Πρόβλημα Broswer στην εμφάνιση; Ή οχι;

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
07
Δημοσιεύσεις: 435
Εγγραφή: 28 Απρ 2001 03:00
Τοποθεσία: Buenos Aires

Πρόβλημα Broswer στην εμφάνιση; Ή οχι;

Δημοσίευση από 07 » 22 Μάιος 2010 18:32

Κώδικας: Επιλογή όλων

<body>
<table width="100" height="200" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
       <marquee onmouseover=this.stop&#40;&#41; onmouseout=this.start&#40;&#41; scrollAmount=6 direction=left width='100%' height='20' loop="infinite">
      <a href="kapoio_link"><img src="kapoia_eikona" width="120" height="200" /></a>
    <a href="kapoio_link"><img src="kapoia_eikona" width="120" height="200" /></a>
  ktl ktl ktl....

Γεια σας! Έχω την τελευταία έκδοση του phpbb3 και το portal xl plain . Αφού τοποθετήσω ένα blank custom block στην αρχική σελίδα , βάζω και τον παραπάνω κώδικα, ο οποίος ουσιαστικά είναι ένα κινούμενο 'ticker' εικόνων! Το πρόβλημα είναι πως αυτό φαίνεται σωστά μόνο σε Mozilla Firefox....σε Google Chrome ή Internet Explorer φαίνεται χάλια...ουσιστικά δεν μου βγάζει το 90% των εικόνων...τις κόβει....τι φταίει? τι πρέπει να αλλάξω για να παίζει σε όλους τους broswers?
Ευχαριστώ!

nbc
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 526
Εγγραφή: 05 Σεπ 2009 20:12
Επικοινωνία:

Πρόβλημα Broswer στην εμφάνιση; Ή οχι;

Δημοσίευση από nbc » 22 Μάιος 2010 19:25

Όλες οι διαστάσεις θέλουν μονάδα μέτρησης και όλες οι τιμές (δεξιά του =) να μπουν σε διπλά εισαγωγικά.

Έχεις, πχ, το width του table 100. Προφανώς εννοείς 100%. Αν ο browser εννοεί 100px τότε και στο img εννοεί 120px, και άρα τις κόβει πολύ ορθά. Σε αυτήν την περίπτωση, λάθος είναι ο Firefox καθώς το markup σου είναι παντελώς άκυρο.

Επίσης, να υπάρχει και valid document type.

Άβαταρ μέλους
07
Δημοσιεύσεις: 435
Εγγραφή: 28 Απρ 2001 03:00
Τοποθεσία: Buenos Aires

Πρόβλημα Broswer στην εμφάνιση; Ή οχι;

Δημοσίευση από 07 » 22 Μάιος 2010 21:04

σε ευχαριστώ πολύ ! για να βεβαιωθώ ότι δεν θα κάνω κάποιο συντακτικό λάθος, θα μπορούσες να μου δώσεις ένα υπόδειγμα του σωστού?
Ευχαριστώ και πάλι!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες