Hit Counter...

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
grjava
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 13 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

Hit Counter...

Δημοσίευση από grjava » 14 Ιούλ 2003 01:56

Δεν νομίζω ότι θα σου μετράει αυτό το πράγμα... τα αρχεία .class δεν κρατάνε τιμές, δεν είναι ούτε βάσεις ούτε flat files για να το κάνουν αυτό...
Θα σου προτείνω το παρακάτω javascript το οποίο μετρά πόσες φορές έχει επισκεπτεί κάποιος την σελίδα (καταγράφει το ιστορικό κάθε χρήστη και του λέει πόσες φορές έχει ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙ την συγκεκριμένη σελίδα δηλ. ΔΕΝ καταγράφει κάθε επισκέπτη σαν τους κανονικούς μετρητές) το οποίο εφόσον είναι για κάποια απλή παρουσίαση νομίζω ότι κάνει..
Βάλε τον παρακάτω κώδικα στο <head> της σελίδας:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="Javascript"><!--
function getCookieVal &#40;offset&#41; &#123; var endstr = document.cookie.indexOf &#40;";", offset&#41;; if &#40;endstr == -1&#41; endstr = document.cookie.length; return unescape&#40;document.cookie.substring&#40;offset, endstr&#41;&#41;; &#125; function GetCookie &#40;name&#41; &#123; var arg = name + "="; var alen = arg.length; var clen = document.cookie.length; var i = 0; while &#40;i < clen&#41; &#123; var j = i + alen; if &#40;document.cookie.substring&#40;i, j&#41; == arg&#41; return getCookieVal &#40;j&#41;; i = document.cookie.indexOf&#40;" ", i&#41; + 1; if &#40;i == 0&#41; break; &#125; return null; &#125; function SetCookie &#40;name, value&#41; &#123; var argv = SetCookie.arguments; var argc = SetCookie.arguments.length; var expires = &#40;argc > 2&#41; ? argv&#91;2&#93; &#58; null; var path = &#40;argc > 3&#41; ? argv&#91;3&#93; &#58; null; var domain = &#40;argc > 4&#41; ? argv&#91;4&#93; &#58; null; var secure = &#40;argc > 5&#41; ? argv&#91;5&#93; &#58; false; document.cookie = name + "=" + escape &#40;value&#41; + &#40;&#40;expires == null&#41; ? "" &#58; &#40;"; expires=" + expires.toGMTString&#40;&#41;&#41;&#41; + &#40;&#40;path == null&#41; ? "" &#58; &#40;"; path=" + path&#41;&#41; + &#40;&#40;domain == null&#41; ? "" &#58; &#40;"; domain=" + domain&#41;&#41; + &#40;&#40;secure == true&#41; ? "; secure" &#58; ""&#41;; &#125; function DeleteCookie&#40;name&#41; &#123; var exp = new Date&#40;&#41;; FixCookieDate &#40;exp&#41;; exp.setTime &#40;exp.getTime&#40;&#41; - 1&#41;;  var cval = GetCookie &#40;name&#41;; if &#40;cval != null&#41; document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" + exp.toGMTString&#40;&#41;; &#125; var expdate = new Date&#40;&#41;; var num_visits; expdate.setTime&#40;expdate.getTime&#40;&#41; + &#40;5*24*60*60*1000&#41;&#41;; if &#40;!&#40;num_visits = GetCookie&#40;"num_visits"&#41;&#41;&#41; num_visits = 0; num_visits++; SetCookie&#40;"num_visits",num_visits,expdate&#41;;
// --></script>

και τον παρακάτω στο body (εκεί που θέλεις να εμφανίζετε ο μετρητής):

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="Javascript"> <!--
document.write&#40;"Έχεις επισκεπτεί αυτή την σελίδα "+num_visits+" φορές."&#41;;
//-->

</script>
Πιστεύω να κάνεις με αυτό την δουλειά σου το οποίο επαναλαμβάνω δεν είναι μετρητής... :wink:

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Hit Counter...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 14 Ιούλ 2003 03:33

crackman έγραψε:Rapid-eraser: Τονίζω επίσεις ότι έχει ένα αρχείο .class να κρατάει τις τιμές. :wink:
Εκτός από αυτό το αρχείο, έχω και 10 εικόνες για να αναπαριστούν όλα τα
ψηφία του μετρητή.
ta .class arxeia eivai semi-compiled arxeia tis java ta opoia
periexouv mesa kodika java. Afta ta arxeia dev eivai ikava
va piraksouv arxeia ta arxeia tou file system oxris va exouv idiki
server side adia ... pou simevei oti gia va givei kati tetoio 8a prepei
va trexei n java os server side (jsp) glossa.

to class 8a treksei apo tnv meria tou xristi me apotelemsa va miv
exei amesi prosbasi sto fs tou server esto kai av 8eorisoume oti
o server eivai to idio sou to mixavima .

Simperasma : Ta mpiftekia dev exouv kokala.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Hit Counter...

Δημοσίευση από Cha0s » 14 Ιούλ 2003 03:55

Cha0s: Πάλι το τόνισα ότι είναι Java Applet και όχι JavaScript.
(βλέπε στο πώμα (που λένε και τα αναψηκτικά) )
Stin arxi den TONISES oti thes se javascript? me douleyeis?

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Hit Counter...

Δημοσίευση από crackman » 15 Ιούλ 2003 01:33

Είπα ότι κατά κύριο λόγο θέλω κάτι σε JavaScript, αλλά και το Java Applet δεν με χαλάει :wink:

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθειά σας.

Θερμό ευχαριστώ και στο φίλο Θωμά, για το Script του. :wink: :pint:

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης