κλήση http.

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Markos
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 25 Ιουν 2003 18:28

κλήση http.

Δημοσίευση από Markos » 17 Ιούλ 2003 14:45

Κουφό, αλλά θα το ρωτήσω:

Πώς θα καλέσω με php ένα άλλο αρχείο php ή html για εμφάνιση
στο browser ? Χωρίς να χρειάζεται η μεσολάβηση του χρήστη??

(κάτι αντίστοιχο με cflocation σε cfml)

Δηλ.
1. συμπλήρωσε μία φόρμα, πάτησε submit.
2. κλήθηκε το php που έκανε αποθήκευση στη db
και
3. θέλω να κληθεί ένα τρίτο αρχείο από το 2 πού ειδοποιεί ότι έγινε η καταχώριση κ.λ.π :hammer:

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Bye.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

κλήση http.

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 17 Ιούλ 2003 17:26

me include n me require
8a to kaveis .
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

AlexanderTheGr
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2003 04:22
Επικοινωνία:

κλήση http.

Δημοσίευση από AlexanderTheGr » 18 Ιούλ 2003 00:34

Ayto mporei na ginei me redirect dil:

header("Location: "."page3.php");

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

κλήση http.

Δημοσίευση από greekbytes » 18 Ιούλ 2003 00:40

kai giati na kleithei ena 3o arxeio pou na leei oti egine i kataxorisi kai na min iparxei ena
echo"to tade kataxorithike" ;
?
:-?

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

κλήση http.

Δημοσίευση από Cha0s » 18 Ιούλ 2003 03:35

kai me headers mporei na ginei alla kai me include... ego pantos tha to ekana se ena arxeio olo... (exo kanei olokliro guestbook private messages sistimataki san to phpbb se ena kai mono arxeio)...

Markos
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 25 Ιουν 2003 18:28

κλήση http.

Δημοσίευση από Markos » 18 Ιούλ 2003 15:53

Eyxaristw gia to endiaferon,
alla malon den to ekshghsa kala.
Katarxhn to paradeigma htan tyxaio (sosta chaos & greekbytes).

To zhtoumeno den einai na emfanisw ta periexomena dyo arxeiwn se mia
browser othonh. (include, require, require_once).

Thelw na kalesw ena arxeio php h html poy ua antikatasthsei ta periexomena tou browser, me ta dika tou. Sa na ekane click o xrhsths se ena link h sto submit mias form.

Ayta.
Thanks prokatabolika.
Bye.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

κλήση http.

Δημοσίευση από Cha0s » 18 Ιούλ 2003 16:16

Sorry alla den katalaveno ti ennoeis...

Exigiseto kalitera gia na se boithisoume..

Markos
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 25 Ιουν 2003 18:28

κλήση http.

Δημοσίευση από Markos » 21 Ιούλ 2003 08:49

Otan o xrhsths kanei click se ena hyperlink fortwnetai sto browser mia allh selida (URL).
Pws 8a fortw8ei mia allh selida xwris na kanei click po8ena.

p.x.
if ($a==1) call "zz.htm" else call "kk.php"

ayth h call psaxnv na brw pia entolh einai.

Thanks,
Bye.

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

κλήση http.

Δημοσίευση από greekbytes » 21 Ιούλ 2003 09:19

Markos έγραψε:Eyxaristw gia to endiaferon,
alla malon den to ekshghsa kala.
Katarxhn to paradeigma htan tyxaio (sosta chaos & greekbytes).

To zhtoumeno den einai na emfanisw ta periexomena dyo arxeiwn se mia
browser othonh. (include, require, require_once).

Thelw na kalesw ena arxeio php h html poy ua antikatasthsei ta periexomena tou browser, me ta dika tou. Sa na ekane click o xrhsths se ena link h sto submit mias form.

Ayta.
Thanks prokatabolika.
Bye.
File marko auto me to "thelo na kaleso" den to katalavaino oute ego :P To rima "kalo" to xrisimopoio sinithos sto tilefono, se dial up ante kai ama piaso fotia kai fonazo sto mpalkoni gia voithia..
Otan o xrhsths kanei click se ena hyperlink fortwnetai sto browser mia allh selida (URL).
Pws 8a fortw8ei mia allh selida xwris na kanei click po8ena.
p.x.
if ($a==1) call "zz.htm" else call "kk.php"

ayth h call psaxnv na brw pia entolh einai.
Ti ennoeis na min kanei click pouthena? thes ama sto url valeis ?a=1 na anoigei to zz.htm i na to kani include mesa se mia selida? eksigise mas ti akrivos thes na kaneis! to "na fortothei mia alli selida xoris kanena click" kai xoris include/require pou eipes den to katalavaino :roll:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

κλήση http.

Δημοσίευση από Cha0s » 21 Ιούλ 2003 10:48

Κώδικας: Επιλογή όλων

if ($a==1) { 
Header ("Location: zz.htm"); 
}else{ 
Header ("Location: kk.php"); 
}
Prin tin function header() omos den prepei na exei ektypothei tpt ston browser allios tha sou petaxei error. gia perisoteres plirofories diavase to manual.

Ta grafei analitika...

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

κλήση http.

Δημοσίευση από dt008 » 22 Ιούλ 2003 16:55

an valeis sto <head></head> tis selidas sou to eksis:

if ($a==1) {
echo"<META HTTP-EQUIV="refresh" content="2;URL=http://www.yoursite.com/newpage.htm"> ";
}else{
echo"<META HTTP-EQUIV="refresh" content="2;URL=http://www.yoursite.com/newpage2.htm"> ";
}

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

κλήση http.

Δημοσίευση από Cha0s » 22 Ιούλ 2003 17:11

dt008 έγραψε:an valeis sto <head></head> tis selidas sou to eksis:

if ($a==1) {
echo"<META HTTP-EQUIV="refresh" content="2;URL=http://www.yoursite.com/newpage.htm"> ";
}else{
echo"<META HTTP-EQUIV="refresh" content="2;URL=http://www.yoursite.com/newpage2.htm"> ";
}
Kai ayto poli kalo pou skeftikes an kai den tha to xrisimopoiousa giati mporei kapios browser na min ypostirizei redirect kai tote den tha doulepsei.
ena ayto kai deyteron

etsi akrivos opos to egrapses eiani lathos :) :hammer:

mesa sto echo exeis dipla quotes xoris na ta grafeis me escape opote i PHP tha nomizei oti kleinei sto 2o quote to echo kai ta ypoloipa tha ta parei os kodika tis php kai tha xtipisei error...

to sosto eiani:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;$a==1&#41; &#123; 
echo"<META HTTP-EQUIV="refresh" content="2;URL=http&#58;//www.yoursite.com/newpage.htm"> ";
&#125;else&#123; 
echo"<META HTTP-EQUIV="refresh" content="2;URL=http&#58;//www.yoursite.com/newpage2.htm"> ";
&#125;

Άβαταρ μέλους
dt008
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 29 Ιουν 2003 01:54
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

κλήση http.

Δημοσίευση από dt008 » 22 Ιούλ 2003 19:17

oupsssssssssssssssss................... dikio exeis! :lol:

Markos
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 25 Ιουν 2003 18:28

κλήση http.

Δημοσίευση από Markos » 23 Ιούλ 2003 08:58

Thanks all
8a ta dokimasw...
BYE.

Markos
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 25 Ιουν 2003 18:28

κλήση http.

Δημοσίευση από Markos » 25 Ιούλ 2003 15:07

Telika, to ekana me jscript.
Ayto eksyphretei kalhtera.
echo "<script> document.location.href='a1.php'; </script>"

Bye.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης