(Λύθηκε)Phoca gallery

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
hinata
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 06 Φεβ 2010 02:32

(Λύθηκε)Phoca gallery

Δημοσίευση από hinata » 25 Απρ 2010 03:04

Εγκατέστησα την phoca gallery στο joomla και όταν πατάω το αντιστοιχο button από την κεντρικη σελίδα

ο firefox μου βγάζει το εξής eror:

Η σελίδα δεν ανακατευθύνει σωστά
Υπέρβαση του ορίου ανακατεύθυνσης για αυτό το URL. Η φόρτωση διακόπηκε.
* Αυτό μπορεί το πρόβλημα να προέρχεται από την απενεργοποίηση ή την άρνηση cookies.


o chrome :

Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει βρόχο ανακατεύθυνσης.

Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://mysite/index.php?option=com_phoc ... &Itemid=54 είχε ως αποτέλεσμα υπερβολικά πολλές ανακατευθύνσεις. Η εκκαθάριση των cookies για αυτόν τον ιστότοπο ή η αποδοχή cookie τρίτου μέρους ενδέχεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Εάν όχι, είναι πιθανότατα πρόβλημα με τη διαμόρφωση του διακομιστή και όχι με τον υπολογιστή σας.

Δείτε ορισμένες προτάσεις:
Επανάληψη φόρτωσης αυτής της ιστοσελίδας αργότερα.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόβλημα.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σφάλμα
Παρακάτω θα βρείτε το αρχικό μήνυμα σφάλματος

Σφάλμα 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Υπήρξε μεγάλος αριθμός ανακατευθύνσεων.



Καμιά ιδέα;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hinata την 25 Απρ 2010 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

hinata
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 06 Φεβ 2010 02:32

(Λύθηκε)Phoca gallery

Δημοσίευση από hinata » 25 Απρ 2010 17:43

κανεις????????? :question:


hinata
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 06 Φεβ 2010 02:32

(Λύθηκε)Phoca gallery

Δημοσίευση από hinata » 25 Απρ 2010 18:40

ναι

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

(Λύθηκε)Phoca gallery

Δημοσίευση από EneMe » 25 Απρ 2010 18:42

Δεν μπορώ να καταλάβω...

Μια επανεγκατάσταση ίσως σώσει την κατάσταση... είσαι σίγουρα στην τελευταία έκδοση;

hinata
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 06 Φεβ 2010 02:32

(Λύθηκε)Phoca gallery

Δημοσίευση από hinata » 25 Απρ 2010 19:09

έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα!!!!!

τις τελευταίες εκδόσεις έχω και σε joomla και σε phoca gallery.

hinata
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 06 Φεβ 2010 02:32

(Λύθηκε)Phoca gallery

Δημοσίευση από hinata » 25 Απρ 2010 19:22

Την βρήκα την άκρη....έπρεπε να αλλάξω το button και έπρεπε να φτιάξω και κάποια πράγματα στις παραμέτρους...τώρα δουλεύει!!!!!


Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης