Flash dynamic text from database

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
invader7
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 24 Ιαν 2009 22:02

Flash dynamic text from database

Δημοσίευση από invader7 » 03 Ιουν 2010 07:27

Καλημέρα φόρουμ, θα ήθελα τη βοήθεια σας πάνω σε κάτι... Έχω ένα textbox στο flash μου και θέλω να εμφανίζει κείμενο απο μια database. Κατα μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει, έχω πει στο textbox να ειναι dynamic και έχω επιλέξει το render as html (γιατί στη βάση θέλω να έχω html code για να μπορώ να βάζω κείμενο με χρώμα πχ) έχω κάνει το embed characters και ήρθε η ώρα για την πρώτη δοκιμή, βάζω <b>test</b> στο πεδίο στην database και στο flash όλα είναι σωστά, πάω να βάλω κείμενο με χρώμα και δεν δουλεύει.... μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Flash dynamic text from database

Δημοσίευση από korgr » 03 Ιουν 2010 12:33

μπορεις να μας δωσεις δειγμα του κωδικα με τον ορισμο του χρωματος?

nkast
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2009 20:31
Επικοινωνία:

Flash dynamic text from database

Δημοσίευση από nkast » 03 Ιουν 2010 13:02

To flash δεν μπορεί να κάνει ολα οσα ένας browser.
Δες εδώ για τα tags που υποστηρίζει το Textfield.
http://www.adobe.com/livedocs/flash/9.0 ... l#htmlText

Χρώμα μπορείς να ορίσεις με <font color="#80FF00">...</font>

Για μεγαλύτερο ελενχο σε text formating δες το Text Layout Framework. (flash10)

invader7
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 24 Ιαν 2009 22:02

Flash dynamic text from database

Δημοσίευση από invader7 » 03 Ιουν 2010 16:42

ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις κατάφερα να βάλω χρώμα σας ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης