προβλημα με update στη mysql

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από stevebat » 22 Μάιος 2010 17:55

Για σας αντιμετωπίζω ενα προβλημα με την σελιδα μου εχω φτιάξει ενα edit για να επεξεργάζομαι τα περιεχομενα στη βαση τωρα το προβλημα ειναι οτι αν κανω update και βαλω καποιο μεγαλουτσικο κειμενο δεν το κανει update αλλα αμα βαλω 5-10 λεξεις το κανει τι φταίει?

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από korgr » 22 Μάιος 2010 17:57

Το πεδιο τι μορφης ειναι?
Μηπως το εχεις αφησει VARCHAR?

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από stevebat » 22 Μάιος 2010 18:02

οχι text ειναι!!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από fafos » 22 Μάιος 2010 18:04

to keimeno pou prospatheis na kaneis edit mpos exei tipota quotes mesa? (' h ")

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από stevebat » 22 Μάιος 2010 18:07

με editor μπαίνει!!! μπορει να εχει αλλα παλια δουλευε

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από fafos » 22 Μάιος 2010 18:09

bouzouste έγραψε:με editor μπαίνει!!! μπορει να εχει αλλα παλια δουλευε
gia koita pos vazei ta ellinika sthn vash.. dokimase kai ena keimeno mono me agglikous xarakthres..

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από stevebat » 22 Μάιος 2010 18:14

τα αγγλικα τα βαζει κανονικά οσο μεγαλο και αν ειναι το κειμενο τα ελληνικά παντα ετσι μου τα εβαζε ιστοσελιδα, κατασΠκαι παλιά και δούλευε

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από fafos » 22 Μάιος 2010 18:17

bouzouste έγραψε:τα αγγλικα τα βαζει κανονικά οσο μεγαλο και αν ειναι το κειμενο τα ελληνικά παντα ετσι μου τα εβαζε ιστοσελιδα, κατασΠκαι παλιά και δούλευε
palia denane ta skylia me ta loukanika.. tora ti kanoume.. eides an sta vazei etsi opos les sthn vash? vale ena mikro keimeno sta ellhnika kai ksanakoita...

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

προβλημα με update στη mysql

Δημοσίευση από stevebat » 22 Μάιος 2010 18:21

ααα το ξεχασα και εγω αγγλικα θελώ να βαλω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<h1 style="text-align&#58; center;">welcome</h1>
<p>I have created this cms especially for simple users and for users who want to develop something not from scrach you can whatever you want with this script but you mustn't delete the link to my website if you want to do that you must pay!!!! If you have any questions about the script you can either contact me with the contact form or you can write a topic on the forum &#40;bouzouste.info/forum&nbsp; you must be a registered member&#41;&nbsp;</p>
<p>You can see the demo <a href="http&#58;//prim.bouzouste.info">here</a> or download it <a href="http&#58;//webforcenet.com/bouzouste.info&#40;cms&#41;.rar">here</a></p>
<p>There are instructions in the rar!!!</p>
<p>The cms is protected under th GNU!!!</p>
<p>Thanks to <a href="http&#58;//www.siskopoulos.gr">www.siskopoulos.gr</a> for the previous primitive cms</p>
παω στο κειμενογραφο στην καρτελα html και το βαζω εκει kai patav submit kai den to bazei

τα ελληνικα τα βαζει fafos

Θελετε τον Κωδικα??

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης