Προβλημα με extension στο joomla

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από oikonomou » 31 Μάιος 2010 19:06

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ αυτό στην σελίδα μου
http://extensions.joomla.org/extensions ... tions/4823 και το πρόβλημα μου όπως θα δείτε στην επόμενη φώτο είναι ότι το κείμενο και το λογότυπο της γκουγκλ δεν χωράνε στο template μου..

Δοκίμασα να το βγάλω από το tmpl/ φάκελο αλλά τίποτα. Είναι δυνατό ή άδικα προσπαθώ;
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από oikonomou » 01 Ιουν 2010 15:01

Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
Giannis78
Δημοσιεύσεις: 1334
Εγγραφή: 11 Οκτ 2005 12:45
Τοποθεσία: Assigned by DHCP
Επικοινωνία:

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από Giannis78 » 01 Ιουν 2010 23:35

kopse tin leksi metafrasi sto telos meta to logo tis google
WebHosting Services
http://www.intechs.gr

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από oikonomou » 01 Ιουν 2010 23:40

Αυτό λέω φίλε Γιάννη, το κειμενάκι αυτό μάλλον έρχεται αυτόματα από την γκουγκλ. Έλεγα μήπως ξέρει κανείς τρόπο να το βγάλω..
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
Giannis78
Δημοσιεύσεις: 1334
Εγγραφή: 11 Οκτ 2005 12:45
Τοποθεσία: Assigned by DHCP
Επικοινωνία:

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από Giannis78 » 01 Ιουν 2010 23:48

δωσε κανα λινκ να δουμε λιγο
WebHosting Services
http://www.intechs.gr

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από oikonomou » 02 Ιουν 2010 12:05

Γιάννη δεν μπορώ να δώσω λινκ αλλά η εικόνα το δείχνει καθαρά. Το κειμενάκι βγαίνει έξω από τον πίνακα μου. Και δεν βρίσκω τρόπο να το κόψω γιατί προφανώς έρχεται αυτόματα από την google
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από manolism » 02 Ιουν 2010 12:23

Ναι όντως έτσι είναι. Μπορείς να ρωτήσεις στα σχόλια αυτού που πήρες το mod μήπως και έχει καμμία ιδέα.

Εγώ το έκανα εγκατάσταση στο default template του Joomla και δείχνει ακριβώς το ίδιο.

Γιατί δεν βάζεις σημαιάκια που είναι και πιο μουράτα; :D

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από alou » 02 Ιουν 2010 16:38

Μια και το css του το τραβάει από googleapis, πρόσθεσε στο δικό σου template css το εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

.goog-logo-link, .goog-logo-link:link, .goog-logo-link:visited, .goog-logo-link:hover, .goog-logo-link:active {
	display:block;
}
και λογικά θα σου φέρει το κομμάτι της εικόνας με τη λέξη μετάφραση σε άλλη γραμμή.

Δεν έχει νόημα να κάνεις display:none; γιατί θα παραμείνει το από πάνω κείμενο 'με την υποστήριξη της' που έρχεται 'πακέτο' με το input field.

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από manolism » 02 Ιουν 2010 17:47

Σωστός! Λειτούργησε, τουλάχιστον στο default template

Άβαταρ μέλους
oikonomou
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: 23 Φεβ 2006 10:56

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από oikonomou » 02 Ιουν 2010 18:23

alou έγραψε:Μια και το css του το τραβάει από googleapis, πρόσθεσε στο δικό σου template css το εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

.goog-logo-link, .goog-logo-link:link, .goog-logo-link:visited, .goog-logo-link:hover, .goog-logo-link:active {
	display:block;
}
και λογικά θα σου φέρει το κομμάτι της εικόνας με τη λέξη μετάφραση σε άλλη γραμμή.

Δεν έχει νόημα να κάνεις display:none; γιατί θα παραμείνει το από πάνω κείμενο 'με την υποστήριξη της' που έρχεται 'πακέτο' με το input field.
δούλεψε χίλια ευχαριστώ

Μανώλη παραδόξως οι σημαίες δεν δουλεύουν σε μένα ενώ και περιττό να πω ότι μπροστά στο φόρουμ τους αλλά και στο επίσημο της joomla το freestuff σκίζει :respect:
Έλεος με γκρίκλις πλέον. Γράψτε ελληνικά

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από alou » 04 Ιουν 2010 08:54

Χαίρομαι :)

alou
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: 24 Αύγ 2007 19:52
Επικοινωνία:

Προβλημα με extension στο joomla

Δημοσίευση από alou » 22 Ιουν 2010 13:03

Έκατσε και χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω και εγώ το module αυτό σε κάποιο site και διαπίστωσα ότι σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχει πρόβλημα στις μεταφράσεις με χρήση ΙΕ 7 & 8.

Το έλυσα χρησιμοποιώντας jquery σαν translation method και αντικαθιστώντας τα js με αυτά

http://joomla-gtranslate.googlecode.com ... /jquery.js
http://joomla-gtranslate.googlecode.com ... anslate.js

Αν φορτώνονται mootools ή άλλο jquery library ίσως υπάρξει θέμα που πρέπει να λυθεί κατά περίπτωση.

Επίσης, τα σημαιάκια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μου δούλεψαν επίσης μόνο με τη χρήση jquery.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες