Java servlet / Tomcat

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Torres10
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 25 Απρ 2010 19:43

Java servlet / Tomcat

Δημοσίευση από Torres10 » 03 Ιουν 2010 18:01

Έχω τον κώδικα που παραθέτω παρακάτω και ο tomcat μου βγάζει το εξής error:

description The requested resource (/MyServlet/register_user.java) is not available.

μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Κώδικας: Επιλογή όλων

import javax.servlet.*;
import javax.servlet.http.*;
import java.io.*;
import java.sql.*;


public class register_user extends HttpServlet
{
  private static final String CONTENT_TYPE = "text/html; charset=windows-1253";

   
    
  public void init(ServletConfig config) throws ServletException
  {
    super.init(config);
  }

    
   
  public void doPost(HttpServletRequest request, HttpServletResponse response) throws ServletException, IOException
  {
    response.setContentType(CONTENT_TYPE);
    PrintWriter out = response.getWriter();
    // ?������ ���������
    String login = request.getParameter("r_login").trim();
    String password = request.getParameter("r_pass").trim();
    String email = request.getParameter("r_mail").trim();
    String name = request.getParameter("r_name").trim();
    //int admin = request.getParameter("admin").trim();
    Connection con = null;
    Statement stmt = null;
    ResultSet rs = null;
    try
    {
      // Load the JDBC-ODBC Bridge driver
      Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
      // Get a connection to the database
      con = DriverManager.getConnection("jdbc:mysql://localhost/dinak", "root", "");
      String sql = "INSERT INTO users VALUES (?,?,?,?,?)";
      PreparedStatement ps = con.prepareStatement(sql);
      stmt = con.createStatement();
      // �������� ��������
      ps.setString(1, login);
      ps.setString(2, password);
      ps.setString(3, email);
      ps.setString(4, name);
      ps.executeUpdate();
    }
    catch (SQLException e)
    {
      throw new ServletException("Servlet could not insert user: " + e.toString(), e);
    }
    catch (ClassNotFoundException e)
    {
      throw new ServletException("JDBC Driver not found.", e);
    }
    out.print&#40;"<html><head>"&#41;;
    out.print&#40;"</head><body>"&#41;;
    out.print&#40;"<h3>Η εγγραφή σας έγινε επιτυχώς!!!</h3><br> Πατήστε <a href=index.php>εδώ </a>για να συνδεθείτε! </p>"&#41;;
    out.print&#40;"</body></html"&#41;;
    out.close&#40;&#41;;
  &#125;
&#125;

teo2403
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2010 23:00

Java servlet / Tomcat

Δημοσίευση από teo2403 » 22 Νοέμ 2010 21:10

Φίλε κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Από το URL που παρέθεσες φαίνεται πως ζητάς το servlet και μετά το όνομα της uncompiled κλάσης σου register_user.java. Αυτό δεν είναι σωστό.

Σε ένα servlet μία διαδρομή στο context path (/MyServlet στην δική σου περίπτωση) συσχετίζεται με μία κλάση ( register_user) στο web.xml .

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ :
http://wiki.tp8.dyndns.org/index.php/Java_Servlet
Thodoris Panagopoulos
TP8 Software
http://wiki.tp8.dyndns.org

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης