Πρόβλημα με κώδικα

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dj_kostas_pro
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 10 Οκτ 2007 16:54
Τοποθεσία: Πιερία

Πρόβλημα με κώδικα

Δημοσίευση από dj_kostas_pro » 04 Ιουν 2010 15:49

Γεια σας έχω ένα πρόβλημα με τον παρακάτω κώδικα. Ο κώδικας είναι από ένα βοήθημα σας για το πώς να κάνουμε ένα mail form.
Ο κώδικας είναι από το κουμπί send δηλαδή όταν το πατάς στέλνει το μαιλ και αυτόματα παίζει το επόμενο φραμε και σου λέει αν στάλθηκε η αν δεν στάλθηκε.

Το πρόβλημα μου είναι ότι εγώ την φόρμα του μαιλ την βάζω σε ένα movie clip και όταν στέλνω το μαιλ μου έρχεται κανονικά όμως δεν παίζει το επόμενο φραμε ώστε να με ειδοποιήσει ότι στάλθηκε επιτυχώς.
Επειδή νομίζω έχω εντοπίσει το λάθος νομίζω ότι βρίσκετε στον παρακάτω κώδικα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

//	ok, next frame
		_root.nextFrame();
		if(this.output=='sent')
		{
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμον.



Παρακάτω είναι ολόκληρος ο κώδικας από το κουμπί.

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release) {
	//	Now import the variables we
	//	need to send in this movie clip
	sender_mail = _parent.Semail.text
	sender_name = _parent.Sname.text
	sender_subject = _parent.Ssubject.text
	sender_message = _parent.Smessage.text
	//	all the vars we just imported
	//	will be sent via POST method now
	loadVariables("sendmail.php",this,"POST");
	//	and when receives the answer from
	//	the server...
	this.onData = function()
	{
		for(var a in this) trace([a,this[a]])
		//	ok, next frame
		_root.nextFrame();
		if(this.output=='sent')
		{
			// in case of success
			_parent.errTitle = 'Thank You.';
			_parent.errType = "Your message has been succesfully sent.";
		} else {
			//	else
			_parent.errTitle = "Error!";
			_parent.errType = "Attention, an error occurred while processing your message. Please try again later.";
		}
	}
}
[/code]

Άβαταρ μέλους
dj_kostas_pro
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 10 Οκτ 2007 16:54
Τοποθεσία: Πιερία

Πρόβλημα με κώδικα

Δημοσίευση από dj_kostas_pro » 04 Ιουν 2010 16:09

Ok to brika sorry paidia.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες