιούλ 2003 20:32

Θέλω κάτι βασικά σε JavaScript ας πούμε...

Και το νόημα σε αυτό που λές είναι ότι:
Αν θέλω να κάνω παρουσίαση μιας σελίδας στο PC μου, να μην χρειάζεται
να είμαι on-line για να δουλέψει σωστά και ο counter... :wink:

Βασικά το θέλω για ένα φιλαράκι μου που έχει να παρουσιάσει μια σελίδα
στο Πανεπιστήμιο και θα την παρουσιάσει σε απλό PC χωρίς υποστήριξη
ASP, PHP κτλ
Οπότε κάτι σε JavaScript είναι άκρως βολικό και απαραίτητο...

Kapito? :wink:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Hit Counter...

Δημοσίευση από Cha0s » 13 Ιούλ 2003 20:37

Se javascript den ginetai...
xreiazesai kapia server side glossa programmatismou gia na to kaneis... opos ASP,PHP,Perl kok...

Άβαταρ μέλους
telxinas
Δημοσιεύσεις: 438
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2002 03:10
Επικοινωνία:

Hit Counter...

Δημοσίευση από telxinas » 13 Ιούλ 2003 20:41

Cha0s έγραψε: Sostos.. to diavasa biastika to topic kai den to prosexa ayto...

I viasini sou se erixe alloste stin PHP :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe: :P :P :P

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Hit Counter...

Δημοσίευση από crackman » 13 Ιούλ 2003 20:41

Γίνεται ρε. Κάπου το πήρε το μάτι μου και εδώ μέσα σε κάποια φάση,
αλλά τώρα που το θέλω δεν μπορώ να το βρώ. :lol:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Hit Counter...

Δημοσίευση από Cha0s » 13 Ιούλ 2003 21:14

Κώδικας: Επιλογή όλων

I viasini sou se erixe alloste stin PHP 
Eno esi pou to skeftikes kala to erixes stin ASP e? mouxaxaaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaax
edo gelame...

Crackman an to breis pes an kai den nomizo na ginetai me javascript ...

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Hit Counter...

Δημοσίευση από crackman » 13 Ιούλ 2003 21:18

OK take this...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<applet code="Counter.class" height="23" width="67">
<param name="number" value="0001">
</applet>
Καλό?
Java Applet όμως, αλλά πάλι καλό είναι :wink:

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Hit Counter...

Δημοσίευση από crackman » 13 Ιούλ 2003 21:21

Πάρε και μια εικονίτσα:
Εικόνα

Καλό?

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Hit Counter...

Δημοσίευση από Cha0s » 13 Ιούλ 2003 21:31

Allo Java Allo Javascript....

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Hit Counter...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 13 Ιούλ 2003 21:44

oreo afto pou egrapses
alla pos 8a afksavei afto to pragma ???
dld xriazete kati va trexei divamika oste va kratei
kapou kapoia timi oste va tnv afksavei tnv epomevi fora
pou 8a mpei o epomevos xristis stnv selida va diksei tnv epomevi timi ?

afto pou ebales dev eivai counter alla apla eva java applet
to opoio apla dixvei eva counter dev eivai omos olokliros o
counter alla mono to display xoris tnv mixavi pou krataei
ta dedomeva kai ta afksavei divamika ...

to divamika 8a to apoktiseis movo me mia server side glossa programatismou
kati pou 8a to prosferei movo n php/asp/perl kai dev simazebete ...
opote 8a prepei va baleis local kapoia mixavi mias glossas oste evteli
va katafereis afto pou 8es
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Hit Counter...

Δημοσίευση από crackman » 14 Ιούλ 2003 00:43

crackman έγραψε:OK take this...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<applet code="&#91;b&#93;Counter.class&#91;/b&#93;" height="23" width="67">
<param name="number" value="0001">
</applet>
Καλό?
Java Applet όμως, αλλά πάλι καλό είναι :wink:
Απαντάω και στους δυό σας.

Cha0s: Πάλι το τόνισα ότι είναι Java Applet και όχι JavaScript. :wink:
(βλέπε στο πώμα (που λένε και τα αναψηκτικά) :kaloe: )

Rapid-eraser: Τονίζω επίσεις ότι έχει ένα αρχείο .class να κρατάει τις τιμές. :wink:
Εκτός από αυτό το αρχείο, έχω και 10 εικόνες για να αναπαριστούν όλα τα
ψηφία του μετρητή.

Τίποτα άλλο? :hammer: :pint:

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες