video player

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
geo19
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 20 Απρ 2010 02:11

video player

Δημοσίευση από geo19 » 20 Απρ 2010 02:16

Hi pedia tha ithela na sas rotiso an kserete kapoion video player gia ena site na einai aplos kai kalos san toy youtube as poume

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

video player

Δημοσίευση από fafos » 20 Απρ 2010 02:27


NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

video player

Δημοσίευση από NDH » 20 Απρ 2010 02:34

sostos re fafos alla auta an patas pause dinoun links kai share apo to site toy player as protinoume kati allo an exeis esu upopsin pes egw tha doso ton media player

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=42
    CLASSID="CLSID&#58;22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
    STANDBY="Loading Windows Media Player components..."
    TYPE="application/x-oleobject">

    <PARAM NAME="movie" VALUE="video.flv">
    <EMBED TYPE="application/x-mplayer2"
    SRC="video.flv"
    NAME="MediaPlayer"
    WIDTH=320
    HEIGHT=342>
    </EMBED>
    </OBJECT>
an den katalaveneis kati geo19 rota

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

video player

Δημοσίευση από fafos » 20 Απρ 2010 02:42

otan den theloume links to agorazume... aplo den einai?

geo19
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 20 Απρ 2010 02:11

video player

Δημοσίευση από geo19 » 20 Απρ 2010 02:45

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα NDH αυτο το script ειναι καλο?

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

video player

Δημοσίευση από NDH » 20 Απρ 2010 02:49

O media player einai an thes dokimase ton kai des an sou kanei alla fysika an agoraseis auto pou leei o fafos einai kalutera
des olon ton html kodika an den ksereis

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<title>video site</title>
</head>
<body>
<OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=42 
    CLASSID="CLSID&#58;22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" 
    STANDBY="Loading Windows Media Player components..." 
    TYPE="application/x-oleobject"> 

    <PARAM NAME="movie" VALUE="video.flv"> 
    <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" 
    SRC="video.flv" 
    NAME="MediaPlayer" 
    WIDTH=320 
    HEIGHT=342> 
    </EMBED> 
    </OBJECT>
</body>
<html>
kai apla ekei pou exw video.flv vale to diko sou

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης